idil allah kabul etsin..KALAN.....146.........
TÜM DUA DOSTLARINA
(257 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KADİRBABA ÖZÜR DİLERİM AYNI ANDA YAZMIŞIZ..
18 yıl önce gönderildi # -
kadir baba bir şey soracağım ben dün akşam 2 yasini hediye ederken vaadim olan dua dostlarıma diye gönderdim doğrumu ? nasıl hediye edeceğim 2 tane daha arkadaşım gönderecek allah kabul etsin.amin
teyzemden de 4 tane geldi
sağol kadir baba dün akşamdan beri dünyam değişti .sanki akşam bambaşka bir idildim
huzurluydum manevi haz içindeydim üzüntülerim yinede var ama manevi bir mutluluk yaşıyorum bu kelimelerle anlatılmıyor yürek bunu sözle dile getiremiyor.nuraylar meraller cennetler mukadder ablalar ve kadir baba duaların letafetleri gönüllerin birliği iyiki varsınız hepiniz sanki geniş bir ailem dostlarım oldu. allah hepinizden razı olsun dünyanız ve ahiretiniz güzel olsun18 yıl önce gönderildi # -
2 tane daha okudum kadir baba
KALDI..............................140.ADET.
ALLAH KOLAYLAŞTIRSIN,ALLAH ARTTIRSIN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
kalan 140
bir tane daha okudum
KALAN..........................................139.ADET
1 TANE DAHA..KALAN.......................138ADET
bugün yetiştiremedim daha fazlasını şimdilik 3 tane daha
KALAN 13518 yıl önce gönderildi # -
ADİR BABA BU AKAŞM YAPABİLECEK MİYİZ DUAMIZI DÜN SORMUŞTUM AMA OKUYAMADIN SANIRIM.
DEĞERLİ DOSTUM.BU AKŞAMA YETİŞMEZ.DAHA ÖNCEKİ YORUMLARA YAZMIŞTIM.BEN ÇOK YERE HABER VERDİM.ORALARDAN HABER BEKLİYORUM.İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA PERŞEMBE DİYELİM.
(LÜTFEN BİR ARA BU KONUNUN DİĞER YORUMLARINI OKUYABİLİRMİSİN.SELAMETLE.)18 yıl önce gönderildi # -
1 TANE DAHA...KALDI.............134 ADET
1.TANE DAHA BENDEN.
KALDI..............................133.ADET.
(DEĞERLİ DOSTUM,FAHRİYE HANIM,1.YASİN DE SEN OKUYUP BURAYA HEDİYE ETSEN,BAKARSIN ALLAH BU YASİNLER YÜÜZHÜRMETİNE SANA ÇARE KAPILARI AÇAR.).SELAMETLE.
1 tane benden kalan 132
kusura bakma kadir baba okudum ama demekki görmemişim.5 tane daha
KALAN..........12718 yıl önce gönderildi # -
BANA YAZDIĞIN MSJ DA BİRAZ KIZGINLIK SEZDİM :(
DOSTLAR YAVAŞLADIK NEREDESİNİZ? 1 TANE DAHA..KALAN.......126 ADET.........
benim okuayanadığım yasinlerim var Mukadder abla, akşam bitiricem inşallah, sonra da yenilerini alıcam. Şimdide tefriciyeyi ezbere bildiğim için çalışırken de okuyabiliyorum Süheyla için. Ama inşallah söz verdiğim yasinleri akşam bitiricem, sonrada yenilerini alıcam ben :) Allahım inşallah şu okuduğumuz ve inşallah 500'e tamamlayacağımız yasinin hürmetine tüm dileklrimizi tez zamanda kabul eder,adaklarımızı tez zamanda yapmayı nasip eder. Allahım peygamber efendimizi bizlre şefaatçi eyle kurban olduğum ALlahım
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CENNETCİM TÜM HAYIRLI DİLEKLERİN KABUL OLSUN MÜBAREK CUMA HÜRMETİNE.....
10 adet aldım kalan 116
10 tane de ben söz veriyorum bugün için.
KALDI..........106.......
bugün nöbetim var ctesi akşamı 5 kere okuyacamallah cümlenizin duasını kabul etsin öğle arası eve geldim hemen dua dostlarımı görmek istedim bugün dualarınıza katılamıcam ama beni unutmzsınız herhalde dualarınıza çok ihtiyacım var batuhan sizlerden allah razı olsun diyor ama inanın çalışırken hep ayetel kürsü okudum sizlere
allah hiçbirimizi darda bırakmasın18 yıl önce gönderildi # -
MUKADDER ABLA 10 TANEDE BENDEN BENİM İÇİN DE DUA ET HAYIRLI CUMALAR
KALAN............91 ADET YASİNİ ŞERİF.......
İDİLCİM DUALARIMDASIN..18 yıl önce gönderildi # -
BENDE BU AKŞAMA ALIM 1 ADET BENDEN
KALAN 90....18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.