SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA YAPIYOR 7 OCAKTA TERCİHLER YAPILACAK DOSTLAR HAYIRLISIYLA BU ATAMAMIN ÇIKMASINA İHTİYACIM VAR ATAMAMIN ÇIKMASINI VE GÖNLÜMDEN GEÇEN YERE ÇIKMASINI İSTİYORUM. ÇIKMASI BİLE ÇOK ZORKEN BİDE GÖNLÜMDEN GEÇTİĞİ ŞEKİLDE OLMASINI İSTEMEKLE ÇOKMU FAZLASINI İSTEMİŞ OLURUM BİLMİYORUM AMA ALLAHIM HAKKIMDA EN HAYIRLI OLANI NASİP ET BANA KORKTUĞUM GİBİ OLACAKSA BAZI SEYLER OLMASIN DAHA İYİ BENİ KORKTUĞUMDAN EMİN KIL VE BU İHTİYACIM OLAN ATAMAYI BANA VE ZOR DURUMDA OLAN TÜM ATAMA BEKLEYENLERE NASİP ET ALLAHIM.,
HAYIRLI ET ALLAHIM
BİR DUAM VAR ALLAH'A ,AMİN DER MİSİNİZ ?
(32 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ŞÜKÜRKİ ATAMA OLACAĞI HABERİNİ ALDIM BUGÜN VE KESİNMİŞ OLACAĞI. AMA HABERİN KESİN OLMASIYLA İŞ BİTMİYOR TABİ ÇOK SEVİNDİM ALIM YAPILACAĞINA AMA BAKALIM KISMETTE VARDIR İNSALLAH HAYIRLISIYLA..
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH GÖNLÜNÜZDEN GECEN OLUR AMİN AMİN AMİN
RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH
ALLAHIM İNŞALLAH SENİN İÇİN EN HAYIRLISINI VERİR AMİN AMİN AMİN...
AMİN AMİN AMİN..... ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ABLACIĞIM.....
rabbim hayırlısını versin
allah gönlünün istedigini versin amin amin amin
Allah hakkınızda hayırlar nasib etsin kardeşim, inşaallah sevinçli haberler alırsınız
AMIN AMIN AMIN...
RABBIM HAYIRLI NE ISE ONU NASIP ETSIN.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allah gönlünde ne varsa onu nasip etsin
SİZİN İÇİN HAYR VARSA
ALLAH NASİP EYLESİN SİZLERE
ALLAHIM KARDEŞİMİN KADERİNİ HAYRLAR VE GÜZELLİKLERLE DOLDUR
GÖNLÜNÜ ŞÜKÜRLER VE SENİN HAMDIN, NURUN SEVGİN SARSIN YA RABBİ18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin
RABBİM HAKKINDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN AMİNNN.
dualarin kabulu icin amin amin
YÜCE ALLAHIM,GÜLEYSA KARDEŞİMİN ATAMASI HAYIRLISI İLE ONUN İSTEĞİ VE TERCİHİ ÜZERİNE GERÇEKLEŞSİN.AMİN..AMİN..AMİN..AMİN..
güleysacığım yazını şimdi görüp okudum ablacım,ocağın yedisine kadar Rabbimin izni ile sana dua edicem.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ALLAH işinizi rast getirsin inşallh .ALLAHIN DUASI ÜZERİNİZE OLSUN AMİN..
Allah öyle büyükki öyle merhametliki rabbim bize anne babamızdan dah merhametli inşallah gönlüne göre verir senin ve tüm kardeşlerimin
dualarımdasın ablacığım.Rabbim hayırlısı ile kalbinden geçeni sana nasib etsin.
Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla atanırsın inşallah
amin amin amin rabbim gönlünden geçtiği gibi atamanı gerçekleştirir inşallah.rabbim hayırlısını versin.
Rabbim hayırlı yer nasip etsin ihşallah amin
ummadığın umut kapıları Rabbimin mucizeleriyle inşallah yüreğinden ne istiyosan o olsun canım benim amin
Allah'u Teala'nın yarattıklarının adedince tüm kalbimle "AMİN" diyorum. Allah İnşallah hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Allah muvaffak etsin. AMİN.
amin...rabbim hayırlısını nasip etsin...senin gibi bi hemşire arkadaşımda atamaları bekliyor...allah hepinizin yardımcısı olsun...
beyaz melek sana dua ediyorum rabbim inşallah yüzünü güldürsün sonuçtan haberdar eyle
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip et. Hayırlı olanıda kalbine kabul ettir. Ocaktaki atamalarda en ihtiyacı olanlara çıkar inşaallah rabbim. Kimsenin emeğine zayi etme. AMİN AMİN AMİN
amin ,amin,amin.....Allah gönlüne göre versin.Güzel kardesim.Amin.
amin
kardesim umarım atanırsın allah gönlüne göre versin. tüm atama bekleyenlerin allah yar ve yardımcısı olsun:)
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.