yarın 1900 kez
fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arşil azim
duasını okumaya niyet ettim Allah izin verirse Rabbim hayırla sevdiğime kavuştursun diye
hepsini okuyabileceğimi düşünüyorum ama sizler de vesile olursunuz belki benim için okuyabildiğiniz kadar okur musunuz
Allah razı olsun amin
DUA DOSTLARIM KATILIR MISINIZ
(41 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
mervecim bu okunacak dua mı ayet mi saati önemli mi yani aynı vakitlerde mi okumamız gerekiyor
18 yıl önce gönderildi # -
hayır canım sadece cumartesi günü olması önemliymiş sadece bir dua dilediğin zaman okuyabilirsin
Allah razı olsun teşekkür ederim18 yıl önce gönderildi # -
fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arşil azim duasını 1900 kere okuduğumuzda dediğin gibi dileğimiz Allah katında kabul oluyo mu? ve bunu okumak içinde cumartesi mi etkili oluyo öleyse ben yarın hem kendim için hemde senin için okuyayım
Allah senden de razı olsun mervecim ben 100 tane alıyorum Allahın izniyle inşallah daha okursam girip yazmaya çalışırım Allah niyetini kabul etsin
evet barışcım sırrı cumartesi okunmasıymış bizden dilemesi Rabbimden vermesi Allah razı olsun
tamam o zaman inşallah okurum yarın
sağol ececim mevlam hayırlı eylesin inşallah hayırlısıyla kabul eylesin cümlemizin
birbirimize vesile olmamız dileğiyle18 yıl önce gönderildi # -
300 adet te benden belki fazlasınıda okuyabilirim insallah senin için şimdilik 300.
insallah hayılısıyla duaların kabul olur hayırlı olanı verir rabbim yani seni mutlu ecek olan ne ise hayırlısıda o olsun insallah18 yıl önce gönderildi # -
guleysa çok teşekkür ederim Allah razı olsun yüce mevlam gönlünden ne geçiyorsa onu hayırlı eylesin inşallah
güzel yüreğinize kat kat karşılığını versin inşallah Rabbim18 yıl önce gönderildi # -
7 adet okudum rabbim hayırlısıyla muradını versin
Allah razı olsun
dostlarım 700 okudum Allah'ım kabul ederse
Rabbim tek sığındığım Yaradanım !
senin rızanla başladığım duamı bitirdim
benim ve çıkarsızca tertemiz yüreklerle benim muradım için bana dua eden dostlarımın okuduğumuz duaların hatrı için kapından eli boş çevirme ve tez vakitte muradımı hakkımda hayırlı eyle ve gerçekten bi mucizeyse bi mucize nasip et ve beni sevdiğime kavuştur sevgime karşılık göster Mevlam
sen mucibsin sen cebbarsın
kapından boş çevirme tez vakitte hayırlısıyla kabul eyle Rabbim
amin amin aminhepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım
Tüm yüreğimle AMİN AMİN AMİİİİN.....Artık çektiğimiz acılar son olur.Ey bizi yoktan var eden yüce Allah'ım eğer bizim sevdiklerimiz bizim hakkımızda senin katında hayırsızsa onları aklımızdan ve yüreğimizden çıkarabilecek kudreti sen bizlere ver.Bizlere tez vakitte iyi haberlerinle sevindir.Amin
arkadaslar okunacak dua üstte yazanmı ve kac defa okumak gerekiyo bilgi verirsenin sevinirim
AMİN diyorum ben de yürekten ama bi türlü söz geçmio yüreğime Mevlam yüce Mevlam nolursun hakkımda hayırlı eyle =(
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arşil azim duası 1900 kere okuman gerekiyor
bu dua yasmin 1900 defa ama cumartesi günü
allah razı olsun barış kardesim inanılmaz acı cekiyorum sevdigimden ayrıldım haftalardır allaha dua ediyorum allah beni ve bütün sevenleri kavusturur insallah
cok tşkler dua bu kadar degilmi inşallah allah kabul eder
Merve inşallah Allah hakkımızda iyi güsel dileklerinden diler ben tam 4.5 yıldır sabrediyorum ve bu geçen zaman zarfında her yolu denedim sigaraya başladım olmadı içkiye başladım olmadı başkasıyla denedim yapamadım anti depressan ilaç kullandım o bi nebze işe yaradı en son olarak ise (keşke en başta yapsaydım) kuran'a sarıldım ve tam bi senedir her akşam Allah kabul ederse okuyorum(türkçe meal) şimdi sabrediyorum ve bekliyorum ya aklımdan çıkarsın yada Allah'ın bana hayırlı kıldı eşimi karşıma çıkarsın amin.
seni çook iyi anlıyorum canım benim 4 yıl oldu :) ve kimseyi istemedim ama ben hep Allah'a sığındım inanıyorum çok şükür ama dedim ya vaz geçmek çok zor
bide benim için en zoru her gün işyerinde beraberiz ve çok acı çekiyorum
Rabbim Rabbim Rabbim büyük bizleri tanıştırdı belki vesile oluruz birbirimize
şöyle bi şey var hadis sanırım
birbirinize dua ediniz çünkü ne sen onun ne de o senin dilinle günah işledi !
vakti zamanı gelmiştir inşallah kabul eder mevlam dualarımız ahirette de sevabına nail eylesin inşallah
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
senin için duamı yapıyorum zaten inşallah birbirimize vesile oluruz inşallah dualarımız kabul olur inşallah bidaha böle şeylerle acı çekmeyiz Allah kimseyi aşkla imtihan etmesin
amin yine de buna şükür sağlığımızı ve sevenlerimizi sevdiklerimizi eksik etmesin yaradan biz bu duaları yaparken
şükrü de bırakma arkadaşım oldu mu18 yıl önce gönderildi # -
barış ve merve kardesim bende sizinle aynı durumdayım allah kimseyi sevdiginden ayırmasın sizi cok iyi anlıyorum szin icinde dua edicem allah kabul etsin
sağol canım amin inşallah sen de dualarımdasın :)
mervecim zaten her dakika her saniye her nefes alışımda şükrediyorum bundan daha beteride olabilirdi beterin beteri var bizim şuanda yapabileceğimiz tek şey sabredip beklemek ve birbirimize böle güsel dualar yapmak olucak Allah razı olsun yasmin kardeşim bizde senin için dua ederiz inşallah sende sevdiğine kavuşursun Allah'ım senin hakkında hayırlısını diler inşallah
tşklr kardesim allah duamızı kabul etsin insallah allah kimseyi aşk acısıyla intahan etmesin gerekten cok zor dualarla ayakta duruyorum ve sabredşyorum allah sabrımızın karsılıgını verir insallah bşze
İnşallah sabrımızın sonu selamet olur amin.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.