BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA AL'İ SEYYİDİNA MUHAMMED
Bütün açları doyur
Bütün çıplakları giyindir
Bütün evsizleri barındır
Bütün yardımsız bırakılmışlara yardım et
Bütün yalnız bırakılmışlara şefkat et
Bütün öksüz ve yetimleri koru
Bütün hastalara şifa ver
Bütün gurbetteki dostlarımızı kudretinle koru
Bütün iyileri himayene al
Bütün kötüleri ıslah et.
Bütün dertlilere derman ver
Bütün dualarımızı hayra çevir
Bütün ömrümüzü güzelliklerle geçirmemize yardım et
Bütün hayırlardan nasibimizi arttır
Bütün şerlerden bizleri koru
Bütün kötülüklerimizi ört
Bütün günahlarımızı bağışla
Bütün ibadetlerimizi kabul et
Bizi bir an bile kendi halimize bırakma
RAHMETİNLE EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ
AMİN AMİN AMİN
DUA.....................(cihan)
(18 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN.....
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN İNŞALLAHU RAHMAN. AMİNNN AMİNNN AMİNNN.
Amiin... amiin... amiiin.
Mevlam bu güzel ve kapsamlı duanızı kabul etsin inşaallah cihan kardeşim. Duanız duamızdır.18 yıl önce gönderildi # -
Amin.Amin.Amin.Allah razı olsun,her işiniz hayr olsun inşallah cümle iman edenlerle beraber.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve Ala Al'i Muhammet.
Amin..Amin..Amin..Amin..Amin...
amin amin amin
amin aminn aminnn rabbim kabul etsin
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN
EY RABBİM SENİN SEVGİNİ SENİ SEVENİN SEVGİSİNİ SENİ SEVMEYE BENİ YAKLAŞTIRANIN SEVGİSİNİ BANA NASİB EYLE18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
"Arşın, Ruh'un ve bütün melâikenin Rabbı olan yüce Allâhım. Senin yanında aciz, güçsüz, muhtâç ve indinde bir hiç olduğum idrâkı içinde sana yalvarıyorum. Ne olur beni bütün yanlışlarımdan, bilmiyerek ve dayanamıyarak yaptığım bütün fiîllerimden dolayı beni bağışla!..
Efendimiz Muhammed aleyhi's-selâm'ın Rabbı olan Allâh'ım, ümmeti muhammede ve bana en'âmda bulunduklarının yolunu kolaylaştır ve gerçekten sapanlardan olmaktan bizleri koru!.. Kendine seçmekle şereflendirdiklerinden eyle; şu anda yeryüzünde yaşayan en sevdiğin zâtlara bizleri yakın eyle; onların fiîllerini bizlere de kolaylaştır, sevgili eyle!..
Kendisinden gayrı olmayan Allâhım, yarattığı her şeyi tam bir mükemmeliyetle var eden Allâhım, ihata edilmesi aslâ mümkün olmayan Allâhım, Ya HU ya men HU!..
Zâtın hakkı için, basiretimizdeki körlükten bizleri kurtar; mutlak gerçeği bizlere idrâk ettir, hazmını ver!.. Öyle bir yakîn ihsan et ki, ondan sonra küfr ve şirk olmasın!..
Allahım, Hakkal yakîn olarak yaşamamıza engel her ne var ise ondan sana sığınırız. Senden sana sığınırız!.. Benlikle huzurunda bulunmaktan sana sığınırız. Koruyucu sensin ve senin gücün her şey için yeterlidir. Alemlerin Rabbı olan Azîm Rab sensin Allahım.
Bu gerçekleri bize bildiren Rasûlullah aleyhis-selâma indindeki sayıca ihsanda bulun, ne şekildekine lâyık ise; biz onu takdirden aciziz."
ya Rabbim ümmeti Muhammedi DUA DOSTLARIMI anamı babamı kardeşlerimi komşularımı eşimi çocuklarımı dogru yoldan ayırma merhametine yardımına muhtacız amin..
amin amin amin
inşallah
EY ALEMLERİN RABBİ EY MERHEMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ EY ŞEFKATLİLERİN EN ŞEFKATLİSİ BİZLERİN ÜZERİNDEN HAYRINI ÇEKME ŞEYTANA VE NEFSİMİZE UYDURMA BİZİ
BİR AN GAFLETE KAPILIP SANA KARŞI GELMEKTEN SABREDEMEMEKTEN BİZLERİ KORU AFFET
MAĞFİRETİNE MUHTACIZ MERHAMETİNE MUHTACIZ
BİZLERE SENİN SEVGİNLE BAKABİLMEYİ NASİP ET
ADALETİNE AMENNA AZAMETİNA AMENNA
AMA BİZ ACİZ KULLARINIZ MERHAMETLE YARGILA YARADANIM
SANA LAYIK KUL OLAMIYORUZ BİZLERİ YOLUNDA OLANLARDAN EYLE
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amin aminn aminnn rabbim kabul etsin
CİHAN KARDEŞİM BANDA DUANIZDA YER VERİRİMİSİNİZ BUAN COK İHTİYACIM VAR RABBİM HEPİMİİZN DUASINI KABUL EYLESİN
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bol bol dua ettim..
amin yarabbelalemiyn amin!
Allah Razı olsun.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.