DUA DOSTLARIM TÜM DUA DOSTLARININ RABBİM DUALARINI KATINDA MAKBUL EYLESİN.RABBİMİZE DUALARIMIZIN KABULÜ İÇİN 70.000 KELİME İ TEVHİD OKUYALIMMI.HEP BERABER.LAİLAHE İLLALLAH
1000 ADET ALIYORUM .İNŞALLAH TEZ ZAMANDA BİTİRİRİZ.RABBİM TÜM DUA DOSTLARININ DUALARINI HAYIRLISI İLE KATINDA MAKBUL EYLESİN.OKUDUKTAN SONRADA OKUDUĞUMUZU YAZALIM İNŞALLAH.EKSİKSİZ BAĞIŞLAYALIM.
70.000 KELİMEİ TEVHİD OKUYALIMMI
(72 mesaj) (32 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
500 de ben alıyorum bu günlük inşaallah...ALLAH A EMANET...
18 yıl önce gönderildi # -
5001 ALIYORUM.
RABBİM KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
1000 adet bitmiştir Rabbimin izniyle.Dua dostlarım bitirdikten sonrada yazalım inşallah .Sayımız eksik olmasın.Rabbim tüm dua dostları için aldığınız kelime i tevhidlerden sayısız razı olsun sizden.
1000 adet alıyorum şimdilik rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Allah razı olsun.Rabbim katında kabul buyursun.Hepimizin duaları hayırlısı ile kabul olsun inşallah.
5000. adet okuyacagim bitince yazarim bitti diye Allahin izni ile ...insallah Lai ilahe illallah......Allah senden razi olsun rabianurum.
Rabbim razı olsun zezim.Rabbim inşallah bu sitedeki tüm üyelerin dualarını tez zamanda hayırlısı ile katında makbul eylesin.Zikr çeken yüreklerinize ellerinize sağlık versin Rabbim.Allah sonsuz razı olsun hepinizden.
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bol bol dua ettim..
Rabianurum, Allahin izniyle 5000 adt kelime-i tevhid zikrettim tüm dua dostlarima dualarimizin kabulü icin hediyem olsun...Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun..bu fikrin icinde senden binlerce kez razi olsun.insallah .....Nuryüzlüm güzel kardesim.
Allahim ,senin rızan icin Yüz yirmi dört bin Enbiyanın, yüz yirmi dört milyon Evliyanın hakkı icin… Bu zatların sana geldikleri yol, getirdikleri kuluklarının hakkı icin… Sana açılan el, sana yalvaran dil, sana doğru varan yol, Zat-ı katında duası, ricası, müracaatı, dilekçesi kabul olan kullar hakkı icün…
İsm-i azam Nur-u Kur’an, Sırr-ı Tevhid, Sırr-ı İhlas, Elif, Lâm, Mîm, Kâf, Hâ, Yâ ,Ayın, Sîn, Sad, Tâ-Hâ, Yâsin hakkı içün… Elif’teki şanının, Sin’deki sırrının, Mim’deki Muhabbetinin hürmeti icin…La ilahe illallah dedik, zikirlerimizi kabul buyur...Rabianurun baslattigi bu güzel zikir dostlugunda cekilen zikirlerimizin hatrina dualarimizi kabul buyur Rabbim.Amin.
599 ADETTE BENDEN ŞİMDİLİK
SON TOP: 14100
500 adet te ben alıyorum alah kabul etsin
Rabbin sonsuz razı olsun.İnşallah çektiğimiz zikrleri Rabbim katınnda kabul eyler,ve cümle dua dostlarını bu zikrden nasiplendir.Dua dostlarım aldığımız zikrleri bitirincede yazalımki eksik bağışlamayalım.Rabbim inşallah dualarımızı hayırlısı ile katında makbul eyler.1000 Adet alıyorum inşallah bitirirsek haftaya perşembe saat 10 da dua saatinde kelime i tevhid hatmimizi bağışlayalım.
Admin ne rica etsek bu yaziyi yesil banta alsalar da keske dostlar katilsa ...Kelime-i tevhid `e.......
İşimden dolayı sürekli takip edemiyorum sizleri.1000 adet de ben alıyorum.Bittiği zaman yazarım.Allah razı olsun vede kabul etsin.Benide dualarınızdan eksik etmeyin lütfen selam ve dua ile dualarımdasınız kardeşlerim.
1000 adet kelimei tevhid okudum.Allah kabul eder inşallah.
Rabbim razı olsun kardeşim.1 de okusan 1000 de okusan bu tüm dua doslarımız için katıldığın zikrden Rabbim sonsuz razı olsun.Rabbimin izniyle 1004 üyenin duası hayırlısı ile kabul olsun .Yüceler yücesi Rabbim katında kabul buyurur inşallah.Amin.
rabianur kardeşim bende 500 adet alıyorum inşallah ALLAH katında kabul buyurur dualarımızı
1000 adet okudum kardeşim. Allah dualarımızı kabul buyursun. Allah sizlerden razı olsun.
son rakam..............1810018 yıl önce gönderildi # -
BENDE 1000 ADET OKUYORUM ....RABBİM HAYIRLARA VESİLE EYLESİN....
SON RAKAM...19100.
DOSTLARIM BAŞLIĞI YEŞİL BANDA TAŞIYORUM İNŞAALLAH HAFTAYA DUA SAATİNE KADAR BİTİRİR DUASINI YAPARIZ...DOSTLARIM YANLIZ OKUDUKLARINIZI YAZINIZ TEKRAR BEN OKUDUM DİYE YAZMAYINIZKİ KARIŞIKLIK OLMASIN....SELAM VE DUA İLE.
1000 adet okudum allah kabul etsin
son rakam........20.10018 yıl önce gönderildi # -
100 ADETT BENN ALIYORUMM ALLAHIMINN İZNİİ İLEEEEEEE
RABBİMİZZZ KABULL ETSİNNN
KABULL ETTİKLERİNİN EN GÜZELİNİİ ETSİNNNN
ŞÜKÜRLER OLSUN AMİNN18 yıl önce gönderildi # -
1000 adette ben alıyorum...
rabbim inşallah kabbul eder...
doslarım yüreğinize sağlık o kadar temiz o kadar iyisinizki inanın çok mutlu oluyorum yazdıklarınızı okurken allah hepinizden ebeden razı olsun...18 yıl önce gönderildi # -
33 adet la ilahe illallah
S.A. HERKESE HAYIRLI CUMALAR. RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL EYLESİN..100 KELİME-İ TEVHİD DE BEN OKUDUM. RABBİM KABUL BUYURSUN.AMİN..
1.000 ADET OKUYORUM.
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim inşallah hayırlara vesile eder.667 kelime i tevhid aldım.
Son top:23.000
Allah kabul etsin İnşallah bizlere de mucizelerini gösterir. Amin. 1000 Kelime-i Tevhid ben alıyorum.
son toplamda hata var
25 bin olmalı doğru rakam
ben de 5000 alıyorum
haftasonu tammalarım inşaallah
son toplam 30bin oldu...
selamün aleyküm ...
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.