sevgili dostlarım
bayrama henüz 4 gün var ama dileyen dostlarımız şimdiden ve bayram sonuna kadar mesajlarını varsa hediyelerini buradan yazabilirler
dileyen defalarca yazabilir
RABBİM BAYRAMIN COŞKUSUNU VE GÜZELLİĞİNİ NASİB ETSİN CÜMLEMİZE VE DUALARIMIZI BAYRAM HÜRMETİNE MAKBUL KILSIN
***********************HAYIRLI BAYRAMLAR*******************
BAYRAM MESAJLARI VE HEDİYELERİ
(32 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun.
Allah kabul etsin.
Bu vesileyle müslüman kardeşlerimizin bayramlarını kutlarım ... yaşadığımız en güzel bayram olması duasıyla ...18 yıl önce gönderildi # -
inşaallah bayrama erişir ve hayırlı bir şekilde geçiririz.
Cihan abi üst limit yok mu? :)

18 yıl önce gönderildi # -
üst limit olmasın bence Yasin kardeşim:):)
Bütün Dostlarımın Bayramını şimdiden kutlu olsun....
Allah nice Bayramlara sağlıkla ermeyi nasip etsin.
Kurban kesenler için Allah Kabul etsin kesemeyenlere de inşallah seneye nasip etsin.
Amin.amin.amin.
Tek,tek isim yazmayacağım hepinize HAYIRLI BAYRAMLAR.18 yıl önce gönderildi # -
herkeze allah hayırlı bayramlar nasip etsin
hayırlı bayramlarımız olsun inşaallah..
RABBİM SENEYE SAĞ OLURSAK MUBAREK KABESİNE YÜZ SÜRMEYİ NASİP ETSİN HEPİMİZE..
YASİN KARDEŞİM şekerlerin pekde güzel gözüküyor teşekkürler18 yıl önce gönderildi # -
Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.
*****************YÜCE RABBİM MÜBAREK KURBAN BAYRAMIMIZI ÇOK HAYIRLI BİR ŞEKİLDE GEÇİRMEYİ HEPİMİZE NASİB ETSİN.
***********HAYIRLI BAYRAMLAR DOSTLARIM************18 yıl önce gönderildi # -
Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramınız Kutlu Olsun
Sevgili dua dostlarımızın ve Yasin abi'min kurban bayramını kutlar, hayırlı bayramlar dilerim.
ben dua dostu_ Beste.
(gülşen hanım'ın kızı)18 yıl önce gönderildi # -
bu gün varız yarın varmıyız bilinmez o yüzden bayramı deilde o güne kadar nasıl yaşıcağımızı ve nasıl ibadet yapıcağımızı düşüniceğiz inşaallah....sizleride böle düşünmeye davet ederim...dualarınızla beraber rabbime emanetim inş
güzel kalpli dua dostlarıma
100 ihlas süresi
100 Fatiha süresi
bayram hediyelerim.
yüce Rabbim hepimizi nice bayramlara eriştirsin...
hayırlı bayramlar.18 yıl önce gönderildi # -
Beste kardeşim Allah razı olsun.
Mukadder ablacığım teşekkür ederim. :)İnşaallah bayrama erişip hakkıyla yaşayanlardan oluruz.
HEPİNİZİN BAYRAMI MUBAREK OLSUN VE BAYRAM HEDİYESİ OLARAK ALLAH GÖNLÜNÜZÜN MURADLARINI VERSİN VE SIKINTIDAKİLERİ KURTARSIN İNŞAALLAH.DUALARIMDASINIZ.BENDE MEMLEKETE GİDİYORUM ALLAH'IN İZNİYLE.ALLAH'A EMANET OLUN..
HERKESE İYİ BAYRAMLAR.. HEDİYEM YOK ŞİMDİLİK MAALESEF AMA 100 BESMELE HEMEN OKUYAYIM HEPİMİZE..100 BESMELE 100ÜNÜZ GÜLSÜN :) İNSALLAH VESİLE OLAN BİR KATKIM OLUR..
BAYRAM;KIRGINLIKLARIN UNUTULDUĞU,SEVİNÇLERİN PAYLAŞILDIĞI NADİDE GÜNLER,
ÖZLEMLERİN DAHA Bİ KENDİSİNİ HİSSETTİRDİĞİ GÜNLER,İNSANIN SOL YANININ DAHA Bİ ACIDIĞI KANADIĞI GÜNLER AMA YİNEDE GÜZEL GÜNLER BAYRAMINIZI KUTLUYORUM.
BAYRAM TADINDA 500 BESMELE BEREKET GETİRSİN SİZLERE18 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ CAN DOSTLARI
HEPİNİZİN BAYRAMINI GÖNÜL DOLUSU SEVGİLERİM VE DUALARIMLA KUTLUYORUM
ALLAH HEPİNİZDEN SONSUZA DEK RAZI OLSUN İNŞALLAH
SİZLERE BAYRAM HEDİYESİ
10000 SUBHANE ELHAMDÜLİLLAH LAİLAHE İLLALLAH ALLAHU EKBER
GÖNDERİYORUM
ALLAHIM SİZLERE NİCE BAYRAM GİBİ HUZURLU VE MUTLU GEÇECEK GÜNLER NASİP EYLESİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
***********HAYIRLA********
******NEŞEYLE*******
******MUTLULUK VE ESENLİKLE*******
********SAĞLIK,SIHHAT,BEREKET VE RAHMET İLE GELEN***********
************NİCE GÜZEL BAYRAMLARA İNŞALLAH********
********RABBİM DOSDOĞRU YOLU ÜZRE SABİT KILSIN BİZLERİ************
************AMİN*********18 yıl önce gönderildi # -
allah nice bayramlara müslüman kardeşelerimizle ve dualrla geçirmemiz dileğiyle amin bu bayram buruğum eşim yok dualrınız bekliyorum
arkadaşlar hepinizin bayramını kutlarım
Tüm dua dostlarımın bayramını en içten dileklerimle kutlar kuçaklaşma vesilesi olmasını temenni ederim.
Bu bayram vesilesi ile Bazı İsimleri telaffuz etmek istiyorum: (vakit yetersizliği dolayısıyla tüm isimleri saymam imkan dahilinde olmadığı için sizlerin anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum.)
Gülşen ablam,Beste kardeşim,Ünal abimin,Cihan abim Betül ablam ve 3 tatlı kızlarının,Nimet ablamın ve tatlı kızının,Kadir amcam ve Nazlı Kardeşimin,Recep amcam ve Hilal kardeşimin,Hebun ablamın,Adela ablam ve kızının,Cennet ve Melek kardeşlerimin,Nuray (Aynur) kardeşimin,Fatih abimin,Ziya abimin,Küçük Mücahide Kardeşimin,Burcu kardeşimin,Suskunkiz kardeşimin,Derya kardeşimin,Artvinden Nurgül ablamın,Güleysa kardeşimin,Karabükten Ayşe ablam Kardeşim Betül ve Nur (Vesile hanım) ablamın,Ali said abimin,Mfd ablamın,Yıldız ablamın,Fatma Kıbrıs ablam Muhammed kardeşim Leyar ablamın,Behnan ablamın,Arın Kardeşimin,Karabükten Yasemin kardeşimin,Lale ablamın,Toprak kardeşimin,Meral ablamın,Sibel kardeşimin,Kuşadasından Reyhan ablamın,İstanbuldan Reyhan ablamın,Sude ablamın,Tubik kardeşimin,Mukadder ablamın,Askerdeki Muhammed Zeki abimin,Ceylan ablamın,Canbebeğim kardeşimin ve biricik bebeğinin,ddostt kardeşimin,Sudemeral ablamın,Esra ablamın,Maviş ablamın,Kardelen34 ablamın bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesilesi olmasını dilerim.
Allah razı olsun Yasin kardeşim,
Rabbim tüm dua dostlarımıza şefkati, keremi, rahmeti nuru ile yardımlar göndersin, ummadıkları yerlerden rızıklarla kalplerine sevinç ve huzur versin, hastalara şifa ve afiyet nasib etsin,
her günümüz bayram güzelliğinde olsun
HAYIRLI BAYRAMLAR.....18 yıl önce gönderildi # -
BAYRAMINIZI GÖK KUBBEDE MELEKLER YERYÜZÜNDE ALLAH DOSTLARI KUTLASIN.YÜREKLERİNİZ BAYRAM YERİ,DUALARINIZ SEVİNÇ OLSUN.AMİN.
Rabbim bütün ümmeti muhammede hayırlı huzurlu bayramlar nasip etsin..(amin)
Dünyanın herhangi bir yerinde eziyet gören müslüman kardeşlerimize de Rabbim bayram sevinci yaşamayı nasip etsin....(amin)
****************HAYIRLI BAYRAMLAR DOSTLAR******************18 yıl önce gönderildi # -
Mevlam dualarımızın kabülüne şahitlik ile versin hepimizin baram hediyelerini inşaALLAH.. Rabbim tüm el açanları, yolunu şaşırıp yardıma muhtaç olanları, ve çaresizliği ile kapısına sığınanları affedip, dualarının hayırlı kabulleri ile şereflendirsin inşaALLAH..
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.18 yıl önce gönderildi # -
bu güne yetiştik allahın izniyle...herkezin bayramı mübarek olsun bir dahaki bayramlara hayırlı bir şekilde ulaşmak dileğiyle ...duaalarınızla rabbime emanetim..
_____@@__@_@@@_____
_____________@__@@_____@_____
____________@@_@__@_____@_____
___________@@@_____@@___@@@@@_____
__________@@@@______@@_@____@@_____
_________@@@@_______@@______@_@_____
_________@@@@_______@_______@_____
_________@@@@@_____@_______@_____
__________@@@@@____@______@_____
___________@@@@@@@______@_____
__@@@_________@@@@@_@_____
@@@@@@@________@@_____
_@@@@@@@_______@_____
__@@@@@@_______@@_____
___@@_____@_____@_____
____@______@____@_____@_@@_____
_______@@@@_@__@@_@_@@@@@_____
_____@@@@@@_@_@@__@@@@@@@_____
____@@@@@@@__@@______@@@@@_____
____@@@@@_____@_________@@@_____
____@@_________@__________@_____
_____@_________@_____
_______________@_____
____________@_@_____
_____________@@_@_____
______________@@_____
______________@_____HAYIRLI BAYRAMLAR :))
RABBİM BAYRAMIN COŞKUSUNU VE GÜZELLİĞİNİ NASİB ETSİN CÜMLEMİZE VE DUALARIMIZI BAYRAM HÜRMETİNE MAKBUL KILSIN
***********************HAYIRLI BAYRAMLAR*******************18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.