Allahım benden önce yazılmış olan bütün duaları kabul eyle. Benden sonra duasını yazacak dua dostumun, benim ve bütün dua dostlarımızla cümle mü'min kullarının geçmiş bütün günahlarını bağışla. Amin.
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım benden sonra gelecek kardeşimin tüm dualarını kabul eyle.Sıkıntılarını gider.Gönlüne göre herşeyin hayırlısını nasip eyle....
18 yıl önce gönderildi # -
Amin.Allah razı olsun .Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşimin her iki cihanda işlerini hayr eyle.Mahşerde ağlarken beraat eden kullarından eyle Ya Rabbim .Amin.Amin.Amin.
15ihlas 1 fatiha okudum,Allahım benden önce ve yazmış ve benden sonra yazacak kardeşimin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin inşallah amin..
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim benden önce sonra ve tüm dostlarımın hayırlı dileklerini dualarını kabul et. İki cihanda yar ve yardımcıları ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
10ihlas 3fatiha okudum,Allahım Yüce Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşimin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin inşallah amin..
Amin!
5 İhlas,3 Fatiha benden sonra yazıcak dostuma...Allah dualarını kabul etsin...Allah dertlerinden kurtarsın...Allah yolunu açık etsin,huzur versin...Günahlarını affetsin...18 yıl önce gönderildi # -
Sevgili kardeşlerim sizlerden bir isteğim war... Sevdiğim bir insan var fakat onun bana sevgisi yok... Benden ondan başkasıyla gerçekten elenmek istemiyorum... Yalvarırırm sevdiğim kişi ve benim aramda muhabbet olması için bana dua ediniz... zor durumdayım başka birileri de benden evlilikle ilgili cevap bekliyor be bu pazartesi kesin bir cevap vermem isteniyor benden ... Aslında ne yapacağımı bilmiyorum... Ailem kabul etmemi istiyor... Onları kırmak istemiyorum ama gönlümdeki kişiyle evlenmeyi çok istiyorum ... Hepinize teker teker yalvarırım bana dua ediniz... Sevdiğim kişiyle evlenmem için... Allah hepinizden razı olsun ve hepimize dünya ve ahiret saadetleri nasip etsin.. Bu sitede birbirine dua eden kardeşlerimin ellerini dara getirmesin... Rabbim İnşallah hepimizi Peryamber efendimiz Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve sellem efemdimize cennet te komşu eylesin ... Amin...
20ihlas 10kevser okudum,Allahım Yüce Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşimin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver Yarabbim..
Allah razı olsun canım kardeşim... Bu sitede bulunan tüm kardeşlerimi Allah ü Teala doğru yoldan ayırmasın... Bizleri cennet de birbirimize komşu eylesin.. Her kimin ki bir haceti varsa Rabbim tez zamanda nasip eylesin... Sevenleri sevdiklerine , ayrılık acısı çekenleri de sevdiklerine kavuştursun Yüce Rabbim.. Allah ım Yüzeler Yücesi Mevlam senin herşeye gücün yeter... Sen Aziz sin.. Sen Kerim sin.. Sen biz kullarının Bir olan, Tek olan ,Eşi ve benzeri olmayan Mevlası sın... Güzel Rabbim biz aciz kullarının dualarını kabul eyle... Biz aciz kullarını darda koyma.. Her kimin ne haceti varsa tez zamanda nasip eyle... Senin herşeye gücün yeter.. Elhamdülillahi Rabbil Alemin...
Rabbim benden önce ve sonra yazacak olan dostumun ve ümmeti muhammedin de bizlerinde dualarımızın kabulüne engel olan günahlarımızı affeyle mağfiret sendendir mağfiretine muhtacız kapından ellerimizi boş çevirme ya Rabbi amin
Rabbim benden sonra ki dua dostunun ve dua dostlarının bu dünyadaki dilek ve dualarını hayırlısı ile kabul eyle. Ahirette peygamber efendimize(SAV) komşu eyle.iki cihanlarını aziz eyle. Senin korkundan başka bütün korkuları içlerinden al. Rabbim Senin o yüce sıfatlarına sığınarak bütün dua dostları için senden mağfiret ve gönüllerinin dileğini hayırlısı ile vermeni diliyorum.AMİN AMİN AMİN...
canım ablacım Allah razı olsun duan bana nasip oldu inş...benden sonraki gelicek olan dua dostumun evine bereket,ailesine sağlık,mutluluk,huzur,sevgi,hoşgörü,misafirperverlik,gözü gönlü bolluk ver ve onu,ailesini islam dini için çalışanlardan eyle!en kısa zamanda haca gitmelerini nasip eyle hayırlısıyla...gönlündekilerini hayırlı eyle ve bütün dua dostlarına dua edenlerden eyle onu:)Amin...
amin.amin.amin.
YARABBİ,BENDEN SONRA GELECEK DOSTUMU KAİNATTA EDİLEN TÜM HAYIRLI DUALARA ORTAK EYLE.AMİN.
arkadaşlar ben bu internette bukadar güzel bir site olduğunu bilmiyordum işte gerçek kardeşlik ve dostluk bu olsa gerek birbirini tanımayan insanların birbirine dua etmesi ne kadar güzel birşey bu duayı başlatan dua dostuma çok tşk ediyorum ve duanın devamını getiren arakadaşlarımada çok tşk edeiyorum benden önceki dua dostlarım için ve benden sonraki du dostlarım için allah gönlümüzde yüreğimizde olanı bilen ve görendir ALLAH herşeyin en güzelini en hayırlısını en tez vakitte versin amiiiiiiiiiiiiiinn
amin ihşallah pınar allah seninde ne muradın varsa versin benden sonraki dua kardeşiminde dileklerini tez günde kabul olsun rabbim dua dostlarıma herşeyin güzelini, nasip eylesin ihşallah amin.
amin..amin..Allah hepimizi umduğumuz istediğimiz güzel şeylere nail eylesin... Benden önce ve sonra dua edecek lan tüm kardeşlerimiz muratlarını nasip etsin...
amin.rabbim cümlemizi merhametiyle yargılasın.benden sonra dua edecek dostumun her türlü hacetini kabul et yarabbim .ne sıkıntısı varsa tez zamanda gider.
Amin.Amin.Amin.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşime dünyada darlık verme,her işlerini hayr eyle.Rabbimin razı olacağı kul,peygamberimeize layık ümmet eyle.Son nefese kadar ibadetlerini yapabilmeleri için sağlık ver Ya Rabbim.Son nefeste kelime i şehadet getirmeyi,iman ile can vermeyi nasip eyle Ya Rabbim.Amin.Amin.Amin.
AMİN AMİN AMİN
SENE BAŞINDA OKUNACAK DUA
ALLAHÜMME ENTEL EBEDİYYÜL KADİMÜL HAYYÜL KAYYÜMÜL KERİMÜL HANNANÜL MENNENÜ VE HAZİHİ SENETÜN CEDİDETÜN ES'ELÜKE FİHEL ISMETE MİNEŞ ŞEYTANNİR RACİMİ VE EVLİYAİHİ VEL AVNE ALA HAZİHİN NEFSİLEMMARATİ BİSSÜİ VEL İŞTİĞALE BİMA YÜKARRİBÜNİ İLEYKE YE ZEL CELALİ VEL İKRAM ALLAH EKSİĞİYLE TAMAM TAMAMIYLA KABUL EYLESİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim benden sonraki karedeşimi darda koyma.çok verip şımartma az verip aratma yarabbi.ona gönül zenginliği ver allahım.ahir hayatta onun yüzünü karartma yarabbi.gün ışığı gibi yüzünü parlat yarabbi.ölüm anında kelimei şehadet getirmesini nasip et allahım....amin amin amin
yarabbım benden sonrakı arkadasımı darda bırakma tum hayırlı dualarını kabul eyle dunya ve ahırette onu darda bırakma onu sevdıklerıyle guzel ve mutlu zamanlar gecırmeyı nasıp et hastalarına sıfa olmuslerıne rahmet eyle yarabbı herseyın hayırlısıyla ve en guzelıyle karsılastır gonlundekı guzellıklerı ona yasamayı nasip eyle AMİN
amin amin amin RABBİM. ALLAHIM gorünen gorünmeyen tüm kotülüklerden kaza belalardan kotlüklerde hastalıklardan ve serlerden kardeşimi koru iki cihanda ayagını kaydırma darda koyma gonlünün muradını hayırlısınla tez vaklitte ver duaları kabul olan salih kullarından olmayı nasip egle
AMİN AMİN AMİN .....
YA İLAHİ YA ALLAH BENDEN SONRA YAZACAK OLAN DOSTUMUN GÖNLÜNE GENİŞLİK KALBİNE FERAHLIK VER.....
5 ihlas okudum Allahım benden önce ve yazmış ve benden sonra yazacak kardeşimin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin inşallah amin..
allahım benden sonrakı ve butun ıhtıyacı olan ınsanlara ettıgım duamı kabul etsın.ayetel kursi okudum.benden sonra yazıcak kardesımınde tum dularını kabul etsın hakkında herseyı hayırlara vesıle etsın.kalbınden ve yollundan allahı eksık etmesın.ınsallah amin.
Allah razı olsun kardeşim.Rabbim kabul etsin inşallah.benden sonraki gelecek dostum için gönül güzelliği versin Rabbim.bu duayı da onun için ediyorum "La ilahe illa ente subhaneke inni künti minezzalimiyn" çok güzel bir dua.Yunus a.s ın ettiği dua.Rabbim benden sonra gelecek olan dostumu bu duayı okuyarak yaşayanlardan eylesin inşallah.Amin.slm ve dua ile...
Amin amin Amin..Allah razı olsun kardeşim. rabbim tüm kötülüklerden cümlemizi korusun.
Rabbim her zaman hakkında hayırlısını versin.
Rabbim dualarını kabul ettiği kullarından etsin inşallah, sizi ve cümlemizi.
hayırlı cumalar. selam ve dua ile18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SEN BİZDEN MERHAMETİNİ EKSİK ETME BİZLERİ İMANLI KULLARINDAN EYLE AMİN.
YA! RABBİM BİZLERE DUNYA VE AHİRETTE RAHMETİNLE MERHAMET EYLE SELAMET VER
AF AFİYET ,İYİLİK KOLAYLIK VER DÜNYADA KURAN AHİRETTE İMAN NASİB EYLE.18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.