4 SENELİK BİRLİKTELİGİM VARDI ASKER YOLU BEKLEDİM İZİNDE İSTEDİ NİŞANLANDIK HAYIRLISIYLA GELDİ KAVGA ETTİK AİLELER ARAYA GİRDİ AYRILDIK ONU COK SEVİYORUM ALLAH RIZASI İCİN TEZ VAKİTTE ARAMIZ DÜZELSİN MUTLU YUVA KURMAK NASİP OLSUN BANA DUA EDİN KAVUSALIM ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN ALLAH SEVDİGİNİZDEN AYIRMASIN SAGLIK VERSİN ZORDA DARDA KOYMASIN AMİN AMİN...
NİŞANLIMLA BARIŞMAM İCİN DUA EDERMİSİZ (GÜLYÜZLÜ)
(34 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İNŞALLAH HER ŞEY DÜZELİR.
HER ŞEY GÖNLÜNCE OLUR.
RABBİM HER ŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN KARDESİM ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hakkında hayıtlısını versin kardeşim her şey nasip kısmet üzme kendini zamana bırak rabbim kalbine ferahlık versin inşallah allah rızası için sıkıntının hafiflemesine vesile olur inşallah 7 ayetel kürsü okudum allaha emanet ol
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAH SENİN HEP YANINDA OLSUN ALLAH SANA ACI KADER VERMESİN MURADLARIN TEZ VAKİTTE OLUR İNSALLAH AMİN CANIM KARDESİM AMİN
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bol bol dua ettim..
AMİN HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN
guleysa kardeşim bnm güücüm klmadı ve inan suan cok kötüyüm ama rabbime sığınıyorum ne olur daah cok dua edin
ALLAHIM SEN GÖR HALİMİZİ SEN ACI MURADLARIMIZA TEZ VAKİTTE KAVUSMAYI NASİP ET YARABBİ AMİN
ALLAH yardımcın olsun canım benım.bende senınle aynı derde muzdarıbım benımde kaynanam ve gorumcem aramızı bozmak ıstıyo.allah kavustursun sevenlerı ayırmasın.amın amın amın
OFFFFFFFF ALLAHIM İCİMİZİ YAKMA YUVALARI YIKMA YIKTIRMA PEYGAMBERİM SENİ VESİLE EDİYORUM ALLAHIM BİZİM GİBİ OLANLARA YARDIM ETSİN MURADLARINI TEZ VAKİTTE VERSİN SEVENLERİ AYIRMASIN ALLAHIM SEN BİLİRSİN DUALARIMIZI KABUL ET AMİN
kardesım offfffffff deme affffff de.napalım ımtıhan bak sunu unutma.ALLAHU TEALA KIME HAYIR DILERSE ONU BIR SIKINTIYA UGRATIR....
ALLAHIM AFFETSİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BUNLARADA SÜKÜR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN
Malesef ülkemizde böyle bi durum var, iki kişinin anlaşması yeterli olmuyo.Bazen sevgilerimiz aileler arasında ezilip gidiyo.Çoğumuz bu yüzden sevdiklerimizden ayrılmak zorunda bırakılıyoruz.İnşallah Rabbim sevginizi daim etsin ve bütün sıkıntılarınızı gidersin, hayırlısıyla en kısa zamanda kavuştursunuz inşallah.Rabbim sevenleri ayırılıkla imtihan etmesin inşallah.. amin
AMİN ALLAH NE MURDINIZ VARSA VERSİN AMİN
glyz kardeşim insallah kardeşim
İNSALLAH ALLAH SIKINTILARINDAN BİRAN ÖNCE KURTARIR KENDİM İCİN ETTİGİM DUALARIN DİLEKLERİN AYNISINI SENİN İCİN VE ACI CEKENLER İCİNDE İSTİYORUM ALLAHIM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERİR İNSALLAH AMİN
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN ESSELATÜ VESSELAMÜ ALA RESULİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN YA RABBİ SEN İSTERSEN SEN DİLERSEN OLUR ALLAHIM SEN TÜM SEVENLERİ SEVDİGİNE KAVUSTUR ALLAHIM YÜZLERİMİZİ GÜLDÜR ALLAHIM MURADLARIMIZI TEZ VAKİTTE VER ALLAHIM TÜM AMİN DİYEN KARDESLERİMİN DUALARINI MURADLARINI KABUL ET ALLAHIM AMİN AMİN AMİN
Amin inşallah kardeşim. 1 fatiha da ben okudum.Bu arada hoşgeldin.
ALLAH RAZI OLSUN KARDESİM ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN İNSALLAH AMİN
evet gül yüzlü Allah kime selamet verecekse onu önce sıkıntıya uğratır.. insallah mutlu huzurlu bi yuvanız olur.insallah Allah hayırlısıyla güzel mutlu huzurlu bir yuva kurmanızı nasip etsin insallah.
COK SAGOL ALLAH RAZI OLSUN SENİN COOOOOK MUTLU YUVAN OLSUN SEVEN ESİN OLSUN HAYIRLI EVLATLARIN OLSUN AMİN
ALLAH TÜM AMİN DİYENLERİN DUALARINI KABUL ETSİN AMİN
NİŞANLIMLA BARIŞAYIM BENİM İCİNDE DUA EDİN ALLAH HERKEZİ SEVDİGİNE KAVUŞTURSUN AMİN
amin güzel kardeşim inşallah aranız düzelir. seni çok iyi anlıyorum yaşadığın acıyı. bende nişanlımdan aynı sebepten ayrıldım. zorla ayırdılar, üstelik ben çok zor bir durumda kaldım. belki hayatım boyunca bir daha yuva kurma şansım olmayacak o dönmezse, işlediğim günahların bedelini çok ağır ödüyorum, intiharın eşiğindeyim yalnızca namaz kılarken ve dua ederken huzur buluyorum.dua etmeyi bırakma,Allah cc içten edilen duaları geri çevirmez biliyorum..hele mazlumun duasını..ben çok büyük bir haksızlığa uğradım, allah cc düşmanıma dahi yaşatmasın böyle şeyler. inşallah tez zamanda hepimiz muradımıza kavuşurz..
glyzl Kardeşim Rabbim bazen sevdiği kullarını bu şekilde imtihan ediyor. Yüce Mevladan Hayırlısıyla seni ve çok sevdiğin nişanlını bir araya getirerek güzel mesud bir yuva kurmanızı niyaz ediyorum..Amin...
ALLAH HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN AMİN
KARDEŞİM RABBİM YAR OLSUN YARDIMCIN OLSUN HAKKINDA HAYIR OLAN NE İSE TEZ ZAMANDA O HAYRA KAVUŞMAN NASİP OLSUN AMİN AMİN AMİN
slm glyzl ınan aklımdasın dun dua ettım sana ıns tez vakıtte barısırsın ve tum ayrılarnlar hayrıla bırlessın merakla son durumu merak edıyorum bızı bılgılerndırmeyı unutmazsın bende cok onemlı bı haber bekıyorum senınkı gıbı ıns benımkıde guzel gelır sonucuuu
AMİN KULAC KARDESİM BUGUN GÖRÜSCEZ BİLMİYORUM AMA İNSALLAH İNSALLAH DUALARIMIZ KABUL OLUR GÖNLÜMÜZDEN GECEN İNSANLARLA HAYATLARIMIZI HAYIRLI BİR SEKİLDE BİRLESTİRİRİZ AMİN.DÜN COK DUA ETTİM ALLAH İNSALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL EDER AMİN . SON DURUMU SİZLERE BİLDİRCEM BİLDİRMEZMİYİM SİZLER OLMASANIZ KARANLIGIN ÜMİTSİZLİGİN İCİNDE KAYBOLURDUM İNSALLAH DUAN DİLEGİN KABUL OLUR AMİN ALLAHIM.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.