dua dostları sevdigim kişiyi cok özledim ve artık dayanıcak gücüm kalmadı lütfen benim icin amin dermisiniz
benim icin amin dermisiniz
(30 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
dua dostları bu arada ben daha önce yasmin adıyla giriyodun duydumki gercek isme yapılan dualar kabul oluyomusuş lütfen benim icin dua edin artık yavas yavas gücün kalmıyo dayanmaya
18 yıl önce gönderildi # -
Bu gün özlem dolu bir gün sanirim...biraz evvelde böyle bir duaya amin dedim ..derim kardesim Amin cani gönülden amin.insallah özledikelriniz sizlere layiktirlar.Allah yar ve yardimcin olsun.
aminn amin amin inşallah allah kavusturur kardesim hayırlısı ile allah razı olsun ve dualarını kabul etsin inşallah kardesim seninde
rabbim hayırlısyla kavuştursun isteğine amin
amin kardesim inşallah o kadar üzülüyorum ki anlatamam bugün işe gidemedim hasta oldum cünkü üzülmekten allah inşallah dualarımızı kabul eder bütün sevenleri kavusutrur
AMİN KARDEŞİM RABBİMBÜTÜN SEVENLERİ SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
amin inşallah kardesim
rabbim tez zamanda sevdiğine kavuşturur inşallah.rabbim seven gönülleri ayırmaz inşallah.
amin ihşallah kardeşim bende sevdiğimi çok özledim rabbim sevenleri ayırmasın sevenler tez günde buluşsunlar ihşallah amin
Amin Rabbim tüm sevenleri kavuştursun.Rabbim burada edilen duaları Peygamberimizin(s.a.v) yüzü suyu hürmetine kabul eylesin insallah.Amin
Amin Yeliz kardeş inşallah Rabbim tez zamanda sevdiğine kavuşturur,yüzünü güldürürr.Sen de benim için dua edermisin.Benim ismim Arzu sevdiğime Ekremime kavuşmayı diliyorum Rabbimden inşallah.
ARZU KARDEŞ ÇOK BENZİYORUZ BENDE ARZU'YUM VE ALLAH'IN İZNİYLE SEVDİĞİME KAVUŞTUM ALLAH(C.C.)SENİ VE TÜM SEVENLERİ TEZ VAKİTTE SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH. BENDEN SİZE TAVSİYE ÇOK ÇOK DUA EDİN VE ÇOK ÇOK SELAVAT GETİRİN HEM İÇ SIKINTILARINIZ GİDER FERAHA KAVUŞURSUNUZ HEMDE SEVDİĞİNİZE KAVUŞURSUNUZ. İNŞALLAHU TEALA AMİN.
amin inşallah bütün sevenler hayırlısı ile kavusur inanılmaz özledim anlatamam mücize ekrem kardslerim ve buradaki adını sayamadıgım bütün kardeslerim icin dua ediyorum inşallah allah bizi sevvdigimize kavusturur
MUCİZE KARDEŞİM NİŞANLINDAN AYRILMIŞSIN VE BİR YILDIR KAVUSAMAMAMIŞSIN MEVLAM YAR VE YARDIM CIN OLSUN KARDEŞİM MEVLAM EYER SENİN ALNINA YAZMIŞSA O KARDEŞİMİ BUAN HİÇ KİMSE MANİ OLMAZ MEVLAM HER SEYİ DAH İYİ BİLEN DİR SEN DUA ET KARDEŞİM AM SU VAR İÇİN HALEN ONU İSTİYORMU VE KALBİN ONUNLAMI AH GÜZEL KARDEŞİM DİLERİMM HERKES SEVDİĞİYEL OLUR MEVLAM HERKESİN KARSISIAN RABBİNİ BİELN TRESULUNU BİLEN İNSANLARI CIKARSIN SENİ RABBİ İÇİN SEVEN GÖZTEN BİR İNSASA İNAN OLMASINI İSTERİM KALPLER RABBİMİN ELİNDE O CEVİRSİN SENİN İÇİN HAYRILI OLUCAKSA AAM NE OLUR SAKIN İSYAN ETMEM VE NDEN NİÇİN OLDU DEME BU İBLİSTENDİR NE GELİRSE KULA ALLAHTAN GELİR MEVLASI ZULM EDERMİ KULUNA KULUN CEKTİĞİ KENDİ BELASI DİEY BİR YAZI OKUDUM HAA SAN DEMİYORUM BACIM ÖYEL BİLMEDİMZİ HATALARIMZI VE KUSURLARIMZI VARKİ RABBİM BİLREK VE BİLMEYEREK YAPTIĞIMIZ HATALARIMIZDAN DOLAYI BİZLERİ AF ETSİN KARDEŞİM NAMZA SARIL ARKASIN BİRİ SÖYLEMİŞTİ HUZUR NERDE DİEY HUZUR İSALMİYETTE BİZLER İSTEDİĞİMİZE ANCAK MANVİYATLA ELDE EDEBİLİRİZ SADECE DÜNYALIK DDEĞİL AHİRETİMİZ İÇİN GÜZELLİKLER DİLEYİP SONRA DÜNYALIMIZ İÇİN İSTEMELİYİZ İSTEMİZ SEYLER HEM DÜNYAMIZ HEMDE AHİRETİMİZ İÇİN BİZE HAYIR GETİRECEK SE DİYE DUA ETMELİYİZ BENİMDE ÖYEL COK EKSİĞİM VARKİ KULLUKTA RABBİME EMENT OL BACIM
amin kardesim
Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Hayırlı olanıda kalbine kabul ettirsin inşaallah. AMİN AMİN AMİN
amin amin amin
Allahümme inni la emlikü li nefsi darran vela nefan vela meuten ve la hayaten vela nüsura vela estetiy`u en e´cide illa ma atayteni vela etteki illa ma vekayteni Allahümme veffikni lima tuhibbü ve terda minel kavli vel ameli fi ayetih... AMiN..
dilerim dogru yazmisimdir .. allah kabul etsin cümle dualarimizi...gercek isme dua edilirse kabul olunurmus diye bir yazi okudum arkadaslar..ismimi nasil degistirecegimi bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz..bu arada benim gercek adim ZEMZEM yardimci olursaniz sevinirim18 yıl önce gönderildi # -
aminnn RABBİM dualarınız kabul eglesin
amin amin amin allha razı olsun
YELİZ KARDŞMM....NE DİYİM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..SENİN DUALARINI COK ALDIM....RABBİM YARDIMCIN OLSUN...YOL GÖSTERİCİN O OLSUN..HAKKINDA MEVLAM HAYIRLISI NE İSE O OLSUN....TEZ ZAMANDAKAVUŞUN...BEN KAVUŞAMADIM VE KAVUŞMAMAMIN HAYIRLI OLDUĞUNU DÜŞÜNYRM..COK SEVYİRMM.....İCİM YANIYOO AMA ARTIK KAVUŞALIM DİYE DUA EDEMİYRM..YELİZ..DÜŞÜNSENE..İCİNDEKİ DURUMUMU DÜŞÜN...KIZIN HAYIRLI OLMADIĞINI BİLE BİLE...SEVMEKK...NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM İCİM ACIYO İCİM YANIYO.....AMA DÖNSÜN DİYE DUA EDEMİYRMM....COK SEVİYRMM....ATAMIYRM..UNUTAMIYRMMM....AMA UNUTMAM LAZIM...EVE GİDİŞ SAATİ İŞ CIKIŞ SAATİ SANKİ HEP TAKİBİMDE..BELKİDE BİRİYLE ONU BİRİ ALIYO BAŞKA BİRİ SEVİYİO VE SEVİLİYO...AMA HALA UNUTAMIYRM..BU ACININ TARİFİ YOK..AMA RABBİME SIĞINIYRM..KARŞIMA BENGERCEKTENSEVECEK DİNİM İCİN HAYIRLI İNSANI DİLİYRM..ACI CEKİYRM AMA DÖNSÜN DİYEMİYRM.....ALLAH ONADA CEKTİĞİMİ YAŞATSIN....SENİN İCİN KALPTEN GÖNÜLDEN DUACIYMM YELİZZ....RABBİMM KALBİNİ KALBİNE YAKINLAŞTIRSIN
HAKKINIZDA EN HAYIRLISI OLSUN MURADINIZ NE İSE O HAYIRLI OLAN OLSUN İNSALLAH AMA LÜTFEN HERKESİN YAPTIĞI HATAYA DÜŞÜP HAYATI KENDİNE ZEHİR ETME. BENDE YAPTIM ÇÜNKÜ VE İNSAN PİŞMAN OLUYOR. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
amin amin amin allha razı olsun
allah seninde yardımcın olsun kaan kardesim seni anlayorum 5 yıl benim icin hayırlı olmadıgını bile bile birini bekledim 5 yıl göz yası döktüm bir iki sefer yeniden dendik ama beni hep yarı yolda bırakıp gitti 3 ay önce allah öyle birini cıkardıki karsıma onun sayesinde namaza basladım onun sayesinde kendime geldim onu cok sevdim allah baglılıgı beni ona aşık etti onu allah icin sevdim oda beni cok sevdi işi geregi cok uzak bir yere gitti savas olan bir yere ve beni üzmemek icin bitirdi ama ben cok acı cekiyorum bitiriken oda bana beni cok sevdigini bunu mecburiyetten yaptıgını söyledi simdi dua edip bekliyorum ve savasın ortasında cok tehlikeli biyerde oldugu icin her namazımda ve her pazar günü eyüp camigine giidip hayırlısı ile gelmesi icin namaz kılıp dualar ediyorum bu kadar allaha baglı birinden vazgecemiycem biliyorum sabrediyorum allaha kavusturması icin dua ediyorum kaan kardesim dilerim sende senin icin hayırlı biriyle tanısıp bütün acılarını unutur ve cok mutlu olursun ve burdaki merve mucize ve adını sayamadıgım bütün dua kardeslerim sevdiklerine kavusur allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
YELİZ KARDES..GÖNÜLLER BİR OLSUN YETERKİ BİRBİRİNİİZİ SEVİNDE .. VE ÖNCE ALLAH VERENDE ALLAH ALANDA.. İNSALLAH BİRARAYA GELİP GÜZEL Bİ YUVANIZ OLUR HAYIRLISIYLA..AMA NCE HAYIRLISI..İNSALLAH HAYIRLI OANDA O KİŞİDİR.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
amin amin amin allah rza olsun dilerim allah seninde dualarını kabul eder kardesim
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM,
ALLAHIM YUCE RABBIM.SEVENLERI KAVUSTUR,AYRI KALANLARI BIRLERSTIR.
SEN YUCE, SEN BUYUK SEN KAVUSTURUCU SEN YOLLLARI ACANSIN.
BUTUN YOLLAR SENIN RIZAN ILE ACILIR SENIN IZNIN ILE BIRLESIR.
ALLAHIM. ELLERINI ACMIS DUA EDEN TUM KARDESLERIMIZIN OZLEMLERINI GIDER, GONULLERINE GORE EN HAYIRLISINI VER.
AMIN.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim Yeliz kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. İki cihanda yüzünü güldür. Umduklarına nail korktuklarından emin kıl. AMİN AMİN AMİN
amin smin amin allah razı olsun allah sizinde dualarınızı kabul etsin inşallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.