YASADIĞIM SEY KOLAY DEĞİL AMA HAMD EDİYORUM BANA NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN DUA EDİN BUAN COK AMA COK İHTİYACIM VAR ALLAH RIZASI İÇİN İÇİMDE OLAN DUAMI MEVLAM KABUL ETSİN DUA EDİN OLURMU DİN KARDEŞLERİM SURAY YAZMAY KLAKSAM BUNA NE SATIRLAR NEDEN KELİMELER YETER AMA RAHMAN SABIR VERİYRO VE KORKUYORUM YA SABRIMI ALMASIN RABBİM İÇİMDEKİ ÖYEL İSTİYORUM Kİ DUA EDİN NE OLUR CİHAN ABİ VE DİĞER KARDEŞLERİM VE BURDAN HAYKIRMAK İSTERİM MUTLUYUM DİEY RABBİM BAN O GUNU GÖSTERİİRMİ HAYRILISIYLA İNŞALLAH SİZLERİDE CAGIRMAK İSTERİM DÜĞÜNÜME AMA ACI CEKİYORUM AMA RABBİM SABIR VERİYOR AMA COK ZOR RABBİM KULUNA ZULUM ETMEZ BİLİYORUM HAYAT İMTİHAN DÜNYASI VE BU FANİ HAYAT AHİRETİN TARLASI EKİLEN SEYİN KARSILIĞI AHİRETET VERİLECEK BEN SU DUAYI EDİYORUM KENDİM İÇİN SEVDİĞİME RABBİM SEVSİN RABBİM SEVDİRSİN BZİ BİRBİRİMZİ ETABİ ONUN BU DUADAN HABERİ YOK O İNSAN BENİM İÇİN COK ÖNEMLİ RABBİM KİMSEYİ SEVDİMDEN AYRIMASIN AMA İNANIYORUM OLUCAK DOSTLARIM SİZD EDUA EDİN MÜMİNİN MÜMİN KARDEŞİEN ETTİĞİ DUA KABUL OLURMUŞ RESULUM DE GÜZEL PEYGANBERİMİN HURMETİNE MEVAL DUALARIMZII KABUL ETSİN
BEN UZLET KARDEŞLERİM
(32 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin bol bol dua ettim..
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN DERİN KARDEŞİM YASADIM SEY COK ÜZÜCÜ AM RABBİM SABIR VERİYRO ELİMDEN ALASIN SABRIMI KAREŞİM ÖYLE COK İSTİYORUM Kİ İÇİMDEKİ DUANIN HAYIRLISYLA OLMASINI
Cümlemizden razı olsun kardeşim,hiç merak etme Rabbim hayırlıysa sana vericek ben inanıyorum sende inan yeter kardeşim için huzurlu olsun
ALLAHIM GÜZEL PEYGAMBERİMİN HATRINA SEFAATİNE YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ONUN DUASINI KABUL ET YARDIMCI OL SEVDİGİNE KAVUSTUR TEZ VAKİTTE HAYALLERİ GERCEK OLSUN COK MUTLU OLSUNLAR KENDİM İCİN NE İSTİYORSAM BENİM GİBİ OLAN KARDESLERİM İCİNDE İSTİYORUM ELLERİNİ CEKME TEZ VAKİTTE MURADINA NAİL EYLE DUAMI KABUL ET AMİN... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...
Allah razı olsun güzel kardeşim gönlün ferah olsun dostu Allah olanın sırtı yere gelmez
Ne mutlu sanaki sıkıntı çekiyosun kardeşim Allahın sevdigi kulusun yazı atıcam oku lütfen
ALLAH C.C. kime hayır dilerse, ona musibet verir" Hadis'i Şerif / Buhari
"Kullarımdan herhangi birine, bedeninde, malında veya evladında bir musibet tevcih ettiğim vakit, bu musibeti Sabr-ı Cemil ile karşılarsa, kıyamet günü onun için mizan kurmak ve defte açmaktan haya ederim" Hadis'i Kûdsi / Hakim, Deylemi
"Kimin iki kızını veya iki gözünü alırsam, onun mükafatı ebedi cennetimde kalmak ve Benim Cemalime bakmaktır." Hadis'i Kûdsi / Taberani
"Serveti kaybolmayan ve vücudu hastalanmayan kulda hayır yoktur, ALLAH'u Teâlâ bir kulu sevdiği vakit onu ibtila eder. İbtila ettiği zamanda ona sabretmesini öğretir." Hadis'i Şerif / İbn Ebi'd Dünya
ALLAH'u Teâlâ Musa AS'a şöyle vahyetti "Bir kulumu sevdiğim vakit ona, sadakatini görmek için dağların bile dayanamayacağı belalar veririm. Şayet sabrederse onu Kendime veli ve dost edinirim. Şayet acziyet gösterir, feryad ederse onu perişan ederim" buyurmuştur.
"ALLAH'u Teâlâ bir kuluna iyiliği murad edip onu safileştirmeyi dilediği vakit, onun üzerine alabildiğine belayı yağdırır. O kimse ALLAH'a C.C. dua ettiği vakit Melekler "Bu bilinen bir sestir", ikinci defa dua edip "Ya Rab" dediği vakit, ALLAH C.C. "Söyle kulum, istediğini yapmaya hazırım; Ya istediğini veririm, yahut senden şimdi iyiliği kaldırır, Kıyamette daha iyisini veririm." Kıyamet günü olduğu vakit, namaz kılan, oruç tutan, sadaka verip, hacceden amel sahipleri gelir, sevapları tartılıp bol bol mükafatları verilir. Sonra, dünyada felaket ve musibetlerle mübtela olanlar gelir, onlar için mizan kurulmaz, defter açılmaz. Dünyada üzerlerine musibetler yağdırıldığı gibi bu defa üzerlerine bol mükafatlar yağdırılır. Hatta dünyada bir bela ile mübtela olmayanlar, keşke bizimde vücutlarımız makaslarla biçilseydi de, bugün bunların aldıkları sevabı alsaydık" derler. İşte bu, ALLAH'u Teâlâ'nın "Sabredenlere ecirleri hesabsız ödenecektir" buyurduğunun anlamıdır." Hadis'i Şerif / İbn Ebi'd Dünya
Peygamber Efendimiz SAV "İsyana devam eden bir insana istediğini ALLAH'u Teâlâ'nın verdiğini gördüğünüz vakit bunun bir istidraç yani cezasının Kıyamete bırakılmış olduğunu bilin" buyurdu ve "Onun için bunlar kendilerine ne hatırlatıldı, öğüt verildi ise onları unutunca üzerlerine her şeyin kapılarını açtık" En'âm / 44. Ayetini okudu. Hadis'i Şerif / Ahmed İbn'i Hanbel, Taberani, Beyhaki
"ALLAH'u Teâlâ bir kuluna hayır murad ettiği vakit, onun günahının cezasını acele ile dünyada kendisine çektirir." Hadis'i Şerif / Ahmed İbn'i Hanbel, Taberani
"Kulun iki yutkunması kadar, ALLAH C.C. katında sevimli hiçbir yutkunma yoktur. Bunlardan biri, hiddetini yenmek için yutkunmak suretiyle yumuşaklıkla reddetmek, diğeri de musibette yutkunarak onu sabır ile karşılamaktır."
Hadis'i Şerif / Ebu Bekir bin Lâl, Hz Ali'den RA"Sabır imanın yarısıdır, oruç sabrın yarısıdır." Hadis'i Şerif
"Kıyamet günü yeryüzünün en çok şükredeni ALLAH'ın C.C. huzuruna getirilir. ALLAH'u Teâlâ ona şükrünün mükafatını verir. Sonra ençok sabredeni getirilir ve ona "Şu şükredenin mükafatı gibi mükafata razımısın?" denir. Adam "Razıyım" der. ALLAH'u Teâlâ "Asla, ona nimet verdim şükretti, sana bela verdim sabrettin. Sana kat kat fazla mükafat veririm", " buyurur. Hadis'i Şerif
ALLAH BÜYÜK HEP GECE GÜNDÜZ YARADANIMA DUA ETTİM HERKEZİN MUTLU OLMASINI İSTİYORUM DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAH AMİN...
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAH YÜZÜNE NURLUK VERSİN OKADAR GÜZEL Kİ ALLAH DİYORUM İNANIYORUM BUNLARADA SÜKÜR BETERİNDEN KORUSUN BİZİ ALLAHIM ALLAH GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN...
glyz kardeşim derin kardeşim allah razı olsun derin kardfeşim kardeşim yazını okudum öyel sabrediyrumki ama içim acıyor bu imtihanımı herkese anlatamıyorum am dayanamıyorum gözyaşlarımı içime atıyorum ama güüzm klamıyor asal asi olmadım hamd ettim aama istiyorum güzel kardeşim sevdiğimi hayırlısıyla rabbimden rabbim acıısn ban kabul etsin duamı allah sizden razı olsun dularınız için
Merak etme hayırlıysa inan Allah sana vericek ben eminim Rabbime güven yeter Allah inananın herzaman yanındadır için rahat gönlün rahat ferah olsuuunnn :)
ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN SEN ACI SEN MERHAMET ET MURADINA SEVDİGİNE KAVUSTUR ALLAHIM AMİN.
Tabi ya böyle kardeşim Allah razı olsun,sevdiklerimiz saglıklı sıhhatli olsun en büyük mutluluk huzur zenginlik bu bişeyin üstüne çok gitme Rabbim görüyo duamızıda ediyoruz şimdi kardeşime düşen sabır bekleme imtihanını atlat ben eminim mükafatını alıcaksııınnn :)
ALLAH SENİN ZOR ANINDA ELİNE YAPISSIN ALLAH CENNET KAPILARI ACSIN ALLAHIN SEVGİLİ KULLARINDAN OL İNSALLAH AMİN
beklicem derin kardeşim rabbim dualrımzı jabul edicek inşallah allahım sizden razı olsun ama inan cok zor muş bu duygular emvalm yar ve yardım cımzı yarın uyandımda iyi bir haber alsam keşke ne zmandır bekliyorum sabırla her günüm bir yl gibi am mevlam öyle buyuk ki sabırla karsılıyorum iyi olucak inanıyorum ve mutluyum diey sizler yazıcam inşallah seninde ne muradın var ise mevlam yar ve yardım cın olsun diğer dua dostlarımında kimimiz var rahmandan ve resulu den başka ona sığnıyoruz allah cc bizlre acıısn ve saptıranblardan eylemsin insallah
Allah razı olsun kardeşim melekler senin için dua ediyor,bi yazı daha atıcam oku içinden nur çeşmeleri aksın inşallah amin
------Melekler Bize Dua Ediyor------
Mü’min kardeşimiz bize dua ettiği zaman ne kadar çok seviniriz. Bize dua eden bir insan değil de, nurdan yaratılmış melekler olduğunda sevincimiz kat kat artacaktır değil mi? Zira melekler ancak ALLAH’tan aldıkları emirleri yerine getirirler.
Meleklerin bizler için ne zaman ve hangi durumlarda dua ettiği mevzusu ise, satırlarımızın konusunu teşkil edecektir.1. Rasûlullah Efendimize Salavat Getiren Kişiye Melekler Dua Eder
ALLAH (c.c), Ahzâb sûresinde; “ALLAH ve melekleri Peygamber’e salavât getirirler. Ey mü’minler! Siz de ona salavat getirin ve tam bir teslimiyetle selâm verin.” (el-Ahzâb, 33/56) buyurarak Rasûlullah Efendimiz’e çokça salât-ü selâm getirmemizi emretmektedir.
Bir rivayette, zikrettiğimiz bu âyet-i kerimedeki emri yerine getirmek için Rasûlullah Efendimiz’in bile kendisine salavât getirdiği haber verilmektedir. Hem Rabbimiz’in, hem de Rasûlullah Efendimiz’in ahlâkı olan ve biz ümmet için çok önemli bir yere sahip salât-ü selâm, meleklerin duasını almamıza vesile olmaktadır. Zira bir hadîs-i şeriflerinde Rasûlullah (s.a.v); “Bana salavât getiren buna devam ettiği müddetçe melek de ona salavat getirmeye devam eder. Öyle ise kul, buna göre bana salavatı az veya çok getirsin.” (et-Terğîb ve’t-Terhîb, c.3, s.515) buyurmuşlardır.
2. Tevbe Edene Melekler Dua Eder
Rabbimiz’in emri ve rızası dışında attığımız her adım, aldığımız her nefes günah hanemize yazılır. Ancak Erhamu’r-râhimîn olan Rabbimiz, kullarına çok merhametlidir. İşte bu rahmetinden ötürü kul, yapmış olduğu hatalardan pişmanlık duyar da tevbe ederse, melekler ona dua eder ve Rabbimiz’den mağfiret dilerler. Tevbe eden kul için meleklerin dua ettiğini ALLAH (c.c) bize şu âyetiyle bildirmektedir:
“Arşı taşıyanlar ve onun çevresinde bulunanlar (melekler) Rablerini hamd ederek tespih ederler, O’na inanırlar ve inananlar için (şöyle diyerek) bağışlanma dilerler: ‘Ey Rabbimiz! Senin rahmetin ve ilmin her şeyi kuşatmıştır. O halde tevbe eden ve Sen’in yoluna uyanları bağışla ve onları Cehennem azabından koru. Ey Rabbimiz! Onları da, onların babalarından, eşlerinden ve soylarından iyi olanları da, kendilerine vadettiğin Adn Cennetlerine koy! Şüphesiz Sen mutlak güç sahibisin, hüküm ve hikmet sahibisin. Onları kötülüklerden koru. Sen o gün kimi kötülüklerden korursan, ona rahmet etmiş olursun. İşte bu büyük kurtuluştur.” (el-Mü’min, 40/7-9)
Cenâb-ı Hakk Ahzâb sûresinde, kendisini çokça zikretmelerini ve sabah akşam onu tesbih etmelerini emrettikten sonra mü’minlere hitaben; “O, sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için size merhamet edendir. Melekleri de sizin için bağışlanma diler. ALLAH mü’minlere çok merhamet edendir.” (el-Ahzâb, 33/43) buyurarak meleklerin mü’minlere istiğfar ettiğini haber vermektedir.
3. İlim Öğrenen Kişi İçin Melekler Dua Eder
Bedir Savaşı’ndan sonra esirlerden her birini on müslümana okuma yazma öğretmek koşuluyla serbest bırakan ve ilim öğrenmenin kadın erkek her müslümana farz olduğunu beyan ederek ilme verdiği önemi gösteren Efendimiz (s.a.v): “ALLAH rızası için ilim öğrenmek maksadıyla giden bir kimseye ALLAH Cennet’e giden bir kapıyı açar. Melekler onun için kanatlarını yayarlar. Ona gökteki melekler ve denizdeki balıklar dua ederler...” (et-Terğîb ve’t-Terhîb, c.1, s.148) buyurarak ilim öğrenen kişi için meleklerin dua ettiğini müjdelemiştir.
4. Vakit Namazlarını Bekleyene Melekler Dua Ederler
Ebû Hureyre (r.a)’dan Rasûlullah (s.a.v)’in şöyle buyurduğu rivayet edilmiştir: “Biriniz abdestini bozmadan namaz kıldığı yerde oturmaya devam ettiği müddetçe melekler; ‘ALLAH’ım onu affeyle, ALLAH’ım ona rahmet eyle’ diye dua ederler.” (Buhârî, Ezân 30; Müslim, Mesâcid 272)
Hadis namaz kılınan yerde namazdan sonra bir müddet beklenmesinin önemini anlatmaktadır. Yasak kılınmış lakırdılara dalmadan oturulması meleklerin duasını celbeder. Kullarının ibadetlerini meleklerine seyrettirip dua etmelerini sağlaması ALLAH (c.c)’nun bir lütfudur.
5. Safları Dolduranlara ve İlk Safta Durana Melekler Dua Eder
Camide birinci safta durmanın fazileti konusunda pek çok hadis-i şerif varid olmuştur. Bunlardan bir tanesi meleklerin birinci safta namaz kılana dua etmesiyle ilgilidir:
Bera bin Azib (r.a)’dan: “Rasûlullah (s.a.v) Efendimiz safların arasına girer, bir taraftan diğer tarafa kadar dolaşır, omuzlarımıza ve göğüslerimize elini dokundurarak ileri ve geri çıkanları düzeltir ve sözlerine şöyle devam ederdi: ‘Safta ileri geri durup ihtilaf etmeyiniz yoksa kalpleriniz başka başka olur’ ve ‘Şüphesiz ki ALLAH ilk safta durana rahmet eder, melekler de dua ederler’ buyururdu.” (Ebû Dâvûd, Salât 93)
Diğer bir hadis-i şerif’te Peygamber Efendimiz (s.a.v)
“İlk safı dolduranlara ALLAH rahmet eder, melekler de istiğfar ederler. Bir safı doldurmak için kulun attığı adımlar, ALLAH’ın en çok hoşlandığı adımlardır. Bunlardan daha çok hoşlandığı adımlar yoktur.” (et-Terğîb ve’t-Terhîb, c.3 s.401) buyurmuştur.6. Mü’min Kardeşimize Gıyabında Dua Ettiğimiz Zaman Melekler Dua Ederler
Mü’min kardeşimize gıyabında dua ettiğimiz zaman, yanımızda bulunan melekler de isteğimizin aynısı olması için bize dua ederler.
Peygamber Efendimiz (s.a.v) bu konuda; “Bir müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder. ” buyurmuştur. (Müslim, Zikir 86)
Aynı konuda yine bir başka hadis-i şerifte Rasûlullah (s.a.v) Efendimiz; “Müslüman bir kişinin din kardeşi için gıyabında ettiği dua kabul olunur. Onun başucunda memur bir melek vardır ki, o müslüman ne zaman bir din kardeşi için hayır ile dua ederse o melek ona: ‘Duan kabul olsun istediğinin bir misli de senin için olsun’ diye dua eder” buyurdu. (Müslim, Zikir 87, 88)
7. Oruçlu Olan Kişinin Yanında Başkaları Yiyip İçtiği Zaman O Oruçlu Kişiye Melekler Dua Eder
Medineli Ümmü Ümâre (r.anhâ)’dan;
“Bir gün Rasûlullah evime geldi. Ben Hz. Peygamber’e yemek çıkardım. Rasûl-i Ekrem’in ‘Sen de ye!’ diye teklif etmesi üzerine ‘Yâ RasûlALLAH, ben oruçluyum!’ dedim. Bunun üzerine Peygamber (s.a.v): ‘Bir oruçlu kimsenin yanında yemek yenildiğinde onlar yemekten kalkıncaya kadar veya karınlarını doyuruncaya kadar melekler o oruçluya dua eder’ buyurdu.” (Tirmizî, Savm 66)
Oruçlu olan kişinin yanında yememek içmemek âdaptandır ve nezaket kuralıdır. İster ramazan ayında oruç tutmaması caiz olan kimselerce olsun, ister sair zamanlarda oruç tutmayanlar olsun, oruçlu kimsenin yanında yiyip içildiği, oruçlunun da orucunu bozmadığı zaman orada hazırda bulunan meleklerin dua ettiğini yukarıdaki hadis-i şerif’ten öğreniyoruz.
8. ALLAH Yolunda Malını Harcayan Kişiye Melekler Dua Eder
ALLAH yolunda mal harcayan kişiye melekler dua eder. Malını esirgeyen, sadaka, zekât vb. şeyleri vermeyen kişiye beddua eder. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) şöyle buyurur:
“İstisnasız her gün iki melek iner. Birisi: ‘Ya Rabbi! Senin yolunda mal harcayana harcadığının yerine mal ver’ diye dua eder. Diğeri ‘Ya Rabbi! Elini sıkı tutup mal harcamayanın malına telef ver’ diye beddua eder.” (Buharî, Zekât 27; Müslim, Zekât 57)
9. Geceleri ve Cuma Günleri Sureler Okuyana Melekler Dua Eder
Cuma mü’minin bayramıdır ve Rabbimiz katında diğer günler arasında çok önemli bir yere sahiptir. Bu yüzden cumalarımızı Rabbimizin razı olacağı şekilde geçirmek bizler için kaçınılmaz fırsattır. İşte geceleri ve Cuma günleri şunları yaparsak Rabbimizin rızasını kazanır ve meleklerin duasını alırız:
Peygamber Efendimiz (s.a.v): “Kim geceleyin Duhan suresini okursa kendisi için sabaha kadar yetmiş bin melek istiğfar eder” (et-Terğîb ve’t-Terhîb, c.3 s.435) buyurdu.
Bir başka rivayette; “Kim Cuma günü Âl-i İmran suresini okursa güneş batıncaya kadar ona ALLAH (c.c) rahmet eder, melekleri dua eder.” (et-Terğîb ve’t-Terhîb, c.3 s.179) buyurmuştur.
Bu hadis-i şerifler bizi, ‘geceleri ve cuma günleri illaki sadece ve kesinlikle bu sureler okunmalıdır, başka sureler okunmaz’ yanlış anlayışına sürüklememeli. Zira başka hadislerde de farklı surelerin okunduğunu da görmekteyiz. Örneğin; cuma günü Kehf suresini okumak da sünnettir. Burada vurgulanmak istenen bu vakitlerde Kur’ân okumanın daha faziletli olmasıdır.
10. ALLAH’ı Zikreden Kişiye Melekler Dua Eder
Abdullah bin Mesud (r.a.) şöyle demiştir:
“Size bir hadis rivayet ettiğimde, ALLAH’ın kitabında bunu doğrulayanı da söylerim. Şüphesiz ki kul; ‘SübhânALLAHi ve’lhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekberu ve tebârakALLAHu’ derse bir melek bunları yakalayıp kanadı altına alır ve semaya yükseltir. Uğradığı her melek topluluğu, sahibine (bu zikri yapana) mağfiret talep eder. Nihayet bu sözler ALLAH’a ulaştırılır.” sonra Abdullah bin Mesud (r.a) şu âyeti okudu: “Güzel kelimeler, zikirler ancak ALLAH’a yükselir. Onu da sâlih amel yükseltir.”(et-Terğîb ve’t-Terhîb, c.3 s.40118 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN İNSALLAH ARTIK NEDİYECEGİMİ BİLEMİYORUM AHİRETİN CİCEKLERLE BEZENSİN EVİN BARKIN NURLA DOLSUN İNSALLAH UZLET KARDESİM TEZ VAKİTTE İYİ COK SEVİNECEGİ HABERİ ALIR BENDE ZORDUR COK İYİ BİLİYORUM ANLIYORUM ALLAH YÜZÜMÜZE BAKSIN ACISIN MERHAMET ETSİN AMİN
derin kardeşim ve glyz kardeşim allah razı olsun sizden inanın yazılarınızı okurken gözyaşlarımı tutamıyorum allah razı olsun sizden yüce mevlam sizlerinden duasını kabul etsin inşallah allah razı olsun tüm dua dostlarından razı olsun rabbim ne muradınız varsa versin gözüm yok dünyanın gösterişinde bei sevsin korusun inanın sağlımda yerinde olsun kalbimiz mevlayal olsun o insandan başka bir sey istemiyorum sevsin diyorum kadınlar ement biliyosunuz sevdiklerimzi ement olan bziler sahip cıksın peygamberimzin eşlerien davrandığı gibi davransınlar inşallah herkesin kuracağı yuva rabbim ve resulum l eolsun insallah
Amin inşallah kardeşim ben çıkıyorum hayırlı akşamlar.
hayırlı aksamlar kardeşim
AMİN AMİN ALLAH BÜYÜK ELBET BİZLERDE MUTLU OLACAGIZ İNSALLAH TEZ VAKİTTE OLUR AMİN
Rabbim Yar ve yardımcınız olsun kardeşim.Hayırlı ise muradınızı versin.Amin.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH HAYIRLI BİR EVLİLİKLE MUTLU BİR YUVAN OLUR İNSALLAH SIKINTILARIN EN TEZ VAKİTTE GEÇER.SENİN GÖNLÜNDE KİM VARSA ALLAHINDA TABİRİ CAİZSE GÖNLÜNDE OLAN BİR İNSANLA BULUŞTURSUN SENİ VE BU KİŞİDE SENİN SEVDİĞİN OLSUN ALLAH SEVSİN SENDE SEV RABBİM SENİDE SEVDİĞİ KULLARINDAN EYLESİN NE MURADIN VARSA VERSİN İNSALLAH ÜZÜLMELERİN SON BULSUN İNSALLAH.AMİN AMİN AMİN.
AMİN İNSALLAH HERSEY YOLUNA GİRER MUTLU OLURUZ AMİN
HAYIRLI CUMA LAR KARDEŞLERİM MEVAL BZİLER HİDAYET EYLESİN YUZUMUZU VE KALBİZMİZİ KURANIN NURUYAL AYDINLATSIN HZURUNA VARDIĞIMIZDA YUZUMUZU AK EYLESİN MEVLAM HEPİMİZİ LAYIK KUL VE RESULE LAYIK ÜMMET OLMAYI NASİP ETSİN RABBİM HEPİNZİ PEYGAMBERİZMİZE KOMSU ETSİN BU GECE TUM DUALAR VE AMİNLER KABULU İÇİN BENDE AMİN DİYORUM RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIM SEN BZİLERİ SAPTIRANLARDAN EYLEME
dilerim hersey diledigince olur. ALLAH hakkinda en hayirlisini versin
banada duanızda yer verin kardeşlerim beklemek zor ama ne yapabiliirm rabbim tez zamnda kavuştursun sevdiğime merve gülecekmiyim bilmiyorum am aahmdolsun her sey rabbden haaa yokmu insanların hatası var elbette am a eliimden bir sey gelmez
ALLAH CC.YARDIMCIN OLSUN UZLET KARDEŞİM. SABRINI ARTIRSIN. HAKKINDA HAYIRLI İSE RABBİM MURADINI GERÇEKLEŞTİRSİN. HER ŞEYİN HAYIRLISINI RABBİM KARŞINA ÇIKARSIN YOLDAŞ EYLESİN. ARACI SAKIN OLA Kİ AMAÇ EDİNME, EVLİLİK ALLAH'A ULAŞMA YOLUNDA BİR ARAÇTIR AMAÇ DEĞİL. ŞAYET İSTEKLERİMİZDE DENGELİ DÜŞÜNEREK HAREKET EDERSEK HAYIRLISI İLE OLUR İNŞALLAH. OLMUYORSA DA HAYIRSIZ OLMASINDANDIR. KISMET OLMAYIŞINDANDIR DİYEREK RABBİMİZE HAYIRLISINI MURAD ETMELİYİZ. UMARIM TEZ VAKİT HAYAT YOLUNDA YOLUNU BULANLARDAN VE İMTİHANINI BAŞARI İLE SÜRDÜRENLERDEN OLURSUN. AMİN. SABIR NAMAZ VE ORUCU İHMAL ETMEMELİ.SELAM VE DUA İLE.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.