S.A dua kardeslerim.dün rastladım buraya,iyiki de rastlamışım.sizin gibi insanların varlığı mutlu etti beni ve umutlandırdı.18 yaşındayım ve okula gitme durumum ailem tarafından engellendı.ünıversıteye hazırlanamıyorum bu yüzden.içimdeki sıkıntım gün gectıkce artıyor,çünkü her gün yeni bir engelle karşılaşiyorum.bu seneyi ümit ettim ama bu defa daha fazla tepkıyle karsılastım.Allah'a dua etmekten baska carem yok anlayacağınız.lütfen sizler de dua edın.dualarınıza ihtıyacim var.ALLAH razı olsun hepinizden.
EĞİTİMİME DEVAM ETMEM İÇİN DUA
(16 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım yusra kızımıza yardım et eğitimine devam etsin.
amin..amin..amin..18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim inşallah eğitimine devam eder iyi yerlere gelirsin.rabbim gönlüne göre versin
18 yıl önce gönderildi # -
tesekkur ederim.ALLAH sizin de gonlunuze gore versin inşallah.duanız çok sevindırdı beni.RABBİM darda koymasın sizi.(amin)
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN,VEKİLİN OLSUN,ZIHİN ACIKLIĞI VERSİN
Rabbim yusra kardeşimin yardımcısı ol.Onu üzüntülerinden,sıkıntılarından tez zamanda kurtar Rabbim.
ALLAHIM SANA ÖYLE GÜZELLİKLER VERSİNKİ SIKINTI ETTİĞİN HERSEY GEÇSİN GİTSİN....
cocuklarim okusun die elimdeki olanaklarin disinda onlara özel olanaklar saglamaya calisiyorum,okusunlar vede hayatlarini kurtarip ALLAH tan baska kimseye boyun egmesinler istiyorum.böle aileleride anlamak mümkün deil dogrusu bütün amaclari evlenip yuvasini kursun gitsin istioyrlar.ama sunun bilincinde deiller sanirim,gittigi yerde nekadar huzurlu olacak?ALLAH yardimcin olsun dilerim okur ve kendi hayatini kurup ayaklarinin üzerinde durursun INSALLAH...
selsmunaleykum kardesim nasilsin sen icini ferah tut gun dogmadan cok seyler dogar.ve umudun bittigi yerde baslarmis umut ve umit
ve aleykumesselam.dualarınız o kadar ıyı gelıyorkı bilemezsınız.dediğiniz gibi evlenıp yuva kurmamızı istıyorlar sadece.buna hazırlıyolar bizi.bizimse isteklerimiz gözardı edılıyor,dinlenmıyor.inanın elimden gelenı yaptım fazlasıyla.dua etmekten baska carem kalmadı.Allah cocuklarınla mutlu huzurlu bir sekılde yasatsın senı cılem abla.dualarında unutma beni..dua edenlerden ALLAH razı olsun...
saolasin ALLAH senden razi olsun.dilerim istedigin hersey olur ve huzurlu bir yasam sürersin....
yusra kardes Allah hakkinda hayirli ve güzel olani versin.
Rabbim yusra kardeşimi sevindir ve ilminle donat. amin
RABBIM YARDIMCIN OLSUN KARDESIM. INSALLAH HAYIRLISINLA UNIVERSTEYI KAZANIR VE EN GUZEL YERLERE GLIRSIN.BAK GUZEL KARDESIM SEN SIMDILIK GELEN TEPKILERI BIR KENARA BIRAK SEN SANA DUSEN GOREVI YAP.SANA DUSEN HICBIR SEYI DUSUNMEDEN ONUNDEKI O SINAVA EN GUZEL SEKILDE HAZIRLANMAK.SEN O SINAVI COK GUZEL BIR SEKILDE VERIRSEN BAK GOR ISTE OZAMAN HERSEY YOLUNA GIRECEK INSALLAH.
RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN SELAM VE DUAYLA18 yıl önce gönderildi # -
allah yar ve yardımcın olsun allah seni sevindirsin ve egitimine devam edersin inşallah allahtan dilerim
sizler var oldukca,dualrınız yanımda oldukca olacak inşallah.Allah sizin de dualrınızı kabul etsin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.