MERHABA DUA DOSTLARI BEN EBRU ARANIZA YENİ KATILDIM İYİYİKİ DE KATILMIŞIM BU ZOR GÜNLERİMDE SİZİN DUALARINIZLA FERAHLAMAYA ÇALIŞIYORUM.ÖĞRETMENLİK MEZUNUYUM.AMA KPSS ENGELİNE TAKILDIĞIM İÇİN BU KUTSAL MESLEĞİ İCRA EDEMİYORUM.AİLEM KIT KANAAT ANKARA DA BENİ ÜNİVERSİTEDE OKUTTU. AMA BEN ONLARIN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VEREMİYORUM.BU DÖNEM ZOR SINAVLARDAN GEÇİYORUM. BU ZOR DÖNEMİMDE BİR DE SEVDİĞİM İNSAN TARAFIMDAN TERKEDİLDİM. ÇOK KÖTÜYÜM DUALARINI EKSİK ETMEYİN NOLUR.RABBİMDEN TEK İSTEĞİM HAYIRLI Bİ İŞ VE HAYIRLI BİR YUVA ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DUA DOSTLARI SEVGİYLE VE DUAYLA KALIN İNŞALLAH...
ZOR SINAVLARDAN GEÇİYORUM DUA DOSTLARI BANA DA DUALARINIZDA YER VERİR MİSİNİZ?
(35 mesaj) (22 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
BEN DENİZ EBRU CANIM SENİN ŞUAN YAPACAĞIN TEK SEY KPSS SINAVLARINA İYİ CALIŞMAK SADECE HEDEFİN BU OLSUN BENDE BİR SENEDİR BEKLDM VE SONUNDA 4 AY ÖNCE ATANDIM İNAN NE DUALR ETTİM VE BENİMDE İÇİM YANIYOR BİLİYORSUNDUR AMA BAZI SEYLER SENİN ELİNDEN GELMİYOR TABİKİ SEN ÇOK CALIŞ VE EN AZINDAN BUNUNLA MORAL BULMAYA CALIŞ KİMSENİN EMEĞİNİ ALLAH YARIDA BIRAKMAZ VE SONRA SENİ ÖLE Bİ ALIRLARKİ SENİ TERK EDEN İNSAN BİLE AKLINA GELMEZ.İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR VE HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR KARA GÜNLERİN ARDINDAN MUTLAKA AYDINLIK GÜNLER GELİR UNUTMA SEN ÇALIŞ SADECE DUALARIMDASIN
17 yıl önce gönderildi # -
ATANDIĞINA ÇOK SEVİNDİM DENİZ İNAN Kİ.ÇALIŞIYORUM ZATEN EMİN OLABİLİRSİN AMA İÇİM ÇOK ACIYOR BU AYRILIK OLAYINA. SAĞOL DUALARIN İÇİN ALLAH GERİ ÇEVİRMESİN İNŞALLAH AMİNNN.
canım ..
tam sana canım yazdım dısarda bi fren sesi öyle bi çarpma sesi geldiki yerimden fırladım balkona kostuk annemle iki araba kaza yapmıs ama balkona çıkana kadar nası bi manzarayla karsılasacam diye ödüm koptu çıkan çarpma seslerini duymalıydınız.birileri kesin öldü dedim ama Allaha sükür ölen yiten yok. çok korktum yaa.
ebru canım aynı durumlardan geçtim aslında hala tam olarak kurtulmuş değilim. hala o eski olaylarımın etkisi var bende. kendimi okadar yıprattımki hala kurtulamadım. suan yolunda giden bi ilişkim var ve ben bu eski olaylarım yüzünden psikolojim çok bozuk.
kendini kaybetme işlerde güzel günlerin mutlaka olacak ama psikolojini yerle bir etme. eger kendini kaybedersen sana gelen mutlulujkların tadınıda çıkaramazsın. hemen şimdi başla mutlu olmaya. kendine neyi çağırırsan onu yasarsın. ben mutsuzum dersen mutsuzluğu çağırırsın hemen dur ve düşün küçükte olsa seni mutlu eden şeyler düşün. ve onlara yoğunlas. baktın yine bunalamaya basladın vazgeçme seni mutlu eden seyleri ısrarla düşün. rabbime güvenerek RABBİMİZE GÜVENEREK YASA.
CANIM BENİM ALLAH SANA EN KISA ZAMANDA Bİ ÇIKIŞ YOLU VERSİN İNŞALLAH.İNAN HİÇ YALNIZ DEĞİLSİN ŞU MÜBAREK GÜNDE SEBEPLERİMİZ FARKLI AMA ACIMIZ SIKINTIMIZ AYNI.BU BAYRAM GÜNÜNDE HER KES GÜLÜP EĞLENİRKEN SONUÇTA SENDE SIKINTILISIN BENDE .SENİ SEVDİĞİN İNSAN TERKETTİ BENİDE 18 YILLIK EŞİM.RABBİM SINAVIMIZI KOLAYLAŞTIRSIN.SENİDE BENİMDE İÇİMİZ YANIYO ŞU ANDA NE OLUR BİRBİRİMİZ İÇİN ÇOKÇA DUA EDELİM.ÇÜNKİ SIKINTILI ANLARDAKİ DUA DAHA ÇABUK KABUL OLURMUŞ.ÜSTELİK BU GÜN BAYRAM .ALLAHIM NE OLUR SANA HAYIRLI BİR İŞ VE SENİ ANLAYAN SEVEN EŞ TEZ VAKİTTE NASİP ETSİN İNŞALLAH.AMİNN.
SAĞOLASIN HATİCE ABLACIĞIM DUALARI İÇİN. ALLAHIM SENİ DE ÇCUKLARINA BAĞIŞLASIN YUVANA SAĞLIK VE MUTLULUK VERSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH AMİNNN...
GÜLEYSACIĞIM SAĞOLASIN CANIM BU SIKINTILI GÜNLERİMDE YANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN BUNLARDA GEÇECEK İNŞALLAH AMA ÇOK SABIR LAZIM
GEÇECEK CANIM SABRETMENE BİLE GEREK YOK Bİ FARKINA VARSAN BEN FARKINDAYIMDA UYGULAYAMAIYORUM İŞTE RABBİM GÖNLÜNE FERAHLIK VERSİN ASLINDA BİR ADIMDAN BİLE DAHA YAKIN MUTLULUK VE GERÇEKLER BİZE. Bİ KEŞFEDEBİLSEK HAYATI.. ASLINDA ÖLCEMİZİ VE AHİRETİN SONSUZ OLDUĞUNU GERÇEK ANLAMDA KABUL EDİP BEŞERİ AŞKLARIN BİZİ ZEDELEMESİNE İZİN VERMESEK YADA DÜNYEVİ OLAYLARIN HİÇBİRİNİ ÖNEMSEMEMEYİ SADECE GÜNAH İŞLEMEKTEN KAÇINMAYI HAYAT GÖRÜŞÜMÜZ YAPSAK NASILDA MUTLU OLUR KİMSENİN HİÇ Bİ OLAYIN BİZİ ÜZMESİNEDE İZİN VERMEZDİK. BİZİ ÜZMELERİNE İZİN VEREN YİNE BİZİZ FARKINDASMISIN. İSTESEK GÜÇLÜ DURURUZ KÖTÜLÜKLERİN KARSISINDA DUVAR GİBİ DURUR YIKILMAYIZ.. AMA BEN BİLİYORUMDA YAPAMIYORUM SİZLER YAPIN İNSALLAH SEN YAP İNSALLAH VE EN KISA ZAMANDA BENDE YAPABİLEYİM BUNU İNSALLAH
İNŞALLAH CANIM HEP DUALARIMDASIN
tamamen aynı dertlerden muzdaribiz bende kpss engelindeyim ve terkedildim hiç geçmiyo geçtiği falan yok artık kendimizi kandırmayalım
allah yardımcın olsun gçer inşallah çok zor ama inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşur
deniz kaç aldın sen kpss den hangi bölüm mezunusun
allah senin de yardımcın olsun nurcancığım
BUGÜN ÇOK KÖTÜYÜM DUA DOSTLARI İÇİM DARALIYOR RESMEN EVE SIĞAMIYORUM ALLAHIM YARDIM ET YALVARIYORUM DUALARINIZI ESİRGEMEYİN NOLUR....
dualarım seninle canım senin için 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsi okuyorum allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum sabretmelisin allah sabredenlerle beraberdir biliyorsun allah kabul etsin amin
Allah yardımcınız olsun kardeşim
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
alla yar ve yardımcınız olsun kpss :S yakdı beni ....
Allah yardımcınız olsun herkesin hepimizin...
RABBİM SENİN VE CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN
ebrucum sana 1 ayetel kürsi gönderiyorum yoldaşın olsun bende ücretli öğretmenlik için müracat etmiştim olmadı ben okul öncesi öğretmenliği açık öğretime bu sene başladım puanım çok iyi olmasına rağmen puan yükseltmelerinden dolayı böyle oldu bizim bölümde okurken aynı zmanda ücretli öğretmenlik imkanı var yani hem okuyup hem ücretli öğretmenlik yapabiliyorsun bu sene o kadar çok bitirmiş kpss de atanamamış öğretmen var ki bu seneye kadar benim bölümümde hiç bu kadar mezun yoktu geçmiş senelerde benim durumumda olanlar görevlendirilmiş bu sene benim şansıma böyle oldu önce çok üzüldüm sıkıntılandım sonra vardır bir hayır belki Rabbim daha iyisini verecektirde ondan olmamıştır diye düşünmeye çalıştım sende öyle düşün inşallah daha iyisi olacaktırda ondan ilişkin bitmiştir biliyorum ordan söylemesi kolay diyeceksin ama inan buna Allah kulun darda zorda olmasına razı olmaz canını sıkmamaya çalış duadan sakın vazgeçme
BU SİTEDE UMUTSUZLUĞA YER YOK! herkes silkelensin nve umutlarını kaybetmesin.Rabbim yardım eder,kullarını sıkıntıda bırakmaz inşallah. Amin.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim. Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin. AMİN AMİN AMİN
allah yardımcın olsun bende kpss zedeyim seni cok iyi anlıyorum.umarım bu atamalrda atanırsın belkide suanda atanmıs bile olabilirsin.inş. allah tüm kpssye hazırlannların yar ve yardımcısı olsun.
RABBİM HAYIR KAPILARI AÇSIN KARDEŞİM....
amin inşallah cümlemize...
DUA KARDEŞİM ALLAH'Ü TEALA YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HUZURA VE DİLEDİĞİN HERŞEYE KAVUŞMANI NASİP EYLESİN
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin.bol fatiha okudum,amin..
Allahım senın gıbı ıcınde calışma ıstegı olanlara tembellık vermeden hayırlı bır ıs nasıp eder ınşallah.Allahım sana hayırlı bır yerden kapı acar ve sıkıntılarını baska sıkıntılarla degılde guzellıkle mutlulkla unuttrue,r.Allah bugununu aratmasın dın kardesım.Senın ıcın 3 gulfu 1 elham okudum.Sende her zaman allahın ısmını zıokr etmeye calıs oan onun en guzel ısmlerıyle hıtap et her zaman bunu yap.Allah ona el acaanı asla unutmaz yeterkı bız sasırıp bız dunya alemıne cok dalıp onun buuyklugunu untmayyalaım.Allah yar ve yardımcın olsun ıs ve es konsuunda ınsallah ahyırlı paralar bok kaznaçlar tez zamanda elde edersın ve yıne ınsallah onalrı hayırlı yerlere ve ıhtıycaı olanlara bencıllık yapmadan kullanırsın.Amin sukru olsun yaradana...
AMİN AMİN
17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.