ben 13 yillik evliydim vede 3 cocuk annesiyim.esim 1,5 yil önce baska bir kadin icin bizleri terk etti gitti.bir kac defa birlestik ama yine gitti,suan bir cocuguda o bayandan olmus ve benim cocuklarim onun umurunda deil ve ne yapacagimi bilemiyorum.cocuklarim 13 12 ve 5 yasindalar yavas yavas sorunlarida büyüyor ve bunlar karsinda ne yapacagimi bilemiyorum ayrica almanyada yasiyor vede burda hic kimsem yok bana yardim edebilecek.sadece Allaha siginiyorum vede ondan yardim bekliyorum.hakkimda ne hayrili ise o olsun cünki esimin eve dönmesini bile isteyemiyorum karsidada bir tane cocuk var ve benim cocuklarim gibi o cocugunda babasiz kalmasini istemiyorum.sizlerden bana dua etmenizi istiyorum gercekten artik tükendim ve caresizim...simdiden tesekkürler.....
caresizimmmmmm
(36 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah size ve yavrularınıza yardım etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
ne acılar çekmişsin ve hala çekmeye devam ediyosun.Bil şunu kardeşim;çektiğimiz bu acılar bizim günahlarımızın kefareti,bizler acı çektikçe günahlarımız dökülüyor ki ölüm anı geldiğinde günahlarımız bitmiş olsun :) bende hiç uyuyamadım,bende yanıyorum.Dualar okudum,ve birazdan tam 'kenzül arş ve kadeh' duasını okuyacaktımki siteye bir bakiim dedim.
sana kısmetmiş.Allah okuduğum bu duanın faziletini hemen verir İnşaallah kardeşim.
kardeş yüreğimin içinden okuyacağım sana.
1 fatiha
1 ihlas
1 kafirun
1 felak
1 nas
1 kenzül arş.18 yıl önce gönderildi # -
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
Allah yardımcınız olsun kardeşim,amin amin18 yıl önce gönderildi # -
SELAMÜN GAVLEN MİN RABBİR RAHİM
ALLAHA SELAMETE ÇIKARANDIR
İNŞALLAH RABBİMİN MERHAMETİ ŞEFKATİ ÇOK, SİZLERE MERHAMET EDER KARDEŞİM
BÖYLE SIKINTILARI BİZ DE YAŞADIK
ÇOK ŞÜKÜR MÜKAFATI BÜYÜK OLDU
ALLAH SEVDİĞİ KULLARINA DÜNYA YÜKÜNÜ FAZLA YÜKLER KARDEŞİM
BU YÜKÜ ŞÜKREDEREK KALDIRIRSINIZ İNŞALLAH
ALLAHIN RAHMETİ BEREKETİ SİZİNLE OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SİZE VEKİL OLSUN,SİZİ YAVRULARINIZI,ONA EMANET EDİYORUM,YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
rabbim yardımcınız olsun inşallah hakkında hayırlısını versin kardeşim.
rabbim caresiz bırakmasın inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
senin için 3 ihlas 1 fatiha
Allah sıkıntılarını gidersin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yardımcınız olsun ..
Bu mubarek günleri iyi degerlendirin inşaAllah...
Bol bol dua edin..Ona(c.c.) sığının ...18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIMCIN OLSUN.SENİN YÜKÜNÜ ELİNDEN ALSIN KOLAYLIKLAR VERSİN AMİN
ALLAH DAHA FAZLA KARDIRAMIYACAĞIN DERDİ VERMESİN AMİN
İNŞAALLAH EVLATLARININ GÜNÜNÜ GÖRÜRSÜN; YÜZÜN HEP GÜLER İNŞAALLAH AMİN18 yıl önce gönderildi # -
allaha yardımcın olsun benden sana 500ihlas dusaı alklaha kabul eylesin kenzül arş dusını oku faydasını göreceksin
Rabbim rükuda bükülen beller hürmetine,seherde açan güller hürmetine,alnı secdeye deyen başlar hürmetine,kabe hürmetine ,el açıp amin diyen kullar hürmetine yar ve yardımcınız olsun.Çocuklarınızı ve sizi korusun.Umulmadık yerlerden hayırlar versin inşallah .
CILEM HANIM,ALLAH KULLUNA DERT VERIR SONRA ONA BAKAR.KULUN TUM CARESIZLIGINNI ANLAYIP ONA YONELMESI ONU MUTLU EDER.VE RABBIMDE ONA GORE CEVAB VERIR.mazlumlar ve gercek anlamda caresizler ve yetimler ALLAH IN BIR ANLAMDA OZEL KORUMASI ALTINDADIR.ANCAK SIZ BUNU ANLAYAAMZSINIZ VE FARK EDEMESINIZ.SALAVAT GETIRIN BOL BOL
BIZ O PEYGAMBERIN UMMETIYIZ KI!!!BASININ AGRIMADIGI,KARNININ TOK OLDUGU GUN OLMAYAN,YATACAK RAHAT BIR HAYATAGI OLMAYAN.18 yıl önce gönderildi # -
herkesten ALLAH razi olsun,yazilan yazilari görünce agladim.Böyle iyi insanlarin oldugunu bilmekte cok güzel.ALLAH tan ümidimi hic kesmedim ama zaman zaman isyan ettigim anlarda olmadi deil suan icin kendimi cok daha iyi hissediyorum.ALLAH rahmeti üzerineze olsun INSALLAH.....
emlik
Dua Dostu
UYARI SIMDI 1000 IHLAS HAKKINDA DETAYLI BIR BILGI ALDIM SEVABI-HZ ADEM DEN KIYAMETE KADAR OLUSAN SEVAPLARa nail olma !!!(YINE ALLAH HERSEYI HAKKIYLA VE RAHMETIYLE YAPAN VE CEVAP VERENDIR18 yıl önce gönderildi # -
cok saol emlik ALLAH senden razi olsun.
allah yar ve yardımcınız olsun
allah her daim yar ve yardımcınız olsun insallah rabbim yüzünüzü güldürsün çocukların yanında onlar en büyük varlığın sen butür sitelerle ilgilenen allaha yakın olmaya çalışan bir insansın işte..ve Allahta sana her daim yakın olsun..
yüce rabbim iki cihanda yar ve yardımcınız olsun yolunuzu acık yüzünüzü nurlu eglesin dualarını kabul etsin rabbim yarattıgı kulunu hic yanlız bırakırmı?
ALLAHim kimseyi yalniz birakmasin AMINNNN....
mezza,ALLAH senden razi olsun insanin ici yanmasi kadar kötü bir sey yokmus ve ben bu duyguyu öncedende yasadim ama hic bu kadar uzun yasamamsitim.1,5 yildan bu yana icim yaniyor ve dua ediyorum ALLAH kimsenin icini yakmasin AMINNNNNNNNN.
Allah sendende razı olsun güzel kadeşim,...büyükannemin bir lafı vardı'AK GÜN AK KALMAZ,KARAGÜN KARARIP KALMAZ!'Hepimizin acıları var.Allah'ım mutlaka bize merhamet eder.
hiç aralıksız gün boyu ağladığımı bilirim,öyle ağlamaktan duramadığın zaman 'inne lillahi ve inne ileyhi raciun' de,geçiyor birkaç kez okuduktan sonra.Birde 'lailahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiyn'bana çok iyi geliyor.Aklında bulunsun.Emin ol yarın sabah Allah bizlere ne gösterecek hiç belli değil.İnan bana ben çok mucize yaşadım.
Allah'a emanet ol..18 yıl önce gönderildi # -
aynen sana katiliyorum mezza,biraz önce dualarimi okudum yatmistim ama uyku tutmadi söledigin lailahe illa ente suphaneke inni küntimezzalimin duasini her zaman okurum.INSALLAH bende bundan sonra huzurlu bir yasam gecirrim.ALLAH her kese huzrlu bir yasam nasip etsin INSALLAH....
allah yardımcın olsun rabbim kimseyi sıkıntıda bırakmasın ihşşalah. dualarımız seninle allah eşine akıl fikir versin tez günde yuvasına dönmeyi nasip etsin amin amin...
bakin cilem hanim,ALLH size ne kadar guzel dostlar verdi.daha verecekte...sizin icin rabbine dua eden aglayan uzulen bunu para ile satin alabilirmisiniz?tabi ki hayir
ALLAH size onun kahramanlarin dan olasiniz diye bir sans verdi!!!bu sansi iyi kullan maniz dilgegi ile18 yıl önce gönderildi # -
bakin cilem hanim,ALLH size ne kadar guzel dostlar verdi.daha verecekte...sizin icin rabbine dua eden aglayan uzulen bunu para ile satin alabilirmisiniz?tabi ki hayir
ALLAH size onun kahramanlarin dan olasiniz diye bir sans verdi!!!bu sansi iyi kullan maniz dilgegi ile18 yıl önce gönderildi # -
ablacım ALLAH CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN HER GECENİN Bİ SABAHI VARDIR İNŞALLAH YENİDOĞAN GÜNLE BASIMIZDAKİ MÜSİBETLERİN HEPSİ GECER GİDER
ALLAHim ben vede benim durumumda olan bütün bayanlara alni acik dimdik ayakta durmayi nasip etsin INSALLAH...
ALLAH hepinizden razi olsun...18 yıl önce gönderildi # -
Sizin icin dua edecegim...Allah sizin ve yavrularinizin yüzüne baksin.inancinizi saglam tutun, sizin Yaradaniniz var o herseyi görür.
Vardır her kimsenin bir kimsesi kimsesiz kaldım yetiş eyy kimsesizlerin kimsesi...! Amiiin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.