Amin.Rabbim razı olsun zez kardeşim,ne kadar da güzel ,samimi ifade etmişsin.Yüreğimden öyle dualar coşuyorki kardeşim,dua dotluğu,dua kardeşliği,görmeden ,içten ,gönülden dua ediyorum sana kardeşim.Rabbim seni ve benden sonra yazacak kardeşimi darda bırkmasın.Tez zamanda dualarınızın hayrlı olanlarına cevap versin inşallah.Bu kadar yazıyla ifade edemiyorum gönüldeki coşkunluğu zez kardeşim.Rabbim her daim yanında olsun.selamını ,rahmetini ,merhametini esirgemesin üzerinden.Belkide bu siteye raslamamız raslantı değil kardeşim ,belkide bizim için dua edecek kardeşlerimiz ve bu duası makbul oacak kardeşlerimiz bizi burada birleştiriyor.İnşallah bu dualarımız yerini bulur.Rabbim bu dualar yüzü suyu hürmetine hasta kardeşlerimize,ilter kardeşimize ve Ahmet kardeşimize şifalar verir,borçlu kardeşlerimiz borcundan kurtulur,işi olmayan kardeşlerimiz işe başlar,hayırlı bir evlilik yapmak isteyen kardeşlerimize Rabbim hayırlı eşler verir.Darda olanlara genişlikler,huzurlar verir.Rabbim tüm dua dostlarının dualarına cevap verir inşallah kardeşim.İnşallah hayırlı haberlerini alırız kardeşlerimizin.Rabbim dualarımızı kabul eyle.Zez kardeşimin her gününe huzur ,bereket,hayrlar ver Rabbim.İnşallah Rabbimin razı olduğu kullarından olursun.Amin.
**Alın duanızı,gelin en büyük duaya**
(680 mesaj) (196 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah senden razi olsun Rabianur kardesim anlatilamaz bir mutluluk hazziyla yazdigin duayi okudum ve gene gözyaslarima engel olamadim..melek kadar güzel yüreginden gecenleri güzel kalbinin hepimiz icin dilekdiklerini,gönül coskunun sesini yüce Rabbimin duyduguna inaniyorum..senin agzindan cikan dua ve actigin ellerinin geri cevrilmeyecegini hissediyorum..evet garip bir iletisim var aramizda ve bu sitede raslamamizi yaradan istedi belkide burdan senden ve ya baska yaradanin sevdigi bir kuladan bir dua alamamiz gerekiyor...sen benim burdaki ugur melegim oldun..Allah senden razi olsun..Yüregi cok baska bir insan oldugunu sanki görür gibiyim anlatamiyorum ama sen beni anliyorsun bunu hissediyorum.Güzel insan.Yaradana yakinligini ve saygini bile hissediyorum.Allah benide senin gibi yapsin insallah yukarda herkes icin yaptigin duayada cani gönülden AMIN diyorum.Allah senin güzel dularinin yüzü suyu hürmetine hepimize güzelikler bahsetsin..yolundan ayirmasin.Askiyla ölmeyi nasip etsin...ondan evvelde faydali ve onun istedigi gibi dosdogru insan olmayi.Cok duygulandim daha ne diyimki ...Amin amin amin ....Allah sana uzun ve güzel bir ömür versin kardesim.
18 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim.Rabbim cümle iman edenlerle beraber hayırlı ömürler versin inşallah.Şimdi ne yazarsam yazayım duygularımı,dualarımı ifade edemem.Rabbim inşallah cümle iman edenlerle,tüm dua dostlarıyla beraber el açıpta yaptığımız,yürekten gelen dualarımızı katında makbul eylesin.Allahım her iki cihanda işlerini hayr eylesin.Günlerine huzurlar,hanene huzurlar,yüreğine nurlar,aydınlıklar versin inşallah.
Rabbim tez zamanda hayırlı kapılarını açsın ,gönlünü darda koymasın .Amin.
Dualarımdasın kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
Ey ALLAHım (c.c.) benden sonra yazacak kardeşime hayılrı bir hayat ve hayırlı bir ömür ihsan eyle.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Sekiz sayfa içindeki tüm dualara canı gönülden tüm kalbimle "AMİN" diyorum. Allah'u Teala inşallah hepimizin tüm ümmeti Muhammet'in (S.A.V.)dualarını kabul amellerini makbul eylesin. Allah hiçbirimizi hiç bir zaman darlatmasın bunaltmasın. Tüm kötülüklerden kötülerden zalimlerin şerrinden korusun. Hayırlı bir ömür geçirmemizi nasip etsin inşallah. Darda olanlara yardım etsin, Hasta olanlara şifalar versin. Borçlu olanlarada edalar nasip etsin. Sen dualarımızı yağmur yağarken edilen dualar arasına kat Hac'da yapılan dualar arasına kat mazlumların duasının arasına kat kabul eyle YA RABBİM AMİNNN. Benden sonra gelecek arkadaşımında her ne muradı var ise Allah'u Teala tez vakitte nasip etsin. Allah her türlü işini rast getirsin. AMİN.
amin arkadaşım inşallah Allah dualarımızı kabul etsin. benden sonra gelecek olan arkadaşımın Allah hep yardımında olsun.dualarının hayırla kabulu bulan dualardan olmasını istiyorum.bu sitede dua eden bütün arkadaşlarımından Allah razı olsun.
Bekledim bekledim senden sonra kimse yazmadı bende bu güzel duayla nasiplenmek istedim sağol arkadaşım böylece hem birbirimize dua etmiş olduk Allah seninde benimde hepimizinde duasını kabul etsin inşallah. Allah bizi doğru yoldan ayırmasın gönlümüzün muradını versin yar ve yardımcımız olsun. benden sonra yazacak arkadaşıma da hayırlı iyilikler versin tüm dertlerini gidersin feraha kavuştursun Amin.
AMİN AMİN AMİN.
Yarabbim benden sonra yazacak ve tüm dua dostlarımın iki cihanda yar ve yardımcısı ol. Senden başkasına muhtaç etme. Sağlık, huzur, mutluluk, iman, ihlas ve senin rızandan ayırma. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.... ALLAH RAZI OLSUN ABLAMM
RABBİM BENDEN SONRA YAZACAK ARKADIŞIMIN NE MURADI VARSA HAYIRLISIYLA TEZ ZMANDA KABUL ET..ONU KİMSEYE MUHTAÇ ETME YÜREĞİNDEN UMUT YUVASINDAN HUZUR BEDENİNDEN VE SEVDİKLERİNDEN SAĞLIK YAŞAMINDAN MUTLULUĞU EKSİK ETME RABBİM :)18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Amin.Rabbim razı olsun.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak kardeşime umulmadık yerlerden rızk kapısı,umulmadık yerlerden hayr kapısı aç,Kardeşlerimin ne muradı varsa hayırlısı ile tez zamanda nasip eyle.Son nefese kadar imandan,kurandan,duadan,secdeden ayırma Rabbim.Son nefese kadar ibadetlerini yapabilmelerii için sağlık,sıhhat,huzur ver .Her işlerini hayr eyle.Rabbim tüm dua dostlarından razı ol,kapından boş çevirme Ya Rabbim.Amin.
Rabbim, yenildim; behemehal yardım et-nusretinle muzaffer eyle. Kırılmış kalbimi birleştir-bütünleştir-tekleştir. Parçalanan birliğimi cem eyle. Zira sen, evet Sen kesinlikle Muktedir Rahman’sın. Bana yet, ey Kafiy. Zira ben Senin hiçbir şeyi olmayan kulunum. Veliy olarak Allah yeter, Nasıyr olarak Allah yeter. Kesinlikle şirk Azıym bir zulümdür; ve Allah, kulları için zulüm dilemez. Zulmeden topluluğun arkası kesilmiştir; alemlerin Rabbı olan Allah’a HAMD olsun.
Benden evvel ve benden sonra dua edecek kardesimle Gavs-ı A'zâm Abdülkâdir Geylânî Hz lerinin güzel duasini paylasmak istiyorum.Allahim kabul et bizleri sevginle ödüllendir Amin.
allah razı olsun ne güzel dua zez kardeş izninle bu duayı bende sana ve senden sonra gelecek kardesim için okuyorum insallah Allahım kabul eyle.
Rabbim, yenildim; behemehal yardım et-nusretinle muzaffer eyle. Kırılmış kalbimi birleştir-bütünleştir-tekleştir. Parçalanan birliğimi cem eyle. Zira sen, evet Sen kesinlikle Muktedir Rahman’sın. Bana yet, ey Kafiy. Zira ben Senin hiçbir şeyi olmayan kulunum. Veliy olarak Allah yeter, Nasıyr olarak Allah yeter. Kesinlikle şirk Azıym bir zulümdür; ve Allah, kulları için zulüm dilemez. Zulmeden topluluğun arkası kesilmiştir; alemlerin Rabbı olan Allah’a HAMD olsun.
AMİN
cok tesekkur ederim degerli dua dostum bugunde guzel duan bana nasip oldu allah senden razi olsun.senin okudugun duayi bende benden sonra gelecek olan butun dua doatlarima hediye ediyorum.kalin saglicakla allah'a emanet olun
rabbimhepinizden razı olsun,bu dünyada makamınızı yüksek ahirette mekanınızı cennet etsin,hastalara şifa dertlilere deva,borçlulara edlara nasip etsin amin
AMİN İNŞALLAHU TEALA.İNŞALLAHU RAHMAN. ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN HER KİMİN NE DİLEĞİ VARSA KABUL ETSİN. BENDEN SONRA GELECEK ZATI MUHTEREMİNDE NE DİLEĞİ VARSA ALLAH KABUL ETSİN.İKİ CİHANDA AZİZ OLMAK DİLEĞİYLE AMİN.
Allah razı olsun.Gecenin bu saatinde açıpta sayfaya bi göz atmak ve dua etmek içimden geldi.Yine sizin duanıza rast geldim.tıpkı dünde rast geldiğim gibi.mutlu oldum.Allah sizinde dualrınızı kabul,her ne dileğiniz varsa kabul etsin.sitedeki diğer dostlarımızında tabi.
selamün aleyküm ben yeni üyenizim
hiç düşünmeden üye olmaya karar verdim.rabbim hepinizin duasını kabul eder inşallah
allaha layık bir kul peygamber efendimize layık bir ümmet anne ve babalarımıza hayırlı bir evlat olabilmeyi nasip eylesin hepimizin gönlü muradını hayırlı bir şekılde bizlere nasip eylesin allaha emanet olun ve bana dua edin buna çok ama çok dua edin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SEN DUAYA İHTİYACI OLANLARI SENİN RIZANA SENİN VARLIĞINI HİSSETMEYE İHTAYICI OLANLARA KAPILARINI AÇ YA RABBİM. SIKINTILARINI GİDER HER İKİ CİHANDA YÜZ GÜLDÜRECEK AMELLER İŞLEMEYİ NASİP EYLE ALLAHIM AMİN
amin yarabbim amin ne guzel tesaduftur ki cok degerli dua dostum guleysa;nin o guzel duasi hep bana denk geliyor.ey yuce mevlam butun doa dostlarimin hayirli dualarini kabul et ve onlara iki cihan mutlulugunu tattir.
allahım sen benden sonra ve önceki kardeşlerimin tüm dualarını kabul et herkesin gönlüne göre ver sağlık, huzur, bolluk, sevinç aşk, sevgi, saygı ver aminnnnn yarabbim
Amiin amiiin amiiin ya Rabbim.
Allahım sen benden sonra duasını yazacak kardişime ve cümlemize dünyada ve ahirette iyilik ve güzellikler ver, cehennem azabından koru. Amiin amiiin amiiin Ya Rabbim.18 yıl önce gönderildi # -
Amin.Amin.yeşildua duana nail olmak istedim.Rabbim razı olsun.Rabbim benden önce yazmış ve benden sonra yazacak tüm kardeşlerime tez zamanda hayırlı rızk kapıları aç,dualarının hayırlı olanlarını tez zamanda hayırlısı ile kabul eyle,dünyada hiçbir sıkıntı çektirme,sıkıntı çektikleri zaman şükürsüz bırakma,tez hastalara şifa Ya şafi,Ya Azim,dertlere deva,borçlara edalar nasip eyle,eşi olmayanlara eş nasip eyle Ya Fettah ,Ya Gaffur,YA ALLAH,Rabbim ,yüceler yücesi mevlam tüm dua dostlarının dualarını hayırlısı ile katında makbul buyur.hasan kardeşimize,ahmet kardeşimize,ilter kağan kardeşimize ve tüm hasta olan cümle müminlere tez şifalar yüce Rabbim,gönlü yarali nermin korsan annemize tez zamanda devalar Ya Rabbim inşallah kızı hayırlısı ile evine döner.Sınava girecek ,ataması olacak kardeşlerime tez hayırlı kapılar Ya Rabbim.Şimdiye kadar buraya mesaj yazmış tüm dua isteyen kardeşlerimin dualarına tez hayırlı cevaplar ver yüceler yücesi Allahım .Ne olur katından geri çevirme.Ne olur Rabbim bu duaları hayırlısı ile kabul eyle.Amin.Amin.Amin.
Amin Amin.Allahu Teala bugüne kadar yapmış olduğumuz tüm duaları kabul buyursun inşaallah. Allah (C.C.) dile getirdiğimiz ve içimizde gizlediğimiz tüm dilek ve dualarımızı kabul etsin. Hepimize yardım etsin. Darlatmasın bunaltmasın ve taşıyamayacağımız kaldıramayacağımız yükle imtihan etmesin. Benden sonra yazacak arkadaşıma da (muhtemelen elifnazl:) Allah hayırlı iyilikler versin. Gizli ve aşikar olan tüm dualarını Allahu Teala katında kabul etsin. Hakkında hayırlısını nasip etsin.
Amin tüm kalbimle tüm dualara Aminnn.18 yıl önce gönderildi # -
tüm kalbimle amiiiiiiiiiiiiin
allahım benden önce ve sonra duasını yzacak tüm dostlarımın duasını kabul et onların bütün sıkıntılarını gider dünyada ve ahirette mutlu et ya erhemerrahımin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Allah sıkıntı dert keder gam bırakmasın üstünüzde benden önceki arkadasıma 3 ayetel kürsi
benden sonraki arkadasımada 3 ayetel kürsi bırakıyorum Rabbim bu duanın hikmeti benim dilimle dahada güzelleşmez belki layık bile değilim senin bize bu bahşettiğin duaya ama kardeslerim için okudum dualarının kabulüne vesile eyle rabbim18 yıl önce gönderildi # -
rabbim benden sonraki dostumun günahlarini hatalarini yanlişlarini affet nur yağdir rahmet yağdir skıntısı varsa selamette çıkar
amin,amin
YA RABB BENDEN SONRA GELECEK OLAN DOSTU HZ YUSUFU NASIL KUYUDAN CIKARIP DERTLERINE DERMAN VERDIYSEN O KARDESIMIZIN HER NE DERDI VAR ISE DERTLERINE DERMAN VER
Amin kardeşlerim benden önce ve benden sonra yapılmış olan tüm duaları Allahu Teala kabul etsin. Darda olanlara yardım hasta olanlara şifa borçlu olanlara edalar nasip etsin. Önceki ve sonraki tüm kardeşlerime de Allahu Teala Cennetini nasip etsin inşallah. AMİN.
sitedeki tüm dua dostlari her biriniz icin...tek tek persembe gününün hayrina okudugum dua kabul olsun insallah....hepimiz icin dostlar yürekten inanan Rabbine asik bizler icin...
Ya Cebbar!
Sen ki magrurlari gururlarina esir eylersin
Sen ki kibirlenenlerin boynuna kibirlerini tasma eylersin
Sen ki zor kullanip zulmedenleri vicdanlarinin pençesine
hapsedersin
Bir sinegi vasita eyle de Nemrutlardan kurtar bizi
Bir asayi vesile eyle de inancsizlara galip getir bizi
Ebabilleri gönderde Maddeye ruhunu satmislardan koru kalplerimizi
Nefislerimizin bizi isyana zorlamasina izin verme
Akillarimizin bizi saptirmasina geçit verme
Hep itaat üzre sabit kil biziYa Mütekebbir!
Ben acizim sen Kadir’sin
Ben fakirim sen Rahim’sin
Ben ölüyüm sen Hayy’sin
Ben çaresizim sen Ehad’sin
Ben muhtacim sen Samed’sin
Ben sagirim isiten sensin
Ben körüm gören sensin
Ben dilsizim konusan sensin
Ben yaratiliyorum yaradan sensin
Ben yokum var eden sensin
Ben hiçim ama emellerim büyüktür
Ben yoksulum ama isteklerim çoktur
Ben isterim çünkü sen büyüksün
Sahit yaz büyüklügüne bu küçük kalbimiYa Halik!
Sen ol deyince her sey oluverir
Ol de olayim yarattiklarinin arasinda kalayim
Halk ettigin gibi ahlaklanayim
Sen yarattin diye güzel olayim
Hep en güzel kivamda kalayim18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.