herseyimi oncelikle kendimi kaybettim lutfen arkadaslar dunyami ve ahiretimi toplayabilmek icin RABBİMDEN bi firsat istiyorum benim icin dua edin
dualarinizi istiyorum lutfen(aac1914)
(60 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH ALLAH ALLAH
YA HAYY YA HAYY
NURLARINI VER YA RABB
YA RABB18 yıl önce gönderildi # -
FATMA ABLA NE OLUR BENİM İCİN DUA EDİN DUA İSTEYİN GERCEKTEN ZOR DURUMDAYİM HAYATTAN HİC UMUDUM KALMDI
18 yıl önce gönderildi # -
mail adresimi versinler kardeşim size
rica edin
ve mail de bize kendinizi biraz bildirin
harflere nasıl dua edilir bilemiyorum
Biz herkese dua ediyoruz da
böylesi harfler dizisi biraz garip geldi
Affedin kardeşim
yine de dua edeceğiz
mutlaka Rabbim yardım olacaktır.
Lakin biraz bilgi verirseniz daha iyi olr18 yıl önce gönderildi # -
Birazdan ayrılıyorum, misafirlerim gelecek
akşama nette olurum inşallah dualar devam edecek
bir dua dostuna bakalım hangi dualar hediye gelecek18 yıl önce gönderildi # -
ABLA NASIL ALICAM MAİL ADRSİNİZİ
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM
SENİN İÇİN YUNUS DUASINI OKUCAM .18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Selamete ulaştır. Kalbine ferahlık ver. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DEGERLİ KARDEŞLERİM
Allah yardımcınız olsun kardeşim, tez zamanda ummadığınız yerden yardımlarla afiyet ve selamete çıkarsın sizi...
selam ve dua ile....18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun.Rabim tez zamanda feraha çıkardığı kullarından eylesin.
adım ahmet sevgili arkadaslar bu gece benim icin cok önemli yarın ALLAHIN İZNİYLE yeni bi baslangıc yapmak istiyorum hayatımda saglıgımla düzelmiş halimle lutfen arkadaslar benim icin dua edin yarın sabah ALLAH'IN İZNİ İLE eskisi gibi güclü kuvvetli dayanıklı kalkayım ALLAH RAZI OLSUN
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM.ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZCE VERSİN İNŞALLAH.ALLAHIM AHMET KARDEŞİMİZE SAĞLIK AFİYET VER.AMİN....
yüceler yücesi Rabbim.
Ahmet kardeşimizin yardımcısı ol.yeni başlangıçlarını onun adına hayırlı kıl.
amin..amin..amin.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yar ve yardımcınız olsun
rabbim yar ve yardımcınız olsun
ne sıkıntın varsa rabbim gidersin, ferahlık versin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SANA GUC KUVVET VERSIN.
TUM DUALARINI KABUL ETSIN.
DUA EDECEGIM SIZE.18 yıl önce gönderildi # -
ahmet bey umudun bittigi yerde baslarmis umut ve umit.ve bittim dedigin yerde daha bitmen icin cok vardir.kendine bir agaci ornek al.nasilki butun firtinalara dayaniyor yikilmiyor sende rabbin ve rabbimiz olan allah'a guvenip dayan.yuce allah'im hicbir kulunu yaradipta basibos birakmaz.sen yeterki sabret sabrin sonu selamettir.eyup(a.s)in sabrini ve peygamber efendimiz(sallalahu aleyhi ve ala alihi)n sabrini dusun dusunki sana moral olsun.
yARDIM ET ALLAHIM...YARDIM ET AHMET KARDESİMİZE...SEN HERSEYİN EN İYİSİNİ BİLİRSİN...BİZ ACİZANE SENDEN İSTERİZ HAKKINDA HAYIRLI OLANI VER AHMET KARDESİMİZE.AMİN
selamün aleyküm bütün Kardeşlerim...Ahmet kardeşim insanoğlunun başına neler gelir bilinmez kaza ve kader yaşadıklarımız. başımıza gelen her musibete sabretedeceğiz ki rabbim bizi imtihanından en güzel şekilde geçirip selamete kavuştursun inş. ... benimde çok canım yandı son günlerde ama sabretmekden başka yapabileceğim fazla bişeyim olmuyo. Kendini Allaha ada ona sığın ve gerçekten sana tavsiyem her sıkıldığın anda bunalıma girdiğin anda koş abdest all inan bana raharlarsın benim sana en büyük tavsiyem namaz kıll Rabbine secde et. Allah yar bve yardımcımız olsun rabbim kendisinden başka kapı aratmasın .. aminjnn
Rabbim katından hayırlar lütfetsin inşallah
Ahmet kardeşim
acilen kendinizi toparlamanızı diledim Rabbimden
İnşallah Allah rızasını size bağışlar
Yakında herşey düzelir, karışıklıklar,kalp buruklukları gider,Allahın size bahşettiği
her hal ve durumunuza rıza gösterirsiniz
Dost gözüyle görebilmeyi, aşk gözüyle görebilmeyi, her zerreyi sevebilmeyi
Gönlünüz gözünüz için yaşayabilmeyi, hayatı böyle sevebilmeyi, hayatın böyle daha güzel olduğunu idrak edebilmeyi Rabbim size ihsan eder kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
fatma abla durumum biraz karısık butun dengesizlikler askerde basladı hayatım tamamen allak bullak hep bi mucize bekliorum ablacım inanırmısınız
YA ALLAH
HAYATIMIZ ALLAK BULLAK OLURSA
KADER BÖYLE YAZILIYSA
KİME KALMIŞ Kİ BU DÜNYA
YA SONU UKBA
YA SONU UKBAŞİKAYET YOK, ŞİKAYET YOK
HAMDOLSUN SANAYANLIŞTAN DÖNDÜRÜRSÜN KARIŞIKLIK YARATARAK
NİHAYET FARKETTİRDİN KENDİN
BİZE MERHAMET NAZARIYLA BAKARAKRABBİM SEVDİN BİZİ ÇOK ŞÜKÜR SANA
BAŞKA YOL MU VAR Kİ YARADANAACILAR,IZDIRAPLAR,ZORLUK VE DARLIKLAR
HATIRLATIR ANCAK SENİ BANA18 yıl önce gönderildi # -
ne gibi allak pullak oldu anlıyamadım; bir iş yapmak için her iş tersmi gidiyor???yoksa ruhunda iç huzur'umu yok???? ona göre dua edelim diye soruyorum
sıkıntın varsa rabbim sıkıntından kurtarsın
ruhuna huzur, kalbine ferahlık versin rabbim (amin)18 yıl önce gönderildi # -
hem sağlığım hem ruh sağlığım hic bir şeyim doğru gitmio acayip bi haldeyim
BİLİP SÖYLEYEBİLDİĞİNİZE GÖRE
SAĞLIĞINIZ O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL18 yıl önce gönderildi # -
NEYİNİZ VAR KARDEŞİM
SEVDİĞİNİZ Mİ VAR
BORCUNUZ MU VAR
HASTAMISINIZ
GURBETTE MİSİNİZ
EVSİZ MİSİNİZ
SEVDİKLERİNİZDEN AYRI MI DÜŞTÜNÜZ
SEVDİĞİNİZE ULAŞAMIYOR MUSUNUZ
YOKSA YOKSA
HİÇBİRŞEYİ SEVEMİYOR MUSUNUZ18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.