Amin...Allah razı olsun gönül dostum senden.okuyacağım dua'm senin için ve benden sonraki gelecek olan gönül dostum için ve bütün site üyelerimiz için "Allah'ım! Senden Senin sevgini ve Seni sevenlerin sevgisini ve bizi Senin sevgine ulaştıracak ameli istiyoruz, nasip et Yarabbim" Amin...SLm ve dua ile...
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Yarabbim benden önce, sonra ve tüm dostlarımın hakkında
efendimiz kulun ve habibin Hz. Muhammed Mustafa (sav) neleri istemişse onları ver
efendimiz kulun ve habibin Hz. Muhammed Mustafa (sav) nelerden sakınmışsa onlardan koru. İki cihanda yar ve yardımcıları ol. Hasbinallahi ve nimel vekil.AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin kardeşim amin
subhanallahi ve bi hamdihi
rabbim sen bizleri günahlarını anlayıp tevbe edenlerden nimetlerini görüp şükredenlerden eyle her iki cihanda verdiğimiz sınavlarda yanımızda olan hep sen ol vedud isminle bisleri dost edin rezzak isminle rızkımızı ver settar isminle güahlarımızı ört
merhametinle ve şefaatinle bizleri duaları ve ibadetleri makbul salih kullarının arasına al sana sığındık senden istetik senden gayrısına bizlri muhtac etme .
hasbinallahi ve nığmel vekil ve nığmel mevla ve nığmel nasır
sen bize en iyi dost en iyi kefilsin bizisenin yolundan ayırma gönüllerimize muhammet mustafa efendimiz (s.a.v.) in aşkını yerleştir onun yüzüsuyu hürmetine hatrına dualarımızı kabul buyur aminnnnnnnnnnnnnnnnn
ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap ya vehhap.....18 yıl önce gönderildi # -
allahım benden önce ve sonra gelicek dostlarıma sağlık ver huzur ver mutluluk ver her dilediği kabul olsun aminnnnnnnn.ne güzel yazmışsın tlay
18 yıl önce gönderildi # -
seninde ağzına yüreğine sağlık kardeşim rabbim dualarımızı merhametiyle birleştirsin yolumuzu nurlandırsın bezi duamızdan yolundan ayırmasın benden sonra ve önce duaeden kardeşlerimi burda edilen bütün duaların hikmetinden faydalanmayı nasipetsin aminnnnn
merhaba.çok hoş bir site.RABBim dualarınızı en güzel haliyle kabul etsin.....Banada dua edermsiniz.çok önemli mühim bir sorunum var.çokkkk çokkkk ihtiyacım var...Allah'a emanet olunuz...
Amin.Allahim ayenur kardesimizin butun sikintilarini en yakin zamanda gider. Kardesimizinin icini aydinlat. Onu ve onu sevenleri siratil mustakimde yurut. ona dogru kararlar vermeyi ve dogru insanlarla muhatap olmayi nasib et. Kardesimizi Peygamber efendimiz (S.A.V)in sunnetiyle yasamasini nasib et.Rabbim bu duami benden sonra yazicak dua edicek arkadasim icin de istiyorum. Butun yazan arkadaslarimida aynisini diliyorum vesile et Rabbim. Amin.
selam
ben eni üye oldum bi sıkıntım var nolur benim içinde dua edin
Bismillah,
Allahım, Sen beni yaradansın. Yüreklerimize senin sevgini koyup geçici bu mekan olan dünyaya gönderdin, bizleri sana asi gelmekten, sevgin ile dolu kalbimizi başka şeyler ile doldurmaktan, senin emir ve yasaklarına karşı gelmekten, hayatı boş boş geçirip ben neden bu hale düştüm diyecek hale gelmekten, Yalan ile yogrulmaktan, haksız şeylere boyun eğmekten, senin kitabını ayaklar altına almaya çalışanlara göz yummaktan BENİ VE TUM MÜSLİM Kardeşlerimi MEN KIL. Allahım Açılan her el, geri çevrilmez senin huzurunda bilirim. Benim de Kardeşlerim için ettiğim dua yı KABUL EYLE. AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ya rabbi benimde mümin kardeşlerimizinde bütün sıkıntılarını gider
amin yarabbim bu güzel dua dostluğunun her bir halkasını oluşturan tüm dua dostlarımın dualarını kabul eyle yarabbi ve benden sonraki dua dostumun gönlünde ne muradı varsa ver yarabbi amin
amin amin...allah razı olsun inş muradım olur ve öğretmen olmak nasip olur banada:):)allahım sitedki tüm kardeslerimin dualrını kabul eyle bende sonraki kardesimin tüm muradlarını ver onun yar ve yardımcısı ol dünyasını ve ahiretni aydınlık kıl....
Amin.Amin.Amin.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşime ve tüm dua dostlarıma gönüllerinin muradının hayırlı olanını ver hayırsız olanını hayra çevir Rabbim.Merhametini ,rahmetini,nurunu üzerlerinden eksik etme,hepsiniz sev,ve sevdiğin kullarınla karşılaştır.Amin.Amin.Amin.
aminnnn aminnnnn ....allah razi olsun...rabbim benden sonraki dostuma...ne dünyada ne kabirde neden ahiret hayatinda elem ve keder göstermesin....istedigi ne muradi varsa versin..amin amin amin..
Aminnn...Allah razı olsun güzel kardeşim senden.Aynı dua'n senin içinde geçerli olsun...Bu dua'm da senin ve benden sonraki dosstum için ve hepimiz için "Allah'ım! Senin ipine yapışmamızla bizi koru, fazlınla bizi rızıklandır! Amin" Slm ve dua ile gönlü güzel dostlarım...
amin kardeşim amin
rabbim benden sonraki ve önceki kardeşimi burda edilen 616 duanın hikmetinden faydalanmayı nasip et aminnnnnnnnnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amiiiiiiiiiin
rabbim benden sonraki ve önceki kardeşimide 99 esma hüsna hürmetine içlerinde ne istekleri varsa hayırlısyla kabul et aminnnn18 yıl önce gönderildi # -
Allah razi olsun kardesim. Rabbim benden once yazan kardesimin ve benden sonra yazicak olan kardesimin her tarafini nurlandir. Amin.
amin...amin..amin binlerce kere amin..
Yarabbim benden önce sonra ve tüm dostlarımın hakkında hayırlınında hayırlısını nasip et. İki cihanda yar ve yardımcıları ol. Tüm sıkıntılarını gider. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Amin...Allah razı olsun senden güzel kardeşim...Rabbim burda edilen duaların yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul eylesin hayırlısıyla! Bende şu an sana ve benden sonraki gelecek olan gönül dostuma ve bütün site kardeşliği için gönülden, CAN-I GÖNÜLDEN şu duayı ediyorum..."Allah'ım! Amellerimizin neticesini rızana muvafık kıl! En hayırlı günlerimiz Seninle karşılaştığımız gün olsun" Amin...Amin...Amin...Rabbim kabul buyursun...Dualarınızda beni de anmanız dileğiyle Dostlarım...Slm ve dua ile...
AMİN AMİN AMİN
Allahım sen kimseyi darda bırakma, sağlık, huzur mutluluk ver.Merhametini, nurunu üzerimizden esirgeme.
AMİN GÜZEL ALLAHIM BENDEN ÖNCEKİ NE SONRAKİ TÜM KARDEŞLERİM DULARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH...BENDEN SONRAKİ KARDEŞİM HAYIRLI DULARINI KABUL EYLESİN AFİYET VERSİN AMİN...
Amin....Allah razı olsun kardeşim...Bu okuyacağım dua benden sonraki dua dostum için ve btn sitedekiler için " Ey Rabbim! Bizi sözü dinleyip de en güzeline ittiba edenlerden kıl!" Amin.Amin.Amin. Slm ve dua ile gönlü güzel dostlarım...Rabbim kalbimizdeki duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah...
allah razı olsun kardeşim rabbim benden sonra gelen kardeşimden de benden önce bana dua yazan kardeşimden de razı olsun
Kullarını bağışlayan ve onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah'adır. Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden bizleri koru. Bütün iyiliklere de bizlere yönelt. Bağışlanmamış günahlarımızı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımızı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimizi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbım!amin amin amin
Amin.Rabbim Yüceler yücesi yaradanım en sevdiğin kullar hürmetine,habibin hürmetine,tüm dua dostlarımın dualarının hayırlı olanlarını katında makbul eyle,hayırsız olan dualarını hayra çevir Ya Rabbim.Dua dostlarımın üzerinden,benden önce yazmış ve benden sonra yazacak krdeşimin üzerinden rahmetini,merhametini,selamını eksik etme,iki cihanda tüm işlerini hayr eyle,ömürlerinin sonuna kadar sev ,yalnız bırakma Ya Rabbim.Hayırlı ömür,hayırlı ölüm,hayırlı ameller nasip eyle.Bu Garibin duasını katında makbul eyle.Amin.Amin.Amin.
Amin.Rabbim Yüceler yücesi yaradanım en sevdiğin kullar hürmetine,habibin hürmetine,tüm dua dostlarımın dualarının hayırlı olanlarını katında makbul eyle,hayırsız olan dualarını hayra çevir Ya Rabbim.Dua dostlarımın üzerinden,benden önce yazmış ve benden sonra yazacak krdeşimin üzerinden rahmetini,merhametini,selamını eksik etme,iki cihanda tüm işlerini hayr eyle,ömürlerinin sonuna kadar sev ,yalnız bırakma Ya Rabbim.Hayırlı ömür,hayırlı ölüm,hayırlı ameller nasip eyle.Bu Garibin duasını katında makbul eyle.Amin.Amin.Amin.
amin amin amin..Rabbim benden önceki ve sonraki dua dostlarımın kalplerini nurunla nurlandır, onlar için dilek kapılarını, tövbe kapılarını hep açık tut. ellerini açıp da ettikleri hiç bir dualarını geri çevirme, tüm muradlarını tüm dileklerini ver allah ım..hayırsızlarını hayra dönüştür,hem bu dünya da hem ahirette iyilik güzellik huzur afiyet ver. efendimiz sav e komşu eyle cennetinde.amin amin amin..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.