^^ya barien nüfusi bila misalin hala min gayrih^^ (PSİKOLOJİK SIKINTILAR İÇİN OKUNUR)
30.000 ADET NİYET ETTİM
bir duaya başladım sadece kendim için değil hepimiz için okumak istedim ve sayıyı biraz yüksek tutup sizide ortak etmek istedim Allahın izniyle.
depresyonda olanlar, psikolojik bunalıma girenler,kendini kötü hissedenler sebebi her ne olursa olsun günü günüden betermiş gibi hissedenler,yaşamın ve Rabbimizin bize verdiği bu hayatı kendine elinde olmadan zehir edenler,sığınacak bir liman arayanlar ama bi türlü ruhi bunalımdan kurtulamayanlar, Allaha sığınıp dua isteyenler,bir çıkış yolu arayanlar,sebebi her ne olursa olsun artık sürekli ağlamak istemeyenler huzura erip Rabbimizin verdiği güzellikleri kalp gözünü aydınlatıp görmek isteyenler için dua niyetim var. bana yardım edermisiniz.
İLK 1000 ADETLE BAŞLADIM İNSALLAH
İNSALLAH SIKINTILAR BİTER...ALLAHIM SEN OKUNANLARIN VE OKUNACAK OLANLARIN HÜRMETİNE RUH HALİ ÇÖKÜNTÜDE OLAN KARDESLERİMİZİN HALLERİNİ DÜZELT RAHMETİNİ ESİRGEME BİZ ELİMİZDEN GELEN HER DUAYI YAPIP SENİN RIZANI KAZANMAYA ÇALIŞIYORUZ RABBİM GERİ ÇEVİRME KAPINDAN.