rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah ben eşimden ayrıldım bir çocuğum var ve eşimin bize geri dönmesi için her namazımın ardından dua ediyorum ne olur bildiğiniz duaları yazarmısınız allahım sabilerin yüzü suyu hürmetine dularaımızı kabul etsin inşaallah
ARKADAŞLAR NE OLUR YAZIN
(23 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
"26.De ki: "Ey mülkün sahibi Allah'ım, dilediğine mülkü verirsin ve dilediğinden mülkü çekip-alırsın, dilediğini aziz kılar, dilediğini alçaltırsın; hayır Senin elindedir. Gerçekten Sen, herşeye güç yetirensin."
27."Geceyi gündüze bağlayıp-katarsın, gündüzü de geceye bağlayıp-katarsın; diriyi ölüden çıkarırsın, ölüyü de diriden çıkarırsın. Sen, dilediğine hesapsız rızık verirsin."(Al-i İmran suresi 26-27. ayetler)
Allah yardımcınız olsun sabrınızı ve gücünüzü arttırsın kardeşim.amin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN SAOL KARDEŞİM
ay kiyamam canim kardesim...Allah dualarini duysun ve gönlündekini sana nasip etsin insallah...bu sitede cok fazla dua var...ve yüregi ,eli bol duali kardeslerimiz var...mutlaka herkes dua eder..bende ediyorum senin icin ilk 100 Ya Vedud ben diyim..ardi nasilsa kesilmez....Allaha inan ve ona sigin...Ondan baska vekilimiz yok.Ondan baska gidecek kapimiz yok...Dua dostluguna hos geldin....
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
allah yar ve yardımcın olsun
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNSALLAH BARISIRSINIZ :( ÜZÜLÜYORUM BÖYLE HABERLERE ALLAH ARANIZDAKİ MUHABBETİ ARTTIRSIN İNSALLAH. DUADAN VE NAMAZDAN VAZGEÇMEYELİM NE OLURSA OLSUN AMİN ECMAİN AMİN ECMAİN
hergün 41 kere
fein tevellev fe kulhasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym..ente yarabbi hasbi ala.......ibni .....atıf kalbehu aleyyi ve zellilhü li.ilk boşluğu eşinizin sonrakine annesinin adını zikrederek okuyunuz.Allahın izni ile çok etkili dualardandır...RABBİM cümlemizin yar ve yardımcısı olur inş..
MRD isimli kardesin, cok etkili güzel bir duasini hatirladim eger isterseniz okuyun.Allah yar ve yardimcin olsun kardesim.Allah mutlu yuvalari bozmasin.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun.kolaylıkları nasıp etsın bu zorlukların ardından.yüzünü iki cihanda da güldürsün.amin.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN O KULLARI İÇİN HER ŞEYİN İYİSİNİ VERİR GÖREBİLİRSEK ALLAHTAN SABIR VE GÜÇ DİLİYOUM SİZE
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ VE YARDIMCIMIZ OLDUN.ŞÜPHESİZKİ O BİZİM İÇİN HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR VE İNŞALLAH SİZEDE İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE HAYIRLISIN NASİP EDER.
HİÇ İSYAN ETME KARDEŞİM HEP ŞÜKR VE DUA ET.18 yıl önce gönderildi # -
YA ALLAH CELLE CELALÜHU KARDEŞİMİN DUASI HAYIRLI İSE KATINDA MAKBUL EYLE,HAYIRSIZ İSE HAYRA ÇEVİR YÜCELER YÜCESİ ALLAHIM.AMİN.
AMİN.ALLAH(C.C.) TEZ VAKİTTE HAYIRLI FERAHINA ÇIKARSIN İNŞALLAH.AMİN
RABBİM SIKINTILARIMIZI HAYIRLARA ÇIKARIR İNŞALLAH ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
100 YA VEDUD OKUDUM RABBİM SIKINTILARINIZI HAFİFLETİR İNŞALLA SELAM İLE...18 yıl önce gönderildi # -
RABBIM KIMSEYE GUCUNUN YETEMEYECEGINDEN FAZLASINI YUKLEMEZ KARDESIM SABRET INSALLAH IKINIZ ICINDE HAYIRLISI OLUR
RABBIM SENI VE COCUGUNU AVUCUNDA KORUSUN SELAM VE DUAYLA18 yıl önce gönderildi # -
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM,
YUCE ALLAHIM.SEN HERSEYIN EN IYISINI BILIRSIN,HER SEYIN HAYIRLISINI VERIRSIN.
HAYIRLISI ILE YUCE ALLAHIM SEVENLERI,AYRILARI,ACI CEKENLERI BIRLESTIRIR INSALLAH.
INSANLARA DOGRU YOLU GOSTERIR. DOGRUNUN GUZELIN IYININ AILESININ YANINDA OLDUGUNU GOSTERIR. BUTUN AILELERIN RIZKLARINI BOL EDER, ONLARI DOGRU YOLDA HUZURDA GUZELLIKTE BIRLESTIIRIR INSALLAH.ALLAHIM HERSEYI INSANLARIN GONULLERINE GORE VERIRIR INSALLAH.
AMIN.18 yıl önce gönderildi # -
Aile huzuru mutluluğu için
70 kere SAD süresi okunuyor. Rabbim evinize huzur mutluluk sağlık ferahlık versin. İki cihanda yüzünüzü güldürsün. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
AH BE CREN KARDEŞİM BÖYEL EŞİNDEN AYRILANLARI GÖRÜNCE İÇİM ACIYOR DAYANAMIYORUM GÖZ YAŞLARIMI TUTAMIYORUM KEŞKE ELİMDE OLSA SUAN SU DAKİAK ASENİ EŞİEN KAVUŞTURSAM HELDE YAVRUN VARMIŞ DUA ET KARDEŞİM MEVLAY COK ET HUCURAT SURESİNİ OKU GÜNDE YEDİ KEZ NE OLUR HEPİNİZ MUTLU OLUN RABBİM YARDIMCIN OLSUN BACIM COK ÜZÜLDÜM AM ASABIR ET OLURMU GÜZEL BACIM MEVLAM KULUNU DARDA KOYMAZ BİLİYORUM BEN İNANIYORUM YOKSA BENDE COKTAN ACILARA YELKEN ACMIŞTIM MEVLAY RESUEL DAYAN DUA EDİCEM SENİN İÇİN ELİMDE SADECE BU GELİYOR ALLAH YARDIMCIN OLSUN BACIM
cok dederli dua dostum yeni yilin sana ozlediklerini getirmesi dilegi ile.hersey gonlunce olsun allah'a emanet ol.
ALLAH RAZI OLSUN SİZEDE HUZUR UMUT SAĞLIK VE EN ÖNEMLİSİ RIZASINI GÖZTEN KULLLARINDAN EYLESİN
dualrımızda oacaksın rabim yardımcın olsun
Kardeşim bol bol dua ettim şimdi sanada ALLAH tüm dileklerini muradlarını hayırlısıyla versin.amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.