değerli dostlarım
şu anda kayıtlı 933 üyemiz var, bugün sitemizin ana sayfası olan mucize.net, mucize.net/mucize ve mucize.net/forum sayfalarımızı 5000 kişi ziyeret etmiş yaklaşık olarak.
üye sayımız arttıkça bir takım sorunlar çıkmaktadır. doğal olarak kalabalık ortamlarda sorunlar çıkabilir.
ama dua dostlarımız kurallarımızı okuyup bunlara azami titizlik gösterirlerse dua dostluğumuz yani sitemiz Allah'ın izniyle devamlı olur.
bu yüzden lütfen yöneticilerimizin uyarılarını dikkate alalım ve sitemizi ziyeret etmeden kurallarımızı okuyalım
...
SİTEMİZ CHAT SİTESİ DEĞİLDİR...(cihan)
(25 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bu anlamda bazı sorunlara ben değinmek istiyorum izninizle :
1- bazı dostlarımız mesajlarını tam bir chat üslubuna dönüştürmektedir. sitemizde amacımız dua etmek olduğu için yöneticilerimiz isterlerse bu mesajları kilitleyebilir ve silebilirler.
2- burası büyülü mucizevi duaların öğretidiği bir ortam değildir.
ve hiçbir dostumuz birbirine "şu duayı yap kesin sonuçlar alırsın" dememelidir dememektedir.burada gönlünüzden geçtiği gibi dua edip te amin derseniz sıkıntılarınızın ferahlığa dönüşeceğini ümid ederiz. başka da hiçbirşeyi kimseye vaad etmemekteyiz vaad edilmesine izin vermemeliyiz.
3-bu yüzden dualarımızı yazarken Kuran-ı Kerime ve hadis kitaplarımıza dayanmasına özen göstermeliyiz.
4-bir insana yanlış birşey önerirsek ve o da buna uyarsa bundan dolayı düşeceği zarara ahrette ortak oluruz Allah korusun
bu yüzden kesin önerilerde bulunmamakdaha güvenlidir değil mi18 yıl önce gönderildi # -
5-bazı dostlarımız bu ortamda cemaatlerinin, tarikatlerinin gruplarının tanıtımını yapmaya çalışmakta, bir duanın altına amin demek yerine bir internet sitesinin adresini yazabilmektedir,
bu üslub bu sitede bir arada bulunma amacımıza hiç te uygun değildir dostlarım.
6-msn alış verişi yasak olmasına rağmen bazı dostlarımız ısrarla bu konuya değinmekte ve paylaşıma girmektedir.
7- sitemizin yayını bu tip sebeplerle ve kişisel tartışmalarla daha önce kesintiy uğramıştır ve tekrar kesilirse yeniden yayına girmeyebilir.
8-sitemizin devamını isteyenler kurallara dikkat etmelidirler.
9- bana filan konuda etkili bir dua öğretin diye bir başlığımız yoktur. Kuranda ve hadislerde yer alan duaları düzenli okuyan, hayatına çeki düzen vermeye çalışan herkesin Allah katında kabul göreceğini ümit etmekteyiz. dostlarımıza da başka bir tavsiyemiz olamaz.18 yıl önce gönderildi # -
yöneticilerimiz,
sitemizin amacı açısından uygun olmayan mesajları kilitleyebilir, tamamen silebilirler,
mesajın sahiplerine uyarı maili gönderebilirler,
üyeliğini silebilirler
ıp numaraları engellenerek başka bir üyelikle girmesini de engelleyebilirler
siteye üye alımını da durdurabilirler
bu durumlarda amaç asla birini kırmak incitmek değil, sitenin DUA DOSTLUĞU ekseninde devamını sağlamaktır.18 yıl önce gönderildi # -
bu mesajlarımla da amacım tartışmak, tartışma başlatmak, birini itham etmek veya dua dostlarını incitmek değil sadece dikkatinizi kurallara çekmektir.
sevgi selam ve dualarımla
RABBİM HİÇBİRİMİZİ DUASIZ VE DOSTSUZ BIRAKMASIN,AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Sorularla İslamiyet
Tereke.org
Anasayfamızda bulunan bu adreslerden dini konularda merak ettiklerinizi araştırabilirsiniz...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim.
Allah bizleri duasız dostsuz bırakmasın.
bizdende sevgi selam ve dualarımızla kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.
DAİMA KURALLARA UYANLARDAN OLURUZ İNŞALLAH.
BU KONUDA GAFLETE DÜŞÜP DE YAPTIĞIMIZ HATAMIZ HİÇ OLMAZ İNŞALLAH.
RABBİM UTANDIRMASIN.18 yıl önce gönderildi # -
CİHAN ABİ KİMİLERİ BURDA DERTLEŞİYOR BİRAZ CHAT ORTAMI GİBİ OLAN DURUMLAR ORTAYA ÇIKIYOR HERKES ÖLÇÜSÜNE DİKKAT EDECEK İNSALLAH BU SEBEPLE KAPANMASINI İSTEMEYİZ.ALLAH RAZI OLSUN.AMA DERTLEŞMEK İÇİN AYRI Bİ BÖLÜMMÜ AÇSANIZ BİLMİYORUM DERTLERİ PAYLAŞMAKTA GÜZEL AMA BAZEN MAALESEF FARKLI DURUMLAR ORTAYA ÇIKARMI KORKUSU ŞERRE SEBEP OLURMUYUZ KORKUSUMU VAR DOĞAL OLARAK. AMA İNSANLARIN BİRBİRLERİNE İÇİNİ DÖKMESİDE GÜZEL BİŞEY TABİKİ BEN HERKESİN HADDİNİ BİLECEĞİNE İNANIYORUM.TEMENNİM O. BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE ALLAHIM HADDİMİZİ AŞTIRMA BİZE.
18 yıl önce gönderildi # -
Cihan abim Allah razı olsun.
İnşaallah Rabbi hatırlatma amacımız hep ön planda olur.
Ya Rabb! sen bizleri halis kalple sana yönelen kullarından eyle.
Gereksiz işler ile meşgul olmaktan sana sığınırız.18 yıl önce gönderildi # -
6 gün önce bu mesajı yazdığımda 933 üye vardı, bugün 1004 üyemiz olmuş,
Rabbim cümlemize duaların bereketini nasib etsin
amin amin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
RABBİM KENDİ YOLUNDA OLAN HER DAVRANIŞIN BEREKETİNİ ARTTIRSIN.
maşallah rabbim inşallah sayımızı hayırlı bir şekilde artdırır amin
Allah'a dualara sığınanların sayısı artıyor ne mutlu elhamdülillah
duayla ...18 yıl önce gönderildi # -
MAŞAALLAH,
ELHAMDÜLİLLAAH..RABBİM DOSTLUĞUMUZU DAİM EYLESİN..
arkadaslarim hepinizden allah razi olsun sitemizi kuranlardan yoneticilik gorevini yapanlardan da allah razi olsun oyle bir dostluk varki anlatama bunu yasan bilir allahim her zaman dostlugumuzun devami dilegiyle hepiniz allaha emanet olun saglicakla kalin
dilerim bu yazdiklarinizi tüm üyeler okuyordur.
MESAJLARINIZ ÇOK YERİNDE VE ÇOK GÜZEL ALLAH SAMİMİ İHLASLI KULLARINDAN EYLESİN BİZLERİ
ne olursunuz bu kuralla dikkat edlim ben bu stede daha 1 haftadır felan varım bana büyük teselli ve ışık oldu buna ihtiyacı olan cok kişivar buna diikkat etmek vazifemiz artık allah hepinizden razı olsun
arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar diliyorum ben yeni<üy oldum bu sayfaya konu eklemek istiyorum ama nasıl ekleneceğini bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden yaradanımızın rahmeti üzerinize olsun
ARKADASLAR Sizlerden ÖZEL istiramim var; ne olursunuz bu güzel siteyi gereksiz sekilde kullanmayalim....burasi duadostlugu..dua paylasimi..dua okuyup dua yollamamiz gerekiyor......ne olursunuz ahengini ve cizgisini bozmayalim....burasi günah cikartma yeri degil... salt ask acisi cekenlerin dert yeri degil....burda gercekten dua paylasmak icin variz.. Salt ask yüzünden psikolojik sikintilar ve beseri iliskilerin buraya fazla tasinmasinda rahatsiz oluyorum.Hastalarimiz var,issizlerimiz var..Rizk,fakirlik ve Rabbimin sevgisi icin dua dileyenlerimiz var....Ben burda okunan dualara amin demeyi....yazilan icten dualara okurken gözyasi dökmeyi seviyorum .yaklasik bir aydir sitedeyim....sanki biraz cizgiden cikti..ne olursunuzzzzzzzzzz dikkat edelim.kurallari önemseyelim...cok güzel bir portal burayi bozmayalim...Kusuruma bakmayin uslubum icin .Sevgiler saygilar........
PS; umarim beni yanlis anlamadiniz ben bu siteyi cok sevdim...cok sey katiyor bana ve maneviyatima buradan sogumak istemiyorum.cok kiymetli dualar ögreniyorum,okuyorum..Dostlar..kimseyi kirmak istemedim...yanlis anlasilmayaim.Paylasmanin bile edebi var...burasi günah cikartma yeridegil ..Duapaylasma yeri...Amin demek icin..dualarin enerjisinde bulusmak icin.......18 yıl önce gönderildi # -
estağfirullah el azim ellezi la ilahe illallahüvel hayyel kayyumü ve etübü ileyh ...
kendi adıma dikkatimi arttıracağım ...
NERDE OLUSAK OLALIM BİZİ KORUYAN KOLLAYAN VEDE GÖZETEN ŞAH DAMARIMIZDAN DAHA YAKIN Bİ ALLAH VAR..UNUTMAYIN YANLIZ DEĞİLSNİZ...
sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim ve bi hamdihi
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.