Rabbim kaan kardeşimize ve tüm hastalarımıza tez zamanda şifalar versin inşallah.İlahi Ya Rabbi Peygamber efendimiz(s.a.v.)yüzü suyu hürmetine,erenler ,evliyalar,günahsız kullar yüzü suyu hürmetine,geceleyin senin aşkınla ağlayan kullar,senin aşkınla yanan kalpler yüzü suyu hürmetine,şehitlerin,yetimlerin yüzü suyu hürmetine yalvarıyorum yüceler yücesi Rabbim kaan kardeşimize tüm hastalarımıza tez zamanda şifalar ver.Rabbim tüm dua dostlarıyla beraber dualarımızı makbul eyle.Bizi huzurundan çevirme Ya Rabbim.Rabbim sizlerede lter kardeşim dayanma gücü ve sabırlar versin .İnşallah kardeşimin şifa haberini alırız.
OĞLUM İÇİN!...
(99 mesaj) (51 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
ya şafi ya şafi ya şafi rabbim şafi ismiyle şifasını versin inşallah dualarımdasınız
17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN DOSTLARIM. ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN.
ALLAHIM ÇOCUĞUMUZA ŞİFA VER YA ŞAFİ
EY İSMİ SIFATLARI GÜZEL OLAN ALLAHIM
MERHAMET DERMAN SENDEDİR.
YÜREĞİMLE UZANDIM ,PARMAKLARIMLA YAZDIM
CANIMLA RUHUMLA YALVARIYORUM VE DUA EDİYORUM YA RABBİ
TEZ VAKİTTE ŞİFA DİLİYORUM17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim biz birlik olduk senden af diliyoruz
kardeşimizin yavrusuna şifalar ver tez vakitte iyi haberlerini vermesini nasip et sevindir kulunu ya Rabbim amin17 yıl önce gönderildi # -
BÜTÜN DUA DOSTLARININ VE İYİ İNSANLARIN OĞLUM İLTER KAĞAN'IN ŞİFA BULMASI İÇİN DUALARINA İHTİYACIM VAR.
ALLAH RAZI OLSUN17 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardinciniz olsun.Her acinin yaninda mutlak aydinligi ve sifasi vardir..Yaradan sesinizi duysun.Sabirlar diliyorum.Yavrunuza acil sifalar.Ya safi...ya safi..sen herseye Kadirsin.
"Ezhib''l be''se Rabbin''nasi esfi ve entes''safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
YÖNETİCİLERE DUA TALEBİMİ SABİT BANDA ÇEKMENİZ MÜMKÜN OLURSA BENİ SEVİNDİRİRSİNİZ.
ALLAHIM RAZI OLSUN SİZLERDEN.17 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ACİL ŞİFALAR NASİP ETİN TEZ GÜNDE SAGLIGINA KAVUŞSUN İNŞ TÜM ŞİFA BEKLİYEN KULLARINA ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
BU MÜBAREK GECEDE OĞLUM İLTER KAĞAN'IN ŞİFAYA KAVUŞMASI İÇİN DUALARINIZI ESİRGEMEMENİZİ RİCA EDİYORUM.
ALLAH RAZI OLSUN.17 yıl önce gönderildi # -
rabbim şifa versin bu mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine
allah bu mübarek günde ona şifa versin inşallah
İlter kağan yeğenimiz ve tüm büyük ve küçük hastalarımız için dualarımız şifa ve afiyet vesilesi olur inşaallah
YA ŞAFİ YA KAFİ YA RAUF YA HANNAN YA MENNAN YA KERİM YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH17 yıl önce gönderildi # -
Bir bilseniz bu dualarınızdan dolayı ne denli müteessir oluyorum. Allahım razı olsun sizlerden...
BAYRAM DUALARINIZDA OĞLUMUN ŞİFAYA KAVUŞMASINA YER VERİRSENİZ BENİ SEVİNDİRİRSİNİZ.
TÜM DUA DOSTLARININ BAYRAMININ HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA BULUR ALLAHTAN ÜMİT KESMEYİNİZ DUALARIMIZLA İNŞALLAH OLACAKTIR TEKRAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALLAH AMİN
KARDEŞİM RABBİM KATINDAN BİR ŞİFA KAPISI AÇSIN VE SIKINTILARINIZI GİDERSİN ......
SİZİN İÇİN 100 YA ŞAFİİ YA ALLAH OKUYORUM RABBİM ŞİFA VESİLESİ EYLESİN.....SELAM İLE.
ALLAHIM RAZI OLSUN...
İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH17 yıl önce gönderildi # -
YARIN HAYIRLI HABER ALMAK İÇİN DUALARINIZI BEKLİYORUM.
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
AMİN AMİN AMİN......
1 kenzül arş okudum rabbim içinde geçen zaatlar hürmetine yavruna şifa versin sanaad sabır versin
Derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah bu dünya imtihan duası Güzel Allah'ım kullarını imtihan ediyor ki kulum sabrediyormu asimi oluyor. İnşallah sabredenlerden oluruz. Allah tüm hastalarla birlikte İlker kardeşimize de hayırlı şifalar versin tez vakitte iyileştirsin sağlığına kavuştursun inşaallah. Allah Yar ve yardımcınız olsun. Allah tüm Müslümanlarında bizlerinde içinde dualarını kabul etsin inşallah.Amin.
DUA DOSTLARIMA ÇAĞRI; LÜTFEN OĞLUMUN ŞİFAYA KAVUŞMASI ADINA DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN...
Her duamızda ilterimizde var ,gönlünüz ferah olsun .Rabbim size kolaylıklar,aydınlıklar,huzurlu günler nasip etsin inşallah.Rabbim döktüğünüz her bir zerre gözyaşı hürmetine tez tez şifasını versin tüm hasta kardeşlerimizle beraber.Ahmet kardeşimize hasan kardeşimize tüm hastalara yüce Rabbim yüceliği hürmetine tez şifalar versin inşallah.Amin.
Allah yardımcınız olsun
tüm hasta meleklerimiz icin
10 fatiha okudum ...
ya Safi ya Safi ya Safi.....17 yıl önce gönderildi # -
DUA DOSTLARIMA; OĞLUMUN ŞİFAYA KAVUŞMASI NİYETİYLE YAPTIĞINIZ DUALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİR. DUALARINIZIN DEVAMINI ÖZELLİKLE RİCA EDERİM. ALLAH RAZI OLSUN.
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
OĞLUM İLTER KAĞAN ADINA YAPTIĞIM BU DUAMA DİĞER DUALARINIZLA AMİN DER MİSİNİZ?
SELAM VE DUA İLE
Amin.Allahım senın ogluna ve dıger butun hastalara acıl sıfalar easıp eglesın sızın bugununuzu aratmasın.Amın amın amın
Kardeşim bol bol dua ettim şimdi sanada ALLAH tüm dileklerini muradlarını hayırlısıyla versin.amin
17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.