omirilik felci olan yengem 3 aydır hastanede sizin gbi dua dostlarına ihtiyacımız var.Allah kimsenin başına vermesin.hangi duayı okumamız gerektiğini de bilmiyorum.sizin aracılığınızla mevladan yardım istiyorum
OMİRİLİK FELCİ OLAN YENGEM İÇİN DUANIZA İHTİYACIM VAR....
(34 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim yardımcınız olsun,tez zamanda şifasını versin inşallah.Dualarımızdasınız.
18 yıl önce gönderildi # -
allah tez zamanda sifa versin insallah allah yar ve yardımcısı olsun
allah razı olsun kardeşim.sizin gibi dostlarla yoldaş kılsın hepimizi.sevgi ve selametle
3 ay önce yengem gayet sağlıklı sıhhatli bir şekilde gurbet yolculuğuna çıkmıştı.zagrebte trafik kazası geçirdi boynu kırıldı çok şükür yaşıyor ama boyundan altı felç.allahım inşallah çaresini verir nolur onun için dua edin .evinde onu bekleyen 3 tane yavrusu var.........
:( ALLAHIM ŞİFA SENDEN ŞAFİ İSMİNLE ŞİFA VER RABBİM..VE TÜM HASTALARIMIZA
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
yengene allahtan acil şifalar kardeşim
yengene acil şifalar dilerim allahtan tez günde sağlığına kavuşur ihşallah amin...
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan yengene şifâ vermesini diliyorum.Amin
rabbim ne kadar darda kalan allah allah diye yakaran kullarına merhamet etsin ,,derdi tasayı hastalığı verende o şifasını verende o...allah sığın kardşm...cenabıallah tez zamanda cocuklarının yüzü suyu hürmetine o meleklerin yüzü suyu hürmetine onlara bağışlasın..ve sağlklı gülerek onlara kavuşmayı nasip etsin...3 ihlas okuyrm...kalptn yengen icin....allah yardımcısı olsn..cenabı allah şifasını versin
yüce Rabbim birgül kardeşimizin yengesine acil şifalar ver.
amin..amin.18 yıl önce gönderildi # -
bizim için dua eden bütün karrdeşlerim.allah sizden razı olsun.böyle bir felaketi kimsenin başına vermesin
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. İNŞALLAH BİR AN ÖNCE ŞİFA BULUR. İNŞALLAH YARADAN ŞAFİ SIFATIYLA ŞİFASINI VERİR...
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL AZİYM" BU TESBİHİ HER GÜN 100 DEFA ÇEKİN KARDEŞİM. ALLAH YARDIMCININIZ OLSUN. DERDİ VEREN YÜCE RABBİM DERMANINIDA VERİR. ONA ŞÜKÜRLER OLSUN.RABBİM HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN. ALLAHA EMANET OLUN.
dua eden herkesten allah razı olsun
rabbim iyilik versin inş. bende bütün kalbimle 100 adet ya şafi ismini zikredeceğim rabbim iyiylk versin şifa olsun yengenize
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim kardeşimizin yengesine acil şifalar nasip et. Yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH (C.C.) YARDIMCISI OLSUN. YARADANDAN ŞİFA VERMESİNİ NİYAZ EDİYORUM... TÜM HASTALARIMIZA...
YÜCE RABBİM BİR AN ÖNCE ŞİFALAR VERSİN YENGECİĞİNEDE EYÜP SULTAN SABRI VERSİN ONA DUA EDECEĞİM
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Allah yengene acil şifalar versin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Yüce rabbim 2008 yılını bu kuluna şifa yılı nasip et.
Aminnnnn.
3 Fatiha okucağım Yengene.18 yıl önce gönderildi # -
dua eden herkesten allah razı olsun.allahım sizin gbi dua dostlarının her zaman yarı ve yardımcısı olsun .amin.
merhaba birgl
ben bu siteye yeni üye oldum
yengene çok üzüldüm.allahtan dilerimki bir an önce görmediğe döner.biran önce çocuklarına kavuşur.bende senden ve tüm siteye üye olanlardan dua istiyorum çünkü benimde kız kardeşim sizin yengeniz gibi 6 ay önce trafik kazası geçirdi boynundan yaralandı.yengenle aynı durumda allah ikisine de acilen şifalar versin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM TÜM HASTALARA ŞİFA TÜM DERTLİLERE DEVA VER ALLAHIM SEN HERSEYE KADİRSİN HASTALARIMIZI SEVDİKLERİNE COCUKLARINA BAGISLA ALLAHIM AMİN...
YENGEN İÇİN 3İHLAS 1 FATİHA OKUYORUM ARKADAŞIM ALLAH İNŞALLAH ŞİFA VERİR HANGİ DUAYI OKUYACAĞIM BİLMİYORUM DEMİŞSİN İÇİNDEN NE GEÇİYORSA O DUAYI OKU ALLAH SENİN NİYETİNİ BİLİYOR YASİN AYETEL KÜRSİ NE OLURSA ALLAH ONUN ACISINI HAFİFLETİR İNŞALLAH GEÇMİŞ OLSUN
Allah yardımcınız olsun.
ALLAH'ÜMME ÜŞFİ ALLAH'ÜMME ÜŞFİ ALLAH'ÜMME ÜŞFİ LA BE'SE TAHÜRAN İNŞAALLAH DUA DOSTU ALLAH İNŞALLAH YENGENİN YAR VE YARDIMCISI OLUR DUALARIMIZ SİZİNLE
Allah yardimcınız olsun kardeşim.Şfi isminin hürmetine,ol habibi Muhammed Mustafa (s.a.v)efendimizin hürmetine acil şifalar ihsan eylesin.
yarabbim sen ya şafi ismin adına şifa ver bukuluna amin
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bol bol dua ettim..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.