Kardeslerim,yanımda çalısan elemanımın tam 11 yıldır bebegi olmuyor.Tıbbın cesitli imkanlarını denediler,madden kosullarımız elverdigi kadarıyla. Ancak tıbben hicbir engelleri olmamasına ragmen bebeklerini kucaklayamadılar. Asılamalar neticesi sadece bir kez hamile kalabildi.O da düsükle sonuclandı. Rabbimize yakarmaktan baska bir sey yapamıyoruz. Bu hanım kızımıza 4444 tefriciye duasını okumamız icin mümin kardeslerim yardım ederler mi?
Yanımda calısan kızımın bebegi olması icin tefriciyeye yardım eder misiniz...
(41 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
alahım en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi..
100 adet okuyacağım şimdilik inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
Allah sizden razı olsun.Kaldı 4344.
18 yıl önce gönderildi # -
tefriciye duası
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."18 yıl önce gönderildi # -
100 YA VEDÜD OKUCAM RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN.
tefriciye duası
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."100 defa okuyacam sizin için RABBİM HAYIRLI EVLAT VERSİN . AMİN.
Allah sizden razı olsun.Dua ile çarpan gönülerde imanın ateşi hiç sönmesin.120 daha okuduk. 4024 kaldı.
24 daha okuduk.4000 kaldı
70 DAHA OKUDUK.3930 KALDI.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
260 DAHA OKUDUK. LÜTFEN BEBEĞİM OLMASI İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM.3670KALDI.
500 daha okuduk. bebeğimin olması için duanıza ihtiyacım var.11 yıldan beri bu özlem ile yaşıyorum.3170 kaldı
merhaba; bende eşimden okumasını sitedim 300 tane okudu umarım dileği kabul olur.. Amin
10 ADET ALIYORUM ACİZANE İNSALLAH DUALARI KABUL OLUR BEBEĞİNİ HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALIR
s.a- dua dostlari... bi siteyi tesadüfen buldum..yazmis oldugunuz dualari okurken , bu kizimiza benimde bir dua katkim olmasi amaciyla üye oluyorum üyelik formunu doldururken 20 dua okudum..okumayada devam edecegim ..Allah kullarindan dua edene yarim eder..bu onun kullarina vaadidir.en cok kabul olunan dua da insanin müslüman kardesine ettigi duadir.allah kabul etsin..
Çok teşekür ederim .Allah sizlerden razı olsun.Her zaman sizlere duacıyım.Benden dualarınızı esirgemediniz.Sağ olun.
KALAN DUA 2840 -BEBEĞİM İÇİN DUALRINIZI BEKLİYORUM.ALLAH HİÇ KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN HAYIRLISINI VERSİN.
5 adetde ben okuyorum ALLAH KABUL ETSİN
ALLAH RAZI OLSUN. SİZLERİNDE ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN. KALAN 2835
100 adette ben okuyacağım inşaallah.
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.
salat-ı tefriciye:

Latin harfleri ile:
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
BENDE ŞİMDİLİK 100 ADET ALAYIM OKUDUKÇA YAZARIM RABBİM SİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN
Yüce Allahım sizlerede gönlünüzden ne geçiyorsa en kısa zamanda kavuştursun.Allah razı olsun. kalan 2635
3 TANE DAHA OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN
2632 kaldı.Sizlerden Allah razı olsun.
20 tane daha okudum...allah kabul etsin
allah yar ve yardımcısı olsun
kaç kaldı geriye yardım etmek istiyorum.tefriceye..
dostlarım allah hepinizden razı olsun. kalan 2612
120 OKUNDU. KALAN 2492 DUALARINIZI BEKLİYORUM.
500 okuyorum.. allah kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.