dostlarım,
bütün yuvası sarsılmış, aile huzuru bozulmuş, ailesi dağılmış ya da dağılacağından korkmuş, kalbi kırılmış, anne babasından uzak düşmüş, çocuklarından ayrılmak zorunda kalmış dostlarımız ve yakınlarımız için dua edelimmi,
içimizden geldiği gibi....
bütün sarsılan yuvalar için dua edelim mi
(22 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
""Allah'ım cümlemize akıl fikir ihsan et, ailemizin değerini bilmeyi ve yuvalarımızı sahiplenebilmeyi nasib et, bize verdiğin nimetlerini idrak etmemize yardım et, yuvalarımızı bozmak isteyenlere fırsat verme, rızıklarımızı bollaştır, her türlü afetlerden bizi ve evlerimizi ailelerimizi koru
amin amin amin...."""18 yıl önce gönderildi # -
HEMEN BAŞLAMAK İSTİYORUM
29 ADET OKUNMUŞ YASİN-İ ŞERİF'im var
Buraya bırakıyorum
ALLAHIM KABUL EYLESİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun ablacığım, Allah kabul etsin,
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
Allahımın izni ile bu gün evdeyim ve okuyabildiğim kadar Fatiha süresi okuycağım inşallah.
Allahım cümlemizin yuvasını koru,evimizden dirlik düzenlik ve huzurun kaybolmasına müsade etme verdiğin hebir nimete karşı daha çok şükür edelim ve yuvalarımızın kıymetini bilelim.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SANA YALVARIYORUM.
SENİN İZNİNLE KURULAN YUVALAR YIKILMASIN.
HER ŞEYE KADİR RABBİM KURULAN YUVALARI SONSUZ KIL.
BİTMESİN ALLAHIM BİTMESİN.18 yıl önce gönderildi # -
Öyle zorki başı bozulmak evlilikte hüsrana uğramak, anlayışsız eş kötü karakterde çıkan eşş. neye uğradığını şaşırıyorsun bakıyorsun ya dönüşün yok yada öle büyük bir yara aldığınla kalıyorsun. ayrılıyosun tekrar denesemmi denemesemmi çabaların başlıyor bilemiyosunki ne doğru ne değil öylesine zorki Allah kimseye vermesin bende çok kötü yanıldım ne karar vereceğimide bilemiyorum. Allah herkezin yardımcısı olsun sabır versin rabbim cümlesiyle gönüllere genişlik versin çok zor rabbbim acısın ne deyim
ALLAH HERKESİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
rabbim tüm yuvalara saglık huzur hayırlı bol kazanc hayırlı evlatlar nasip eyle kıymet bilenlerle olalım
ALLAHIM HER ŞEY SENDEN GELİR BUNA İSYANIMIZ YOK BİZLERİ DOGRU YOLDAN AYRIMA HİÇ BİR ÇOCUĞU BOYNU BÜKÜK BIRAKMA ALLAHIM BİZLERDEN YARDIMLARINI ESİRGEME YUVASI DAGILANLARA VEYA DAGILMAK ÜZERE OLANLARA BİR İMKAN DAHA VER DOĞRUYU BULMALARINDA YARDIMCI OL AMİN AMİN AMİN
Allahım kimsenin yuvasının bozulmasına izin verme . yuvası bozulmuş bütün mümin kardeşlerimizin dualarını kabul eyle evlerini terkeden eşleri yuvalarına döndür , hidayet nasip eyle , huzur ve güven içinde rabbim kalplerini sana yönlendir. benim ve eşiminde hayırlısıyla birleşmemizi nasip eyle. sen herşeyi hakkıyla bilen ve hakkıyla görensin . aminn aminnn aminnn.
Bir Kimsenin Sevgisini Kazanmak İçin
Sübhaneke la ilahe illa ente ya rabbe külli şey’in ve varisehu ve razikahu ve rahimeh
Yukarıdaki esmayı Cuma günü birinci saatte 150 defa okuyup da kendisine sevgi duymasını istediği kişiye doğru gönderirse, o kimsenin kalbinde sevgi tohumları yeşerir.
Yine bu esmayı her gün 17 defa okumaya devam eden kimseler, insanlar arasında saygı ve sevgi görürler. Hiç kimse ona kötü gözle bakmaya cesaret edemez.
Zalim bir kimsenin zulmünden muhafaza olmak için 72 defa okunursa Allahın izniyle korunur.
Bana bugün geldi bu dua bende okumadım ama okuyacağım rabbimin izniyle rabbim şifa versin cümlemizle inş.
ALLAHIM BÜTÜN AİLELERE KURULAN YUVALARA DİRLİK DÜZENLİK VER . ÇOCUKLAR BOYNU BÜKÜK EŞLERİN GÖZÜ YAŞLI KALMASIN. SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER AMİN.
BUGECE OKUDUKLARIM BU BAŞLIK İÇİNDE KABUL OLSUN RABBİM
Ya rabbim kimseyi gözü yaşlı koyma , korktuğumuz şeylerden sana sığınırız rabbim bende çok bunalıyorum eşimle birleşmemize engel olan şeyleri üzerimizden kaldırıver . sen ol dersen herşey olur rabbim bizleri bağışla affet ve hidayete erdir. bütün gözü yaşlı kullarının gözyaşlarını sen siliver bize acı halimize acı bizleri senden ayırma mevlam aminnn bütün kardeşlerimin dualrını kabul et ya rabbi
Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail eyle
Senin herşeye gücün yeter18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM BÜTÜN AİLELERİN YUVALARINI DAİM EYLE...ALLAHIM SEN ONLARIN YARDIMCILARI OL AMİN...
100 adet Allah yuvasında huzursuzluğu olan tüm aileler için Rabbim aile saadeti huzuru versin
300 YA VEDÜD OKİCAM ALLAHIM HUZURUNU BAHŞET KALPLEREYUVASINI DAĞITANLARA HİDYET VER MUHABBETLERİNİ ARTTIR OKUNAN DUALAR HÜRMETİNE AMİN
Yüce Rabb'im ailesi sarsılmış,huzuru bozulmuş veya bozulmak üzere olan,sıkıntıda-darda olan tüm ailelerin yardımcısı olsun. Bizi günahlarımızdan arındırsın. Tövbeye devam edelim. O hep yanımızda; lakin bu vesileyle bunu emin olun daha da hissedeceğiz.. AMİN
ALLAH'IM SEN CÜMLEMİZİ DE ŞU AN YUVASINDA HUZURSUZ OLANLARI DA ÖNCE SEVGİNE SONRA KULLARININ SEVGİSİNE BAĞIŞLA
KİMSENİN YUVASINI DAĞITMA ALLAH'IM AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim bütün yuvaları cennet bahçelerinden bir bahçe gibi eylesin. Tüm yuvası sıkıntada olanlara Rabbim yardım eylesin. amin
Allah hepinizden razı olsun inşaallah dualarımız kabul olur
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.