cuma gecesi
saat 10 da
dualarımızla aminlerimizle buluşalım inşallah dostlarım
içinizden geçtiği gibi
içinizden geldiği gibi
selam ve dua ile
bu gece 10 da dua saatimizde dualarda buluşalım....(cihan)
(22 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun dua dostlarım dualarımdasınız
beni de unutmayın inşallah 10 da dualarda buluşmak üzere18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin....bu dostluk bulunmusken kacirmayip fayda ile sarilmaktan yanayim...Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun bizi duadan ve kendinden mahrum birakmasin.
18 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH.RABBİM HEP HAYIRDA BULUŞTURSUN BİZLERİ.
bende katılmak ıstıyorum benıde eklersenız dua lıstenısze cok sevınırım rabbım herkesın gonlune gore versın
OĞLUM İLTER KAĞAN'IN ŞİFAYA KAVUŞMASI VE HASTALIĞINDAN ESER KALMAMASINA YÖNELİK YAKARIŞA DUALARINIZDA YER VERMENİZ TEMENNİSİYLE ALLAH'A EMANET OLUN.
kardeşlerim benide duanıza kabul edin. allah herşeyin hayırlısını versin. allaha emanet olun.
RABBİM HAKKIKIMIZDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜMÜZE KABUL ETTİR CANI GÖNÜLDEN HAKLI SEBEPLERİMİZLE İSTEDİKLERİMİZİ HAKKIMIZDA HAYIRLI ET RABBİM AMİN..BENDE SAAT 10 DA DUALARDAYIM
BENİM İCİNDE DUA EDİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN CUMA SAAT 10 DUALARIMDASINIZ
KARDEŞLERİM BENİM İÇİN DE DUA BUYUR MUSUNUZ? SAĞLIĞIMA KAVUŞMAM İÇİN. CUMA GÜNÜ TÜM YÜREKLER SAAT 10:00 DA AYNI NOKTADA İNŞALLAH...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
İnşallah hep beraber dua edelim.
Benim ve ailemin tüm maddi ve manevi sıkıntıları için dua edermisiniz. Allahım hepinizden raız olsun.18 yıl önce gönderildi # -
dilar akardeşim meval sifa versin
benim içinde dua edrmisniz hayırlıyısla öğretmen atamalrında kadro acılması ve atanmam için.
bende saat 10 da dua edicem hepimiz icin. Benide unutmayin dualarinizda. Simdiden Allah kabul etsin
dua dostları benim engelli bir abim var onada lütefn dua edelim nasıl dua edeceğimi bilmiyorum Rabbimdn hakkında hayırlı oln seyi istiyebiliyorum sadece. sizden bi ricam eğer bileniniz varsa ahirette dünyada iken engeli olanların bazı şeylerden mahrum kalanların mükafatı n olacak bu konuda ayet varmı lütfen. onu ben nasıl teselli edebilirim....ALLAH razı olsun herkesten
dostlarım.
bu gecenin hürmeti için hacı babama(kayın babam) dua etmenizi istirham edebilirmiyim sizlerden. kendisi geçen günlerde rahatsızlandı yıllardırda(kalp-damar ve şeker hastası)
Allah hastalara şifa versin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİMİZE YÖNELİK YÜREKLERDE VE DİLLERDE OĞLUM İLTER KAĞAN'IN ŞİFAYA KAVUŞMASINA YÖNELİK DUALAR TEMENNİSİYLE....
ALLAH RAZI OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
EVRANUR KARDES BU SORUNUN CEVABINI BULABİLECEĞİN ÇOK GÜZEL Bİ ADRES VAR.www.sorularlaislamiyet.com. hem kendine hem abine okut oldumu cevaplanınca. içinizi rahatlatacak cevaplar alacağınıza eminim.
GÜLŞEN TEYZE İNSALLAH SAĞLIĞINA KAVUSUR DUA EDİYORUM RABBİM ŞİFALAR VERSİN HACIBABAMIZA İNSALLAH.100 YA ŞAFİ OKUYORUM BEN ŞİMDİ
ben hepimiz icin dua ettim.Insallah dualarimiz kabul olur. Allah bizi zor günlerimizde yanliz birakmaz, bizleride görür insallah
Allah edilen duaları kabul buyursun inşallah.
tesekkürler güleysa ALLAH razı olsun.HAYIRLI CUMALAR herkese.....
ALLAHA açılan tüm eller hiçbir zaman geri çevrilmez benim içinde dua ettin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.