ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN AMİN AMİN AMİN
hasta hasan için dualarınızı bekliyoruz.(sevda)
(40 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Yüce Rabbim minik yavrumuzu ailesine sevdiklerine bağışla.
Sağlık ve yardım kapıları zahmetsizce açılsın...
Gün doğmadan neler doğar.
MUCİZE VER RABBİM HASANA MUCİZENİ YAŞAT ALLAHIMMM.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Hastalık, musibet ve sıkıntılar için dua...
Şu dualar Peygamberimiz'in hastalara okuduğu dualardır:
'Es'elü'llâhe'l-azîm. Rabbe'l-arşi'l-azîm en yeşfiyeke.'
'Arş-ı Azimin Rabbi olan Allahü Azîmüşşan'dan sana şifalar ihsan etmesini dilerim.'
Aile fertlerinin birinin hastalanması halinde Efendimiz mübarek elini hastanın alnına koyar, şöyle duâ ettiği olurdu:
'Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen.'
'Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle.'
Hz. Eyyub çok şiddetli bir hastalığa yakalanmış,hastalığı uzun sürmüş ve çeşitli imtihanlara, musîbetlere maruz kalmıştı.. Fakat tüm musîbetler, O’nu hep sabredici bulmuş ve SABIR KAHRAMANI ünvanını almıştı.. Sonra imtihan daha da şiddetlenmiş, hastalık o kadar ilerlemişti ki; Allah’ı anan diline ve kalbine zarar vermeye başlamıştı. İşte o zaman Kendi bedenî sağlığı için değil, Allah’ı anmasına zarar gelmemesi için, O’na(CC) şu şekilde dua etmişti; “Rabbi İnnî messeniyedurru ve EnteErhamurrâhimîn” “Bana zarar dokundu, Ey Rabbim sen en merhametli ve en şefkatlisin” Bunun üzerine Allah, O’nun sabrına ve halis niyetine hürmetle şifa vermişti..
RABBİM ACİL ŞİFALAR İHSAN BUYURSUN İNŞ..BU DUALARI DA OKUYUN İNŞ.TESİRİNİ HALK EDER MEVLA..
18 yıl önce gönderildi # -
hasan kardeşimize emek doktorlardan şifa allahtan allahın merhameti üstünde olsun
RABBİMMMMMMMM ONA ACISIN RABBİM ŞİFASINI VERSN..DERDİ VEREN RABBİM DEVASINIDA VERSİN....ONA ANNE VE BABASINA BAĞIŞLASIN.....PEYGAMBER EFENDİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE..GÖVDESİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE...ALLAHIM HASANIN DERTLERİNİ ACILARINI ALSIN....AMİNNNNNNNNNNNN
YA ŞAFİİ YA ALLAH YA ŞAFİ YA ALLAH .......
10 FATİHA 10 İHLAS 10 AYETÜL KÜRSÜ OKUYORUM ....RABBİM ŞİFA VESİLESİ EYLESİN ....
rabbim acil şifa versin çok geçmiş olsun
allahım şu kainatta ne kadar alim sıddık evliya varsa onların yüzü suyu hürmetine
sen olmasaydın kainatı yaratmazdı dediğin hz.muhammet yüzü suyu hürmetine
hasan kardeşimize onun küçük bedenine sağlık ve afiyet ver
amin.amin.amin...18 yıl önce gönderildi # -
(NİHAT HOCANIN SITESINDEN KOPYALADIM)İNŞALLAH Bİ SORUN OLMAZ.ALLAH IM TÜM BU AYET İ KERİMELERİN VE PEYGAMBERİMİZ Hz.MUHAMMED(sav) YUZU SUYU HURMETINE ACİL SIFA VERIR.AMİNNNN.
ŞİFA AYETLERİ
Mü'minler zümresinin göğüslerini ferahlandırsın. (Tevbe-14)
Gönüllerde olan dertlere bir şifa, Mü'minler için bir hidayet ve rahmet gelmiştir. (Yunus-57)
Onların (arıların) karınlarından renkleri çeşitli şerbet çıkar ki onda insanlar için şifa vardır. İşte bunda da tefekkür edecek bir zümre için elbette ayetler vardır. (Nahl-69)
Biz Kur'an'dan Mü'minler için şifa ve rahmet olan şeyler indiriyoruz. (İsra-82)
Hastalandığım zaman bana şifa veren O'dur. (Şura-30)
Onlara söyle: o Kur'an iman edenler için hidayet ve şifadır. (Fussilet-44)
Rabbim acil şifalar versin inşallah.1000 ad YA ŞAFİ YA ALLAH şifa niyetine yolluyorum.
selam ve dua ile.18 yıl önce gönderildi # -
DERDİ VEREN ALLAH ŞİFASINIDA VERECEK İNŞALLAH,3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM TEZ AMANDA KÜÇÜK YAVRU İYİLEŞİR İNŞALLAH AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.