DUA DOSTLARIM GERÇİ HEPİNİZ İÇİN DUA EDECEĞİM AMA ÖZEL DUALARINIZ VARSA PAZAR GÜNÜ HACI BAYRAM VELİ HAZRETLERİNİ VE KARYAĞDI SULTANI ZİYARETE GİDECEĞİM.
VARSA BİR DİLEĞİNİZ
(37 mesaj) (28 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
KERVANLAR KALKIYOR YİNE,ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.
DEĞERLİ DOSTUM,HACI BAYRAMIMA BİR TANE,KARYAĞDI ANAMA BİR TANE YASİN BENDEN EMANET.
SANA YOLLUK BİR YASİN HEDİYE ETTİM.LÜTFEN KABUL ET.19 yıl önce gönderildi # -
KIBRIS GİBİ DEYİVERİN
19 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun.Yüreğine ağzına sağlık...
Meral abalam beni beni unutma lütfen, biliyosun sen benim dileğimi, cumartesi akşamından 1 yasin okuyacağım, emanetimi götürüsün diy mi? Hz:Hacı Bayram Veli'nin hürmetine allahım cümle muradımızı versin inşallah tez zamanada.
meral abla benim içinde dua edersen çok sevinirim allahımdan 2 dileğim olsun başka bişey istemiyorum eğer benide anarsan çok mutlu olurum allah razı olsun
Cennetim emanetini ve dileğini kendi dualarımdan önce vereceğim.Karyağdı Sultanda da dua edeceğim senin ve tüm dua dostlarım için.Gizemcim senin içinde geçerli.
MERAL KARDEŞ BANADA DUA EDERMİSİN BİRKAÇ DİLEĞİM VE SIKINTIM VAR ALLAH RAZI OLSUN
canım ablam benim allah bin kere razı olsun senden ne vuradın varsa versin.
allah razı olsun ablacım yüreğine sağlık
benim için de dua edebilirmisiniz?inanın buna çok ihtiyacım var.allahtan istediğim tek şey kısa zamanda bana gerçekten değer verebilecek ve özellikle inançlı ve sevebileceğim bir insanı karşıma çıkartıp onunla mutlu ve huzurlu bir yuva kurmak.başka hiçbirşeyde gözüm yok.ayrıca düşünceniz için teşekkürler.
sağ ol allah razı olsun ikisinede ayrı ayrı yasin okuycam sanada ayetel kürsi hadiye ediyorum allah kabul etsin amin adımı anarsan sevinirim tüm dileklerin kabul olsun inşaallah amin
MERAL ABLACIM BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİN BİR ARKADAŞIMA KEFİL OLMUŞTUM BAYADA YÜKLÜ MİKTAR BANKAYA ÖDEMEDİ BEN ÖDÜYORUM ŞİMDİ RABBİM HELAL RIZIKLANDIRSIN ÖDEYİP BİTİRMAK NASİP ETSİN ABLACIM SAĞOLASIN ALLAH SENDEN RAQZI OLSUN DUALARINI KABUL ETSİN AMİN.
Sevgili meral benim de bazı sıkıntılarım var hayılısı ile feraha çıkmam için dua edersn çok sevinirim Allah razı olsun dualarımızı kabul ettsin Senin müşkülün içi 1000 inna fetahna çektim 100 ihlas ayrıca okuyacağım
Meral kardes
Allah'tan tek bir istegim var su anda hayirlisiyla kabul etmesini ve mutlu olmak istiyorum. 4444 kere salat-i tefriciye okudum, insaallah kabul eder. Haci Bayram hazretleri ve Karyagdi Sultan'a da benden 2 tane Yasin hediye goturebilir misin ltf
Allah razi olsun senden...
Insaallah dualarimiz kabul olur Yarabbim
amin amin amin19 yıl önce gönderildi # -
meral batuhanı da unutma ne olur melekler yoldaşın olsun
BATUHANI HİİÇ UNUTMUYORUMKİ ,KENDİM İÇİN OKUYUP İYLEŞMEME VESİLE OLAN TÜM DUALARI AKLIMA GELDİKÇE HEP OKUYORUM.MERAK ETME BATUHAH HEP DUALARIMDA.MSJ KISA AMA BENİ AĞLATMAYA YETTİ.
MERALCIM BENIM İÇİNDE DUA EDER MISIN UMUDUMUN HAYRA DÖNÜŞMESİ İÇİN. RABBIM RAZI OLSUN
meralim rica etsem şu iş konusunda bana dua edermisin çok sıkıntıdayım düzene girsin artık yoruldum birde kardeşim şengül hasta ona rica etsem dua edermisin 1ayetel kursi hediyem
meral ablacığım benim dileklerim içinde dua edermisin.ALLAH hepimize hayırlısıyla tez zamanda dileklerimizi kabul etsin.biz doğudayız oraları göremedik.inşallah gitmiş gibi dua ediyorum.ALLAHIM SANA İNANANLARIN ELLERİNİ BOŞ ÇEVİRMEZSİN .BANA VE KARDEŞLERİME MURATLARINI VER.AMİN AMİN.
meral ablam banada dua edermisin iş konusun da düzenli ve hayırlı bir işim olsun die
meral ablacım lütfen benim içinde dua et.sevdiğimle tez zamnda evlenmek için.çok seviyorum onu.o da beni seviyo ama çok büyük engeller var aramızda.benim içinde dua edersen sevinirim.şimdiden allah razı olsun.amin
meral abla benide unutma bu yaz sözlümle nişanımız yapılsın diye dua et allah rızası için bende 1 yasin okuyacam
borçlarım içinde bunaldım kaldım. öyle bir yardıma ihtiyacım vari bilemezsin. Allahın verdiği canı kendim almayı bile düşündüyorum artık. Allahın izniyle nasıl kurtulurum bu şerden bilmiyorum. oysaki hayırda ondan dır şerde...
MERALCİM NEOLUR BENİ VE HATİCEYİ UNUTMA EŞLERİMİZ EVE DÖNSÜN .TEFRİCİYE BİTİRDİM BİDE SALAVAT OKUDUM 100TANE ONLARI GÖNDERİYORUM .BU ZATLARIN HÜRMETİNE RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞ.AMİN AMİN AMİN AMİN
borçlarım içinde bunaldım kaldım. öyle bir yardıma ihtiyacım vari bilemezsin. Allahın verdiği canı kendim almayı bile düşünüyorum artık. Allahın izniyle nasıl kurtulurum bu şerden bilmiyorum. oysaki hayırda ondan dır şerde...
borçlarım içinde bunaldım kaldım. öyle bir yardıma ihtiyacım varki bilemezsin. Allahın verdiği canı kendim almayı bile düşünüyorum artık. Allahın izniyle nasıl kurtulurum bu şerden bilmiyorum. oysaki hayırda ondan dır şerde...
ekberolanhu kardeşim allah yardımcın olsun 1 ayetel kursi hediyem kabul et lutfen
Bizim içinde dua ediniz kardeşim.
Meral kardeşim,1 Yasin,1 Tebareke,1 Amme,1 Lem yekünillezine,1 Amenerrasulü,1 Haşr suresi benden Hacı Bayram Veli Hz.lerine ve Kar yağdı ana ya bu surelerin sevabının hediyesiyle hürmet ve selamlarımıda iletirseniz minnettar olurum.Allah ne muradınız varsa hayırlısıyla versin kardeşim Allah razı olsun sizden
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.