inşalah hem vatanımıza hemde milletimize hayırlı bir yıl olur bunun için bu akşam çok dua edicem rabbim hayırlara vesile kılsın rabbim sıkıntıdan olan kardeşlerimizin yardımına koşsun sebep olalaım faydalansınlar
bu geceyi duayla geçirelim dostalrım
(34 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin
inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
yüreğine sağlık,rabbim güzel dileklerinden,dualarından benide nasiplendirsin.2008 yılı gönlünün muradını versin.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.
Amin amin amin....bende cok dua edecegim amin kardesim...hepimiz icin ....Allah hayirlisini versin .Amin.Allah senden razi olsun.
YA RAHMAN YA RAHMAN YA RAHMAN YA ALLAH YA ALLAH....
Amin...İnşallah...Birbirimize dua edelim bu gece...
amin amin amin inşallah
ben başlıyorum dua dostlarım hepiniz için
dua etmeye rabbim kabul eylesin18 yıl önce gönderildi # -
evet birbirimize dua edelim karşılıklı olarak hepimizin birbirimize duası çok makbul olacaktır.
size 1 fetih suresi okudum dostalrım birde karşılıklı kenzül arş okuyacağım bir dua dostu arıyorum . varsa ben hazırım.isteklerine özel dua etmeye
SELAMUN ALEYKÜM DUA DOSTUM SENDEN ALLAH RIZASI İÇİN ARKADAŞIM İÇİN DUA ETMENİ RİCA EDİYORUM OKURSAN SEVİNİRİM DUA KJARDEŞİM
SEBEBİ= SEVDİĞİNE KAVUŞMASI İÇİN18 yıl önce gönderildi # -
ben belki tartışma yaratcak ama bu tarz şeytler için dua etmekten yaan değilim rabbim hakkında hayırlısını versin kısmet olsa zaten olacaktır ama değilsede rabbim engel koyar zaten bende çok oldu ondan çok iyi biliyorum
amam hala sitiyosan tabi ederim ama bei hakkında hayrılııs değil ben günahına girmem kimsenin
DUA KARDEŞİM DİLEKLERİN İÇİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YİNEDE ODA BENİM BİR KARDEŞİM ONUN İÇİN DUA EDİYORUM
sevda bende sana dua edecegim...istedigin bir sey varmi kardesim dualarima ekleyim??
bak canım kardeşim ben kısmteim sanıdğım bi insan için 4 yıl dua ettim etmeğidim dua kalmadı meğer yaramazın tekiymiş yani allah bilir biz bilemeyiz ben kimseyi kırmam asla öle düşünceelre sahip biri değilim
zez kardeş sende söle bend e sna edeyim hadi önce sen iste sonrada ben oturup edelim
seni bekliyorum zez kardeşim
Ben yaradandan sefaat istiyorum...ben sevgisine ve sevkatine muhtacim.O Yüceler yücesi benim icin elbet en hayirlisini bilir biliyorum beni Rabbim tefekkürden ayirmasin....Bir dilegim var onun hayri icin yardimlar yapabilmeyi ve kimsesiz cocuklara bakabilmeyi tevazuyla ona siginmayi diliyorum....
sen söyle simdi.......18 yıl önce gönderildi # -
tamam canım kardeşim şimdi kenzül arş okuycam ozaatlar hürmetine rabbim kabul eyler
arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza dualarınızda bulunmak isterim,dualarımdasınız.
bende senden benim için işlerimde başarılı olmayı allahın izniyle istemeni isterim benim rabbimden isteğim işlerimde baaşrılı olmak burda hasta biç çocuk var paramla ona yardım etmek ve aileme huzur ve sağlık istiyorum canım kardeşim işlerim benim için çok öenmli yolumu şaşmadan rabbim yükselmeyi kazanmayı herkese faydal ıolmayı aban nasip etsin bu şekilde dua edersen çok sevinirim
çüünkü
2yıl işsiz gezdim çok düşman kazandım insanların gözünde kötü oldu ailemde çok konuşuldum rekabetten ötürü benim duam bu.18 yıl önce gönderildi # -
Tamam, tüm kalbimle tüm gücümle dua edecegim senin icin...Allah yüregindeki gibi olmani nasip etsin senin varligindan nasiplenecekler var..Kardesim Rabbim sana yapmak istediklerin icin kuvvet versin...seni utandirmasin kimseye muhtac etmesin...hep sanli serefli kilsin....önce kendine sonra muhtac olanlara sonra sevdiklerine ve biz burdaki kardeslerine yetebilesin...ve ben senin bunu yapabilecegine inaniyorum...dualarin gücüyle Rabbime siginisini görüyorum.Allah benide senin gibi yapsin...kuvvetli ve iteatkar....dualarimdasin...Ya VEDUD YA VEDUD YA VEDUD....Rabbim izin ver sevda kardesime ....simdi senin (Allahin izni ile ) icin ism-i azam duasi okuyacagim...ve sonra dua edecegim ..Allaha emanet ...duayla...
canım kardeşim duanı okudum senin için de rabbimden senin için şeffat istedim birde rabim sen ona ver oda yoksul kardeşlerimize versin diye dua ettim allahım sen bu dua dostumuun gönlüne göre ver ona ver ver rabbim kalbinide merhamet ver onla kullarının yardımlarını ulaştır yardımına koş rabim diye dua ettim.,inşallah rabbim sana veriri sende yoksullara veririsin rabbim kalbinden imanı eksik eylemesin gönlüne göre versin.
hoşgeldin sara kardeşim
hoşbulduk
snde artık duaalrımızdasın rabbim yeni yılda sana sağlık ve mutluluk versin
amin cümlemize herşeyin hayırlısını versin.
sevda sana bir ism-i azam ve bir de kenzül ars okudum....aynen diledigin gibi dua ettim kardesim..Allah utandirmasin insallah okudugum yüce zatlarin ve Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin..bize dualarimizin kabulünü mustulasin.Bizi hem bu dünyada hemde yaninda bahtiyar etsin.Allah kendisine yönelen yüreklerimizi duysun...göz yaslarimizi görsün ...
sara kardesim sende hosgeldin..dua dostluguna..
Yâ Allah, yâ Hû, yâ Rahman, yâ Rahîm, yâ Hayy, yâ Kay-yûm, yâ Ze'l Celâli ve'l İkram18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.