Rabbim;benden önce ve benden sonra samimi bir yürekle sana el açan, yüreğinde güzellik ve iman taşıyan cümle Muhammed ümmetinin ettiği duaların haklarında hayırlı olanlarını kabul eyle inşallah Yarabbim.Amin...
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim minicik damlalarla getirdik sana dularımızı umanları sen oluştur buna ancak senin gücün yeter dua dostumun bütün düğümlerini cöz dünyasını genişlet ahiretini aydınlat gönlündeki bütün dualarını hayırlısıyla kabulet mevlam aminnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi # -
RABBIM SANA HAMDUSSENA ILE DUAMA BASLADIM:EY YUCE ALLAH'IM BUTUN MUSLUMANLARIN AGZINDAN BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM VEDE ELHAMDULILLAHI-RABBIL ALAMIN SOZLERINI EKSIK ETME.VEDE PEYGAMBER EFENDIMIZE SALATUS-SELAMI EKSIK ETME.BENDEN ONCEKI VE BENDEN SONRAKI BUTUN DUA DOSTALARIMA DUNYA VE AHIRETTE AFIYETI NASIP EYLE.AMIN AMIN AMIN.AMIN YA RABBILALAMIN...
Amin.Allah razı olsun kardeşim.
Allahın selamı üzerinize olsun.
Benden sonra gelen kardeşime bir yasin hediye ediyorum. Rabbim zorluklarını kolaylaştırmada vesile kılsın inşallah. amin.
slm dilaracım bende yasininden nasibimi almak istedim allah kabul etsin
bugün dilimin döndüğünce dua edecem bütün dualarım benden sonra gelecek kardeşime hediyem allah gönlüne göre versin zorluklarla karşılaşma inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
3 İHLAS 1 FATİHA,ALLAHIM HASTALARIMIZA ŞİFA DERTLİLERİMİZE DEVA BORÇLULARIMIZA EDA CARESİZLERİMİZE ÇARE İHSAN EYLE.BİZLERİ SEVGİNLE SARIPSARMALA.BENDEN SONRA YAZN DUA DOSTUMUN GÜZEL YÜREĞİNE 21 BESMELE.
Allah'ım,
benden önce ve benden sonra yazan dostlarımın ve cümle dua dostlarımızın sıkıntılarını ferahlığa çevir amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
rabbim sen tüm yardıma muhtaç olan kullarına yardımcı ol bizede peygamber efendimizin yaptığı dualar gibi dua yapmayı nasib eyle kardeşlerim bizleride duanuzda unutmayın
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim benden önce sonra ve tüm dostlarımının tüm sıkıntılarını gider. Yar ve yardımcıları ol. Ummudakları yerden rızıklandır kimselere muhtaç etme. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
hep sana denk geliyorum :)5ihlas 1fatiha okudum,Allahım benden önce yazan sudemeral kardeşimin ve benden sonra yazıcak kardeşimin kalbinden geçen zerre dahi olsa dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver Yarabbim onlara saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip eyle Yarabbim olmazlarını oldur her işlerini rast getir Yar ve Yardımcıları ol kurban oldugum güzel Rabbim amin..
ALLAHIM SANA ÇEVİRİLEN ELLERİ GERİ ÇEVİRME.RIZK KAPILARINI KAPAMA,BEREKET BOLLUK VER.
amin amin amin RABBBİMMM yolunu acık egle ayagını kaydırma yüzünü kalbini nurlandırr tüm kotülüklerden koru kardeşimizii gonlünün muradını hayırlısınla ver RABBİMMMMM
100Elhamdulillah 100Kelime-i Tevhid okudum,benden önce yazan ve benden sonra yazıcak olan kardeşimin,Rabbim dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver saglık sıhhat bereket mutluluk içinde uzun ömürler nasip eyle Yarabbim amin amin amin..
Amin.Amin.Amin.Rabbime benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşime bu gece niyazlarda bulunacağım inşallah.Rabbim katında kabul buyurur,dualarımı geri çevirmez inşallah.Amin.Amin.Amin.
100Kelime-i Tevhid okudum,benden önce yazan rabianur kardeşimin ve benden sonra yazıcak olan kardeşimin,Yüce Rabbim ne dilegi varsa tez zamanda ver yüzünü güldür güzel Rabbim amin..
AMİN DERİN KARDEŞİM AMİN BENDEN SENDEN ÖNCEKİLERE EN BAŞTAN,VE BENDEN SONRA GELECEK DUALARA GÖNÜL VERMİŞ ,DUALARI OKUDUKÇA AMİN DİYEN,AMİN DEDİKÇE YÜREĞİ FERAHLAYAN ENİŞELERİ KORKULARI SIKINTILARI OLAN HASTA DERTLİ BORÇLU VE DAHA NİCESİ İÇİN AMİN DİYORUM ETTİĞİNİZ DUALARA ..SAĞOLUN GÜZEL YÜREKLİ KARDEŞLERİMSENİN DUALARINBANA NASİP OLDU AMA BİLİYORUM Kİ TÜM DUA DOSTLARI İÇİN DE OKUDUN TEŞEKKÜRLER SENİN VE BENDEN SONRAKİ YAZACAK OLANIN DA HER NE DİLEĞİ VARSA ALLAHIM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN BEN DE 1ELHAM 1 AYETEL KÜRSİ 7 İHLAS 7 FELAK 7 NAS OKUYORUM VA KOCAMAN BİR AMİİİİİİİİİİİİİN
DİYORUM SEVGİLERİMLE18 yıl önce gönderildi # -
amin yarabbilalamin.
EY YERİ GÖĞÜ YARATAN TÜM CANLILARA CAN VEREN İSTEDİNE VEREN İSTEDİNDEN ALAN YARABBİM SANA AÇILAN ELLERİ SANA AÇILAN GÖNÜLLERİ SANA TÖVBE EDEN DİLLERİ SENDEN MERHAMAET RAHMET BEKLEYEN BİZLERİ SENİN CENNETİNDEN SENİN ÇEMBERİNDEN MAHRUM ETME YAPMIŞ OLDUM TÜM GÜNAHLARI MI BAĞIŞLA TÜM ARKADŞLARIN İÇİN DE TÖVBE EDİYORUM TÖVBELER OLSUN BURDA ARKADAŞLARIM ŞAHİT OLSUN SEN BENİ BAĞIŞLA SEN MERHAMET EYLE TEVBE TEVBE TEVBE BENİ RAHMETİNDEN MAHRUM BIRAKMA AFFET BENİ YARABBİM ÇOK PİŞMANIM YAPTIKLARIMDAN SEN AF EYLE BENİ AMİNNNNN ÇOK PİŞMANIM
buraya gelmis ve gelecek, yazmis ve yazacak, her dua dostumun, dertlerinin MEVLAYA bir adim ve en yakininda olmasina vesile olmasini YÜCE GÜZEL YARADANIMIZDAN diliyorum
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ALLAH Bizleri sevsin INSA'ALLAH
cennetinde, kulum desin, kulum senden raziyim desin :,(
amiiiin
INSA'ALLAH18 yıl önce gönderildi # -
allahım sen benden sonra gelecek olan kardeşlerimin sıkıntılarını gider yarabbim bizleri yoksullukla ve açlıkla sınama sana inandık sana sığındık dualarımızı kabul eyle rabbim.amin
AMİN AMİN AMİN
**
Yarabbim benden önce sonra ve tüm dostlarımın iki cihanda yar ve yardımcısı ol. Senden başkasına muhtaç etme. Umduklarına nail korktuklarından emin kıl.Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
3ihlas 1fatiha okudum,benden önce yazan sudemeral kardeşimin ve benden sonra yazıcak kardeşimin Rabbim tüm dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver olmazlarını oldur herzaman Yar ve Yardımcısı ol güzel Allahım amin..
amin kardeşim.inşallah Rabbim benden önce tüm iyi kalbiyle dua etmiş kardeşimin ve benden sonra dua etmek için buraya yazacak kardeşlerimin dularını kabul etsin.Rabbim bizleri elleri boş çevirme.birbirimizin gıyabında yaptığımız bu samimi çıkarsız ve içten dualarımızı kabul et.kimseyi utandırma.bellimi olur belkide birbirmiz hakkında dua eden halimiz yüzünden Rabbim tüm dua eden site kardeşlerini kırmaz ve kabul eder:)
benden önceki derin kardeşim ve benden sonra okuyacak olan kardeşime ve tüm dua dostlarım iiçin rabbime yalvarıyorum sevgili peygamberim MUHAMMED(s.a.v)araya koyarak senden istiyorum. ey cok sevdiğim peygamberim MUHAMMED ALEYHİSSELAM!seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin hatırın için dua dostlarımın dileklerini hacetlerini gönüllerine vermesini istiyorum onları her sıkıntılarından kurtar ummadıkları yerden kapılar aç hayırlı işler yapmaları için vesile ol YA RABBİ ! bu yüce peygamberi bizlere şefaatçi eyle onun hürmetine dualarımızı kabul et....amin amin amin
EY YÜCE RABB'İM,
Benden önce yazan elifnazl kardeşimin, benden sonra yazıcak olan kardeşimin ve buraya yazan tum Mumin Kardeslerimin ve Dua Dostlarının tüm dileklerini, dualarını,hacetlerini ve muradlarını kabul eyle. Hepimize saglikli,hayırlı,uğurlu, ailemiz ve sevdiklerimizle birlik ve beraberlik icerisinde yaşamamızı nasip eyle. Biricik kardeşim Burak ve onun gibi durumu kritik olan, hastanede ve evinde şifa bekleyen tüm kardeşlerimize acil şifalar bahşeyle, hayırlısıyla tüm hastalar sağlığına ve gucune kavuşsun.Kalpten yakarışlarımızı, dualarımızı,aminlerimizi kabul eyle Güzel Rabb'im. Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Amin. Benden önce yazan Dilek kardeşimin, benden sonra yazıcak olan kardeşimin ve tüm Dua Dostlarının dileklerini, dualarını kabul eyle Guzel Rabbim.
Allah razı olsun kardeşim senden...Benden sonraki gönlü güzel dostuma " Allahım bu dostumu meleklerin tebriklerine erenlerden eyle!" Amin.Slm ve dua ile...
Amin.Rabbim razı olsun.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşimi çok sev ve sevdiğin kullarınla karşılaştır.Son nefes bitene kadar imandan,kurandan,secdeden,zikrden,duadan ayırma.Razı olduğun kullar arasına kat.Neslinide salih müslümanlardan eyle.Amin.Amin.Amin.
Benden evvel yazmis gönlü güzel tüm dua dostlarina , rabianura ....Benden sonraki gönlü güzel dostuma " Allahım bu dostumu meleklerin tebriklerine erenlerden eyle!" Aminnnnnn
AMİN ZEZ BU NE GÜZEL DUA BÖYLE, ALLAH RAZI OLSUN , ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN KARDEŞİM. BENDEN SONRAKİ GELEN DOSTUMU BU DUADAN MAHRUM EDERMİYİM HİÇ...
" Allahım bu dostumu meleklerin tebriklerine erenlerden eyle!" Aminnnnnn
SANA 11 İHLAS 3 FATİHA OKUYACAĞIM DOSTUM... RABBİM TÜM SIKINTILARINI ALSIN İNŞALLAH AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.