Bir dua da benim için edin lütfen kardeşlerim bu sıkıntım bitsin artık sevdiğim beni hatırlasın ailesi beni kabul etsin Allah daha beterinden sakınsın ama bu sıkıntı beni günden güne eritiyor, çevremdekilere yansıtmak istemiyorum bu üzgün dertli halimi görsünler istemiyorum her halime yansıyor çünkü düşünmek istemiyorum artık kurtulmak istiyorum bu düşüncelerden Rabbim ne olur dualarımızı ve duamı kabul eyle sen bize yardım etmezsen ne olur halimiz Rabbim kabul eyle muradımı ver Allahım. Lütfen kardeşler sizde bir dua edin ben okuyabildiğim kadar tefriciye okuyacağım sizde okurmusunuz 1 tane okusanız dahi yeter Allah razı olsun sizlerden.
benim için de bir dua edin ne olur.
(6 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin kardesim.Okurum elbette..Allah en kisa zamanda icinin huzurunu ve saadetini versin insallah.Aksam dua edecegi sizin icinde amin.Amin .yaVEDUD ya VEDUD yaVEDUD.....
18 yıl önce gönderildi # -
Yaradanım inşallah tez zamanda senı sıkıntılarında kurtarır.Rabbim sana o insan yada başka birisi en önmelisi hayırlı senın sevecegın senı sevecek sana aşık olan aşık olabılecegın hayattının ınsanını karsına cıkarır ınsallah.Alah bugununu aratmasın inşallah.Ya vedud er rahim sen bize yardım et şaşırtma ne olursun senin istedgin hayırlı insanalrı gönlümüze koy .Allah yar ve yardımcın olsun inşallah yasadıgın bu durumdan ksıa suerde kurtulur hayatına uzgun olarak deılde guzlu hayata dıfer ınsanalra yardım edebılcegın hzurlu mutlu ask dolu bır hayat gecırırsın .amin Allaha emanet ol.Amin
Yaradanım inşallah tez zamanda senı sıkıntılarında kurtarır.Rabbim sana o insan yada başka birisi en önmelisi hayırlı senın sevecegın senı sevecek sana aşık olan aşık olabılecegın hayattının ınsanını karsına cıkarır ınsallah.Alah bugununu aratmasın inşallah.Ya vedud er rahim sen bize yardım et şaşırtma ne olursun senin istedgin hayırlı insanalrı gönlümüze koy .Allah yar ve yardımcın olsun inşallah yasadıgın bu durumdan ksıa suerde kurtulur hayatına uzgun olarak deılde guzlu hayata dıfer ınsanalra yardım edebılcegın hzurlu mutlu ask dolu bır hayat gecırırsın .amin Allaha emanet ol.Amin
inşallah duaların kabul olur.RABBİM dualarını kabul eder inş.ALLAHA emanet ol..
rabbim yar ve yardım cın olsun kardeşim saat onda duada bulusucaz insallah bend eyeni uye sayılıırm dua dostlarında eski olan kardeşlerimzi dualarını eksik etmesin bizden insallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.