YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
Eşimin kötü alışkanlıkları var onlardan tamamen sıyrılması için duacıyım kardeşim kenzül arş duası kötü alışkanlıkları olanlar için okunuyormuş galiba .. okuduğun zman selcan06 yıda katarmısın dualarına eşimle yeni birleştik biraz eziyetli dee inş. dualarında olmak nasip olur allah razı olsun bütün kardeşlerimin duaları kabul olsun inş.
dua dostlarım başka dua isteyn olursa ben burdayım
(64 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Kardeş ben 9 yıldır üniversite mezunuyum hangi kapıyı çaldımsa kapandı bi doğru dürüst iş bulamadım en son bi sınava girdim onuda torpilim olmadğından kaybettim 6 yıldır sözlümle bu yüzden evlenemiyoruz benim içinde dua edermisin Allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
BANADA DUA EDERMSİNİZ MEMURİYETİMİN Bİ ŞEKİLDE OLMASI İÇİN Bİ SÜRÜ BORCUM VAR ATANAMIYOM Bİ TÜRLÜ DOGRU DÜRÜST İŞTE BULAMIYOM BULDUGUMDADA EMEGIMIN KARSILIGI BILE ETMIYO SIKAYETCI OLMAK ISTEMEM RABBIME AMA COK ÜST ÜSTTE GELIYO HERSEY İNŞALLAH TÜM SIKINTILARIMA COZUM OLACAK BI HAYIRLI KAPI ACMASINI DILIYORUM BUNUN ICIN SIZINDE DUALARINIZ ISTIYORUM.İNŞALLAH ALLAH TUM DUALARINIZ KABUL ETSIN SIZINDE GONUL MURATLARINIZI NASIP ETSIN AMİNNN
18 yıl önce gönderildi # -
dualarınıza benı de ortak edersenız çok sevınırım
eşim iş kurdu 1 buçuk sene oldu ve hala toparlayamadılar rabbime her zaman şöyle dua ediyorum çok verip azdırma az verip gezdirme
başka bi sıkıntım daha var ama bunu açıklayamıyorum ne olur bana çok dua edin
açıklayamadığım sepep yüzünden çok zor günler geçiriyorum bazen o kadar çaresiz o kadar yalnız hissediyorumki kendimi ve eşimle bu yüzden huzursuz oluyoruz sık sık
doslarım beni yalnız bırakmayın dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var
allaha emanet olun...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.