merhaba kardeşlerim...
Benimde sizlerden ve buraya derdini dökenlerden bir farkım yok...
ben tam 5 senedir iki yakamı bir araya getiremiyorum.Borçlarım ödedikçe ben çalıştıkça bereketleniyor sanki... Ne yaptıysam olmadı bir türlü feraha eremedik.Ama artık dayanacak gücüm kalmadı ALLAH bana dayanma gücü versin.Bazan düşünmekten aklımı yitirecekmiş gibi oluyorum.Bana dua edin ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
sıkıntıdayımmm
(26 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNSALLAH SELAMETE ERERSİNİZ EN KISA ZAMANDA. RABBİM YARDIMCINIZOLSUN HİÇ PES ETMEYİN GÜZEL DÜŞÜNÜN GÜZEL GÖRÜN İNSALLAH DERT TASA KALAMYACAK AMELLER İŞLEMEYİ ALLAH NASİP ETSİN SİZLERE.
18 yıl önce gönderildi # -
bu dunyadaki hersey gelip gecicidir.insallah yuce mevlam rizkina bereket ketip seni rahata erdirir.insallah yuce mevlam rahmetiyle ahiretini agartir(amin)
ALLAH BORÇLARIMIZA NEDAMET EYLESİN İNŞALLAH. HAYIR KAPILARI AÇILSIN YÜZÜNÜZE İŞİNİZ RAST GELSİN İNŞALLAH. ALLAH RIZASI İÇİN FERAHLAMANIZ İÇİN
7 NAS
7 FELAK
3 KULVALLAH
1 FATİHA
1 AYETEL KÜRSÜ
ALLAH KABUL ETSİN. AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah maddi ve manevi butun sıkıntılarını gidersin kardesim.Rabbim borclarını ödemen için hayırlı rızık kapıları açsın.yüzünü güldürsün(amin)
allah yar ve yardımcın olsun allah sıkıntılarıından kurtarır inşallah
Hepimiz assagi yukari ayni sorunlari yasiyoruz,Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah..1000 tane ya Fettah cekecegim kardesim sizin icin.Allah biz inancli kullarindan mucizelerini esirgemesin insallah...hastalarimiza sifa dertlilerimize care borclularimiza rizk ve ödeme imkani versin...bizi kula borclu birakmasin.Amin.
Allah maddi manevi bütün sıkıntılarınızı tez günde gidersin ihşaalah amin
YARADAN YARDINCINIZ OLSUN..
canım kardeşim rızıkkkapıların ısenin icin sonuna kaadar acsın...darlığını ve sıkıntılarını birdaha bu yalan dünyada yaşamamak üzere alsın silsin üstünden....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ALLAH hepinizden razı olsun..Yazdıklarınızı göz yaşlarımla okuyorum ne diyim ALLAH hepinizin mekanını cennet etsin. Ben en çok isyandan korkuyorum pisikolojimde iyice harab oldu.İnsanız beşeriz şaşarız ama bizi doğru yoldan ayırmasın mevlam.Bazen okadar çaresiz kalıyorum ki eğer rabbimden korkmasam canımı alırdım çoktaan.Bazen öyle bitkin öyle tükenmiş hissediyorum ki bir mezar olsada uzansam bitse artık diyorum.Bazı insanın sınavı çok çetin oluyor çok uzun sürüyor.Ben yaşadıklarımı düşünüyorum da sanırım sabrınıda vermiş mevlam.Artık tek dileğim huzur bir dilim ekmek ama huzur.
rabbim sevdiği kulunu imtihan edermiş.aman ha sakın isyanlara kapılma sabret bu sabrın sonu selamettir.rabbim sana hayırlı kapılar açsın huzur, ferahlık versin amin.
sertkaya kardesim yazdiklariniz benide cok duygulandirdi...size cok sevdigim bir yazi yolluyorum..tüm dua dostlari ve tüm duaya asiklarin dualari icin neden dua ?
Doğuşumuz DUA, yaşantımız DUA, ölümümüz başlı başına bir DUA….
Hamd bütün kullarına karşı çok merhametli olan, gönüllerini dinin nurları ve güzellikleri ile doldurup aydınlatan Allah’a mahsustur.O, merhametiyle kullarını duaya teşvik için, lütfü keremiyle yüce yaradan Celal sıfatıyla değil, Cemal sıfatıyla tecelli ederek, “Yok mu dua eden, ona icabet edeyim! Yok mu istiğfar eden,onu mağfiret edeyim” buyuruyor.
Bütün kapılarını açıp aradan perdeleri kaldırıp, nerde olursa olsun her ne hal üzere olursa olsun, duaya izin veren, hatta bu izin ile yetinmeyip bu hususa teşvik için kullarına lütufta bulunmuştur yaradan.
Allah-ü Teala Bakara süresi, 186. Ayette, sayfa: 27’de, “Kullarım sana beni sorduğu vakit, (söyle onlara): Ben çok yakınım. Bana dua ettiği vakit dua edenin dileğine karşılık veririm. O halde kullarım da benim davetime uysunlar ve bana inansınlar ki doğru yolu bulabilsinler.”buyurulmuştur.
Ellerini açıp Yaradana yönelmedir dua. Bütün varlığımızla Yüce Allah’a teslim olmanın, istediklerimizi Allah’a ısmarlamanın adıdır dua. Sıkıntılı ânımızda da, rahatımızda da hep onunla beraber olmanın adıdır dua..
“Kim sıkıntılı hallerinde duasının kabul edilmesini istiyorsa, rahat haldeyken çok dua etsin.”buyurulmuştur.
“İnna lillahi ve inna ileyhi racıûn”(Muhakak biz senden geldik ve muhakkak ki sana döneceğiz)Başka gidecek yerimiz yok, başka sığınağımız yok sana sığındık.” diyerek boynumuzu bükmenin adıdır dua…Gözyaşı dökerek her vakit Allah’a yalvarmaktır, her şeyi Allah’tan istemektir, istediğin vakitte ise sabırla beklemenin adıdır dua. Kendini yalnız hissettiğinde sığınacak bir limandır DUA….
Kişi kendi acizliğini anladığı vakitte O’Şemsi ezeliye sığınmanın adıdır dua.
Tek başına yapamayacağını muhtaç olduğunu itiraf edebilmektir dua..
Yalnız kaldığın vakitte yaptığı iyi amellerini hatırlayıp, gözyaşı dökerek Allah’a yalvarmanın adıdır DUA…
Bu durumda “dua” demek, özündekine yönelmek demektir…Sonuç olarak en büyük ve güzel ibadet özündekine yönelmektir!..
Özünüzdekine hem rahat hem de sıkıntılı anınızda yönelebilmeniz ve icabet edilenlerden olmanız temennisiyle..
Sevgiliye, En sevgiliye yakarışın adıdır DUA….
Güle Kokusunu Veren, DUAların sahibine Emanet…
Ferah kalin ,hepimizi görüyor hepimizi duyuyor...su hallerimizi birbirimize destegimizide görüyor...Yanliz ona güvenip ondan bekleyecegiz...Mutlak dönüs ona ama O ne zaman isterse kardesim ...ya sabir ......ya sifa.. ya kader.. ya vedud.....
duayla kalin hepimizin dualarindasiniz...hepimiz hepimiz adina dua ediyoruz.18 yıl önce gönderildi # -
ya siz ne mükemmel insanlarsınız bu dünyada tanışamasakta ahirette tanışmayı nasip etsin rabbim.Gönül birliğiniz ve kalplerinizin arasında kurduğunuz köprüler hiç yıkılmasın inşaallah.Birinizin derdi hepinizin oluyor işte olması gerekende bu keşke sadece sanal ortamda değilde heryerde böyle olsa ne güzel bir huzur olurdu dünyada.Sessiz çığlıklar atan kalpler kalmazdı.... Rabbim buradaki tüm kardeşlerimi ve müslüman olan tüm insanları cennetine kabul eyle bizede lütfundan bağşet.
DUA DOSTLARI KALBİNİZDEN HER NE GEÇİYORSA ALLAH HAYIR ETSİN NASİP ETSİN.. AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
Ya Fettah cellecelalühü sen kardeşime tez zamanda kolaylıklar nasip eyle.Amin.
dostum seni anlıyorum zira tam 2 yıldır benim mübarek borçlar da bir bereketlendi ki sorma... Allah senin de benimde ve bizim durumumuzda ki tüm müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun. sana fatmadan 1 fatiha gönderiyorum. selam ve dua ile. üzülme geçecek bu günler.
....keşke sadece sanal ortamda değilde heryerde böyle olsa ne güzel bir huzur olurdu dünyada.Sessiz çığlıklar atan kalpler kalmazdı....
Ne güzel söylemişsin kardeşim. Ben de zaman zaman bunu düşünüyorum.
Sizin de yüreğiniz ne kadar güzel ki başkalarındaki güzellikleri farkedebiliyorsunuz.Rabbim,, sizi tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtarsın,,bu güne kadar ki çektiğiniz her türlü zorlukta verdiği sabrı size daima bahşetsin,,
Hayırlı kapılar açıp,, işlerinizi yoluna koyup,, hiç ummadığınız yerlerden gelecek rızıklarla sizi sevindirip,, İstediğiniz huzuru en yakın zamanda size hediye etsin inşallah.
Ey Hazineleri sonsuz olan Allahım!Sen kardeşimize hayırlı rızık kapıları aç.
huzursuz eden borçlarını bir çırpıda ödeyivermeyi nasip eyle ona...
Sen onun yar ve yardımcısı ol daima.
Amin!
***İnşallah kardeşim.Yakındır güzel günler inşallah...
40 Yunus duası okuyorum şimdi sizin için.
Selam ve dua ile18 yıl önce gönderildi # -
amin ,amin ,amin
inşaallah,inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH(C.C.)TEZ VAKİTTE FERAHA ÇIKARSIN LLAH BORÇLARINIZI BORÇLARIMIZI ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN AMİN.
ALLAH(C.C.)TEZ VAKİTTE FERAHA ÇIKARSIN ALLAH BORÇLARINIZI BORÇLARIMIZI ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN AMİN.
SAĞOLUN ALLAH(CC) SİZDEN YÜREĞİNİZDEN RAZIOLSUN..GÖZ YAŞLARIMLA OKUYORUM YAZDIKLARINIZI. NASIL DUA EDECEĞİMİ ŞAŞIRIYORUM, SEÇMEYE ÇALIŞIYORUM;EN GÜZELİNE LAYIKSINIZ ÇÜNKÜ.KARDEŞLERİM BENİM İÇİMDEKİ SIKINTI HAFİFLİYOR GİTTİKÇE. EMİN OLUN DUALARINIZ KABUL OLUYOR SİZİN...PARAYA HİÇBİR ZAMAN ÖNEM VERMEDİM ARAÇ OLARAK GÖRDÜM.GELİR GEÇER BİR ARAÇ.AMA GERÇEK HAYAT YANİ EVİNDEN ADIMINI ATTIĞIN ANDA BİR BAKMIŞSIN HERŞEY ONUN ÜZERİNE DÖNÜYOR.YÖRÜNGESİ OLMUŞ DÜNYANIN.NEKADAR KAÇABİLİRSİN NASIL KORUNABİLİRSİN.O YÜZDEN BİZ BİZ OLALIM PARAYA ESİR OLMAYALIM.BEN OLDUM ŞUAN BORCUMU ÖDEMEK İÇİN YAŞIYORUM SANKİ VE BU BENİ ÇOK BUNALTIYOR...İNŞAALLAH KURTULURUM DUA EDİN ALLAH(CC) EMANET OLUN...
Hasbiyallahü ve ni'mel vekil......
Lâ havle velâ kuvvete illa billah-il-aliyyilazim..
Lâ ilahe illâ ente, sübhaneke inni küntü minezzalimin....
okuyorum hepimiz icin...tüm SIKINTIDAKi dostlar .........Sertkaya kardesim sende oku mümkün oldukca bol...........18 yıl önce gönderildi # -
Sertkaya kardesim hic üzülme ALLAH cc nin izni ile atlatirsin bu bu sıkıntalarini.Yeter ki azimli ve sabirli ol.İnsallah tez zamanda kurtulursun borclarindan ve sıkıntılarından.Bende de ayni dert ayni tas merak etme
Sadece sen degilsin bu derti yasayan.Bende cok zor durumdayim.Hatta son olarak cep telefonumu bile satcam.Ne yapalim kardesim hayat bu oyle yada boyle gececek.Onemli olan bizim bu azgin dalgalara karsi dayanmamizdir.Ümitini hicbirzaman yitirme ve guclu ol.ALLAH HEPİMİZİN YARDİMCİSİ OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM BORÇ SIKINTISINDAN KURTAR KARDESLERİMİZİ.AMİN
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.1 fatiha 3 ihlas okuyorum sıkıntılarınızın gitmesi için...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.