Allah'ım cümlesinin evlatları için ve benim kızım için en hayırlı olanını yaz.
gireceği sınavlarda ve yapıcağı tercihlerde yardımcısı ol.
Allah'ım kızımın dualarını kabul et.
Amin..Amin..Amin..Amin..Allahım.
Allah'ım kızımın dualarını kabul et...gülşen
(24 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin Amin .Rabbim tüm sınavlara girecek kardeşlerimizin yardımcısı olsun.Haklarında hayırlısı olsun inşallah.Rabbim kızınıza zeyin açıklığı versin.İnşallah herşey gönlünce olsun.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
Amin.Allah yar ve yardımcısı olsun.gırecegı sınavda basarılı olup kendısı için hayırlı olan tercıhı yapsın inşallah.siz annesi olarak dualarınızı eksık etmezseniz,kızınızın sırtı yere gelmez Allah'ın izniyle.dualrınızda bizlere de yer var mı?
başarılar..
AMİN AMİN AMİN!
O ZAMAN...
MADEM Kİ SINAVLARI DA VAR,
DUALARIMIZ MELEĞİN KIZIYLA OLSUN HEP...
RABBİM HAYIRLI KAPILAR AÇSIN,HAYIRLI YAZILAR YAZSIN ONUN İÇİN.
RABBİM ONUN VE ANNESİNİN GÜZEL YÜREĞİNE GÖRE VERSİN DAİMA...18 yıl önce gönderildi # -
KIZIMIZ NE ZAMAN,NE SINAVINA GİRECEK,YAVRUMUZUN İSMİNİ YAZARSAN ADINI ANARAK DUALAR EDEYİM,MELEK ANNECİK.
AMİN AMİN AMİN
Amin,amin,amin.Allah hepimizin cocuklarina güzel yazilar yazmis olsun...Kolayliklar ve zihin acikligi dilerim.
amin amin amin
Allah hayırlı tercihler ve kararları kolay kılsın yeğenime
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
Rabianur,Yüsra,zehram,Ayşem,meral ablam,sudemeralim,zezciğim ve cihan kardeşim.
RABBİM RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.
***Meral ablacığım,önünde seçmesi için birkaç tercih vardı bazılarını eledik.
tercih sonucunda belli olcak sınavları.ablam Allah razı olsun sizden öyle iyi bir insansınızki inanın sizin karşınızda eziliyorum ve size layık olamamaktan korkuyorum.
RABBİM SİZİ ÇOK SEVSİN ABLACIĞIM.
BİZİM DUALARIMIZDA SİZLERLE,,KALPLERİMİZ BİR ABLACIĞIM.
kızımın ismi,Beste.18 yıl önce gönderildi # -
allah ya ve yardımcısı olsun allah hayırlısı neyse onu versin
Yasmin kardeşim Rabbim razı olsun sizden,canım kardeşim.
yusra kardeşim benim,elbette,elbette dualarımda olcaksınız kardeşim.özellikle cuma akşamları saat 10 da.isminizi not defterime aktardım.Rabbim sizinle olsun kardeşlerim...18 yıl önce gönderildi # -
GÜLŞEN TEYZEM İNSALLAH HAKKINDA EN HAYIRLI OLANI OLUR ÖMRÜNEHAYIRLI Bİ MESLEK SAHİBİ OLUR BENİMDE ATAMALARIM BELLİ OLACAK 16 OCAKTA :( ÇOK KRİTİK Bİ NOKTADAYIM KORKUYORUM.BİRSÜRÜ SEBEPLERİM VAR.
İNSALLAH KIZINIZ İÇİN GÜZEL HABERLER OLUR SINAVLARINI VERİRİ RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.
HER DAİM YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM. SAYGILAR.ALLAHA EMANET OLUN18 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ BESTE;SENİNİN İÇİN HAYIRLISI OLSUN DİYE 100 İHLAS OKUDUM,
GÜLŞEN,DUALARIM HEPSİZİNLE.GÜZEL HABERLERDE VE DUALARDA BULUŞMAK ÜZERE.ALLAHAEMANET OLUN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH ZİHİN AÇIKLIGI VERSİN YÜCE MEVLAM KIZINIZ İÇİN
100 YA VEDUD
100YA CABBAR OKUYACAGIM ALLAHA EMANET OLUN18 yıl önce gönderildi # -
ablam benim, ne zaman yazmısın hıç görmemişim 2 gün olmuş.
rabbim kızına ve cümle sınava girecek öğrencilere zihin açıklık, kolaylıklar versin amin.
hakkında hayırlısı olsun.
çok istediği bölümü hayırlısıyla nasip etsin rabbim amin.18 yıl önce gönderildi # -
Allah sizlerden razı olsun benim canım kardeşlerim.
21 ihlas süresi sizler için okuycağım.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
allah yardimcisi olsun ..
CANIM BESTEME YARABBİM YARDIM ETSİN RABBİM ONUN KARŞISINAHERZAMAN GÜZEL OLAN ŞEYLERİ ÇIKARTSIN CANIM KARDEŞİM SENİ ÇOK SEVİYORUM YOLUN HERZAMAN AÇIK OLSUN BİTANEM
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bol bol dua ettim..
RABBİM BESTEMİZE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİNN..
KENDİSİNE YOL AYDINLIĞI OLMASI İÇİN 50 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM RABBİM KABUL ETSİN...SELAMLAR...
allah yardımcısı olsun
rabbim kızınızın ve tüm sınava girenlerin yanında olsun verdikleri emekleri boşa çıkarmasın. haklarında hayırlı olan kapıları açsın. amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.