Kardeşlerim buraya yazdığım işi kazanamadıktan sonra çok sıkıntıya girdim çünkü sorunlarım vardı halen daha atlatamıyorum işsizlik ve bu yüzden yapamadığım şeyler yüzünden kahroluyorum ama hepinizden Allah razı olsun dualarınız beni ayakta tutuyor İnşallah iyiki varsınız...
Lütfen bana da dua edin.........(sadecedost)
(74 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcımız olsun
18 yıl önce gönderildi # -
Bu yıl İnşallah tüm müslümanlara iman sağlık huzur mutluluk getirir.Rabbim kimin ne ihtiyacı varsa İnşalah yardımcısı olur.Amim amin amin...
Kardeşim bol bol dua ettim şimdi sanada ALLAH tüm dileklerini muradlarını hayırlısıyla versin.amin
Amin amin amin Allah razı olsun cümlenizden
allahım inşallah senin emkelrini boşa çıkarmaz ve inşallah hayırlsıyla bu işin olur.Allahım inşşalah yuce yaradanım sana bu iş olmazsa bundan kat kat daha mutlu olcagın bir ş nasip eyler tez zamanda .Yaradanım yardım et bize tembellik verme bize bagısla bizi ve bize hayırlı bol akzançlı işler nasip eyle ve aldıgımız helal parayı iyi yerlerde kullanmamız ihtiyacı olaa yardım etmemız için bize yardım et.Amin Amin Amin
Amin amin amin... Allah razı olsun
AMİN ALLAH HERKEZİN RIZKINI BOL VERSİN ALLAH ZORDA KALANLARA YARDIM ETSİN AMİN...
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.çok zor bi durum gerçekten.çok hamdedelim kardeşim.İnsan yoklukta hamdetmeli,varlıkta şükretmeli.Hepimizin Allah katında bir yazgısı var Allah kullarını çeşit çeşit deniyor.Ama ferahlığını da sonunda veriyor.sınav bittiğinde keşke daha sabırlı olabilseydim diyoruz.Senin de sınavın birgün bitecek inşallah.Allah bilinmedik aşılması kabil olmayan dertler vermesin.tez zamanda ummadığın yerlerden sevindirsin.derdine derman borcuna edalar nasip eylesin inşallah.
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bol bol dua ettim..
Amin Amin Amin...hepinizden Allah razı olsun sağolun var olun kardeşlerim dualarınızı eksit etmeyin İnşallah Mevlam hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Allah razı olsun hepinizden varlığınız yeter
rABBİM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM. TEZ ZAMANDA HAYIRLISI İLE Bİ İŞİN OLUR İNŞALLAH. DUALARIM SENİNLE. HAYIRLI CUMALAR
Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.