dua dostlarım hasan kanser ve daha 10 yaşında çok tatlı ve canlı bi çocuk ama hastalığı nedeniyle hergün dahada zayıf ve kötü bi hal alıyor dualarınzı ondan eksik etmeyin rabbim onu ailesine bağışlasın maddi durmlarıda kötü ama dularınızla çok daah büyük yardımlar yapabilirsiniz.
hasta hasan için dualarınızı bekliyoruz.(sevda)
(40 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım şifasını versin.
Küçücük bedenine acı çektirmesin.
Onu sevdiklerine bağışlasın....
Ya Şafi !
Sen dilersen her derde deva bulunur.
Dileğimiz Şifa vermendir Hasancığa ya Rabbelalemiyn.
Sen yardımcısı ol.
Sen yardımcısı ol.
Sen onu koru.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim şifa versin,sağlığına kavuşmasını yüce Rabbimden bütün kalbimle dilerim.
18 yıl önce gönderildi # -
Bu hastalığı gider ey hepimizin Rabbi.Hasanbebege Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık kalmasin Hasan bebekte.Amin.amin.amin.amin.
ya şafi öncelikle Hasan kulunu sonra da tüm hastalara hayırlı şifalar ver Allah'ım
bu günahsız meleği tez vakitte sağlığına kavuştur şüphesiz sen merhameti bol olansın ve merhameti sevensiz
33 ya şafi benden Hasan'a inşallahu teala mevla kabul etsin amin ecmain18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM YAR VE YARDIMCISI OLSUN.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
1000 ya şafii ya fettah benden hasanıma...100 de gül kokulu salavat
YÜCE RABBİM AÇİL ŞİFA VERSİNN.HASANIMI AİLESİNE BAĞIŞLA..TEZ ZAMAN DA SAĞLIĞINA KAVUSSUN ONUN İÇİN AYETEL KUSİ OKUYACAĞIM..KABUL BUYUR YARABBİ..SEN GÖREN VE İŞİTENSIN BU DUAMI HASAN İÇİN KABUL EYLE AMİNNNN
İlahi Ya Rabbi,hasan kardeşime tez zamanda şifalar ver.Rabbim tüm hastalarla beraber kardeşime dayanma gücü ver,sabr ver,Allahım gücün ,kudretin sonsuzdur,şifa senden,derman senden,hayr senden.Allahın selamı,rahmeti,bereketi hasan kardeşimize,ilter kardeşimize ,ahmet kardeşimize ve tüm hastaların üzerine olsun.Rabbim acılarınızı dindirsin,şifalarınızı tez zamanda versin inşallah.Amin.
allah hepinizden razı olsun
MADDİ KATKIDA BULUNMAM KONUSUNDA ULAŞILABİLECEK BİR ADRES VARSA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM. ALLAH ŞİFALAR NASİP ETSİN.
VE OĞLUMU (İLTER KAĞAN) HATIRLAYIP DUASINI ESİRGEMEYEN RABİANUR'DAN ALLAH RAZI OLSUN.
allah yar ve yardımcısı olsun allah acil şifalar versin amin amin amin
Allah acil şifalar versin ailesine de güç kuvvet nasib etsin
dostlarım dua büyük bir güçtür Allah'ın izniyle
biz de dua etmek için burada bulunuyoruz ve maddi yardımlarla ilgili bir düzenlememiz veya girişimimiz yok bu yüzden sadece gönlümüzden geçtiği gibi yaptığımız dualarımızla birbirimize destek olmaya çalışıyoruz
ve AllahuTealanın yanında en değerli amellerden biri dualarımızdır, inşaallah bu yeğenimiz için de şifa ve afiyete vesile olur dualarımız
selam ve dua ile....
10 kevser suresi Hasancık için adıyla yaşasın Rabbim sağlıklı afiyetli uzun bir ömür nasib etsin,amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN....
RABBİM ŞAFİİ İSMİ CELİLESİYLE NAZAR EYLESİN....
BENDE HASAN KARDEŞİM İÇİN 1000 YA ŞAFİİ YA ALLAH OKUYACAĞIM İNŞAALLAH.....
SELAM İLE GÖZLERİNDEN ÖPERİM...
allah razı olsun hepinizden rabbim sizide ailenizide korusun allah razı olsun onu hep evime getiriyorum bazen ilgileniyorum çoktatlı yavrum benim.
maaddi açıdan yardım alsa gayet iyi olur ama burdan öle bişey yapmaız sanırım yasak onunn tel veriridim babasının ama sanırım siteedn bağlantı yasak
Allah yardım etsin kardeşim.
Çok zor bir sınav.
Allah anne ve babasına sabır versin.
ALLAH ACİLEN ŞİFALAR VERİN İNSALLAH SAĞLIĞINA KAVUSUR RABBİM YARDIMCILARI OLSUN..VE TÜM HASTALARIMIZA.AMİN
RABBİM HASANA VE BÜTÜN HASTA YATAGINDA ŞİFA BEKLEYEN ÜMMETİ MUHAMMEDE HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN. "LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİLAYZİM.
ALLAHIM HASANA VE İLTERKAĞANA YAPILAN DUALARI KABUL ET VE TÜM HASTALARIMIZ İÇİN ŞİFA RAHMET VE AFİYET VESİLESİ KIL
AMİN AMİN AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YAŞAFİ
Yarabbim Hasan'a şafi isminle muamele et. Hastalıkları iyileştirecek olan ancak sensin. Hasan'ın ve ailesinin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Yar ve yardımcıları ol. Senden başkasına muhtaç etme yarabbim. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneneke inni küntü minez zalimin.
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHA18 yıl önce gönderildi # -
yavruma bir fatiha ve 3 ihlas yolluyorum...Allahim sen minik meleklerin hastaliklarina sifalar nasip eyle...anne ve babalarina sabir ve güc ver yarbbim .
:( AİLEMİN EN İLLET HASTALIĞI ÇOK ÇEKTİK BU HASTALIKTAN RABBİM KÜÇÜK HASANA ŞİFA VERSİN RABBİM AİLESİNE GÜÇ SABIR HASANADA ŞİFA VERSİN DUALARIMDA MELEĞİMİZ
sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim ve bi hamdihi...
Geçmiş olsun rabbim ailesine güç versin
Hasan ihşallah tez günde sağlığına kavuşur
3 ihlas
3 fatiha
3 ayetel kürsu
okuyorum hasan ihşallah tez günde sağlığına kavuşur allah yardımcınız olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
allahım şifasını versin...can acısını alsın...AMİN
ya şafi ya şafi ya şafi küçük hasan için şifa yüce rabbim amin
ALLAH'IM GÜZEL ALLAH'IM YERİN GÖĞÜN KAİNATIN GÖRDÜĞÜMÜZ GÖRMEDİĞİMİZ HERŞEYİN SAHİBİ SENSİN YOKTAN VAR EDENSİN. OL DİYİP OLDURANSIN. SEN BAŞTA HASAN KARDEŞİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM HASTALARA ANNEME DE HAYIRLI ŞİFALAR VER ŞİFA HAZİNENDEN ŞİFALAR VER YA RABBİM. DUA EDİN KABUL EDEYİM DEMİŞSİN ALLAH'IM SEN DUALARIMIZI BOŞA ÇIKARMA GERİ ÇEVİRME SEN KABUL ET YA RABBİM. AMİN.
rabb,im şafi isminden şifalar nasip etsin rabbim acısın kardeşim için 20 fatiha okuyorum allah iyilikler nasip eylesin.
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN TEZ VAKİTTE 3 FATİHA OKUYORUM
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.