YILLAR ÖNCE ESİMİ TRAFİK KAZASIN DA KAYBETTİM....ÇOK BUNALDIM VE COK UMUTSUZUM KAFAM YERİN DE DEĞİL SANKİ NE GÖRÜYOR NE DE DUYUYORUM..ALLAHA İNANCIM ÇOK AMA BU KADAR SABRETMEMİN SONUCUNU BEKLİYORUMM..KENDİM İÇİN YALVARIYORUM NE OLUR BANA HAYIRLI BİR KISMET VERDE RABBİM BU GİRDAPTAN ÇIKAYIM..SAPLANDIM ÇIKAMIYORUMM..BANA DUA EDDİN LÜTFENN
UMUTSUZ VE CARESİZİM
(16 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah sabırlar versin.Takdir Allahın.Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün.Aydınlıklar ,huzurlar sizinle olsun.İnşallah Rabbim hayırlı kapılar açsın.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
allah yar v eyardımcınız olsun allah dualarınızı kabul etsin
YA HAYYU YA KAYYUMU YA LATİFU YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH...
KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH...
Allah yardımcınız olsun hayırlı kısmetler verir inşallah.
allah yardımcınız olsun
Allah en kısa zamanda gönlünüzün dileğini verir inşallah. bütün kalbimle diliyorum.
allah yar ve yardımcın olsun
Allah yardımcınız olsun Rabbim çok hayırlı nasib kapıları açsın inşallah kardeşim.
99 gün abdestli bi şekilde 1281 defa YA GAFFAR ismi celilini çekiyosunuz,haram bişi için niyetlenmiyosunuz ,kıbleye karşı bu tespihi çekiyosunuz ama tv felan açık olmaması gerekiyo,en kısa zamanda hayırlı bir sonuca ulaşıyosunuz,ben yapıyorum tam ortalarda karşıma bana cok değer veren birisi çıktı
ALLAH a güvenip onu kabul etti,m yarın sözleniyorum
hayırlısıyla tespihim halen dewam ediyo,tavsiye ederim allah herkesin karşısına değer kıymet bilen hayırlı eş çıkarsın aminkesinlikle tavsiye ediyoreum
allah yardımcınız olsun,rabbim hayırlısını versin,Allaha emanet olun
RABBİM KARDEŞİMİN GÖNLÜNDEKİ,SENİN KATINDA DA MAKBUL OLAN, HAYIRLI MURATLARINI VER...
AMİN!18 yıl önce gönderildi # -
çare-SİZ siniz dua dostum..rabbim dünya ve ahiret eşinizi karşınıza çıkarsın en kısa zamanda inşallah.. amin.
Allah yar ve yardimcin olsun kardesim..ya hayy ya Kayyum ya Zel Celali vel ikram.
elacım şu özel günlerde nasıl oluyor açıkla lütfennnnnnn!!!!!111
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.