(573) YA BAİS(50)El Bais isminin çok anan bir kimseye Hak Teala bütün hayır ve bereket yolunu açmış olur.Bu ismi şerifin vekfini bakarak 573+8=4584 defa El Bais ismi şerifini okur ve okudugu esmaları borcunu ödemekte direnen borcunu ödememekte direnen,hakkını vermeyen kimsenin üzerine havale eder ve cenabı haktan Ya Rabbi hakkımı vermeyen kimsenin üzerine havale eder ve Cenabı haktan Ya Rabbi hakkımı filandan al diye niyaz ve ricada bulunursa o kimse kısa zamanda ne yapar yapar borcunu öder.Alacağını alana kadar her gün 4584 kere Ya Bais ismi şerifini günde bir defa zikretmeye devam etmelisin.İradesi zayıf,tesebbüsü şahsiyetinden mahrum,çekingen,içine dönük bir insan hergün tambir inançla (573)kere Ya Bais ismi şerifini vekfini yanında taşırsa çok kısa zamanda cesur,atılgan ve müteşebbis olur.Tuttuğu işleri başarıyla yürütür.Ya Bais Ya Fettah ismi şeriflerinin müşterek vekfilerinni boynunda taşıyan bekar bir erkek veya kız hergün 1062 defa Ya Bais Fettah ismi şeriflerini devam adrese kısa zamanda fevkalede hayırlı ve mesut bir izdivaç yapar.
Ya Bais Ya Fettah ismi şeriflerini müşterek vefkilerin bir dükkana asılır ve her gün 1062 kere zikir yapılırsa o dükkana müşteri karınca gibi gelir .Kazanç bereketli ve bol olur.Müşterek vekf satılmayan bir malın üzerine konulursa o mal satılır.
netten okurken bunu buldum hepinizin istediği bu olduğu için mesaja eklemek istedim
489 FETTAH:İSMİNİN ANLAMI: Her türlü zorluk ve müşgülleri cözen,maddi ve manevi
(3 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Cok güzel bir bilgi...Allah razi olsun ilk firsatimda okuyacagim..duanizi favorilerime ekledim..Allah sizinde ne türlü sıkıntı ve cileniz varsa yar ve yardimciniz olsun...ya Vedud, ya Vedud,ya Vedud.........duayla insallahh
18 yıl önce gönderildi # -
ESMAÜL HÜSNA ANAHTAR SANKİ AÇMADIGI KAPI VARMI DOSTUM... RABBİM DİLİMİZDEN EKSİK ETMESİN O MÜBAREK İSİMLERİ "YA BAİS" "YA FETTAH"
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.