ALLAH'IM SENDEN NE GELİRSE AMENNA
DOSTLARIM DUYDUĞUM ÇOK ACI İÇİMİ ACITIYOR
BENİM İÇİN ASLA OLMAZ DEMİŞ ZAFER SEBEPLERİ ONDA GİZLİ
İÇİM ÇOK ACIYO NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM
DUALARDAN MEVLADAN ÜMİDİMİ KESERMİYİM ASLA
BİLİRİMKİ O OLMAZI OLDURANDIR
AMA DUAM KABUL OLMAYACAKSA RABBİM BANA UNUTTURSUN ONU
N'OLUR BANA YARDIM EDİN DUA EDİN İÇİM ACIYO ÇOOK ACIYO :(
İÇİM ACIYOR :(
(37 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Şimdi çıkıyorum eve gidiyorum okuycam sana merve kardeşim Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
derin anlatamam yüreğim çok acıyo ama hala hala onu diliyor
varmıdır bunda bi hikmet :(:(:(:(:(
n'olur Rabbim beni de onun yüreğine koysun
Allah razı olsun dostum18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim inan üzüldüm ama ümidini yitirme mevlam edilen duayı asla cevirmez inan aynı acıyı bende yasıyorum rabbime sığınıyorum sabret gülüm mevla kulun kalbine olmıcak duayı vermezmiş sen dua et kardeşim
biliyor musunuz bunu gerçekte paylaşacak kimsem de yok
dedim ya buna rağmen içimde bi umut var Rabbime olan inancımdan mı bilmiyorum ama imkansızlığın dibinde bile hala inşallah diyorum
iyiki varsınız Allah sizi güldürsün inşallah18 yıl önce gönderildi # -
rabbim senide güldürsün ka5rdeşim elimizden amin ve duadan başka bir sey gelemiyor rabbim dir hepimizin yardımcısı mevla yar ve yardım cımız olsun anlıyorum seni bunu bilmeni isterim
Allah razı olsun cnm benim dualara devam inşallah beni eksik etmeyin n'olur
Merve Kardeşim Rabbim sıkıntını gidersin.Hakkında hayırlısı ne ise onu versin...AMİN..
merve kardeş silar nerden yazısıyorsunzu ben yazıyorum am sanıırm görmüyorsunzu en baş sayfadan bakıyorum ben
anlamadım kardeşim demek istediğini
kardeşim şimdi yazıştımız lan varya sistemde oldugunuz sol ust köşede görünüyor ma yazım geç mi geliyor nasıl fark ediyorsunuz onu anlamadım ben ya kardeşim kafam karısık ne dedimi bende bilmiyorum bekliyorum haber ama o haber ne zaman gelicek inan bilmiyorum artık gelsin be merve seviyorum desin eskisi gibi
MERVE ŞİMDİ YAZDIĞIMA BAKTIM NE YAZMISIM İNAN BENDE ANLAMDIM EEE İNSANIN SEVDİĞİ OLUNCA HELE SEVİLENDE VEFASIZSA NE YAPMAK GERKİR BİLMİYORUM ASLINDA VEFASIZDA DEDĞİLDİ AM A ANALAMK ZOR İŞTE İMTİHANMI YOKSA İNSANIN KENDİ ELİYEL DE YAPTIĞI SEYMİ DİCEM RABBİME HATA YAPMAK İSTEMİYORUM
zor be kardeşim çok zor insanın içi yana yana dua etmesi nedir bilirim
bende çok kötüyüm dilerim tez feraha kavuşuruz muradımız hayırlı olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
allah kalbine huzur ve ferah versin kardeşim dualarla bizleri doğru yoldan ayırmasın allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin sana
herseyin hayirlisini dileriz herzaman!! Sakin ümitsizlige kapilma, Allah büyüktür!! Sen dualarini eksik etme. Allah tez zamanda huzura kavusmani nasip eylesin.
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Takdiyrul Aziyzul Aliym...Bunda da eminim bir hayır vardır.Bizim cılız aklımızın almayacağı...Allah'a sarıl kardeşim.Sen sürekli dua et,tevekkül et,Takdir ALLAH CELLE CELALÜH'ün.Hiçbişey belli olmaz!! gece gündüz kalbinde ne varsa onun için dua et.Allah'tan iste.Allah'ın hazinesi sonsuz.Dilinden YA FETTAHU CELLE CELELÜH'ü düşürme.O'nun açamayacağı kapı yoktur.Ama her duanda 'hayırlısı ile de,hayırlı kıl'de..bende şimdi namazdan sora sana 101 YA FETTAH çekicem.Allah'ı herdaim yanında hisset.Allah gönlündekini hayırlı kılar İnşaallah!
selamunaleykum merve.bende zamaninda ayni duygulari yasadim.ve o kiz icin yurt disina ciktim ama.beni terk etti.ustelik nisan bile takmistik.ve havadan sudan bir bahane ile nisani attilar.adeta yikildim.ama allah'a sukur hepsi geride kaldi.derdi veren allah dermanida verir.insallah yuce mevlam senin icin en hayirli olani verir.hersey gonlunce olsun.
Allah razı olsun dostlarım
muezza senin de Allah'ım muradını versin inşallah
hep bi ümidim var hala ve hep hayırlı kıl Rabbim diyorum senin hazinen büyük sen her şeyi değiştirebilirsin diyorum
inşallah kardeşim inşallah
dualrınızda olmak ne mutlu Mevlam eksikliğinizi göstermesin amin18 yıl önce gönderildi # -
amin
dulara sığınmak ne büyük bi ayrıcalık mevladan ümit kesmemek şükürler olsun ki Onun kullarıyız sevdiği kullarından razı gördüğü kullarından eylesin hepimizi yaradan amin
mervecim üzme kendini her şey kısmet nasip ötesi yok eabbim gönlünün bütün muratlarını hayırlısıyla verir inşallah umudunu yitirme hayırlısını dile dualarımdasın 1 fatiha 3 ihlas okudumsıkıntılarına vesile olur inşallah
Allah razı olsun sevgicim Rabbim seni bana vesile kılsın inşallah
senin de yüreğin muradına kavuşsun inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
Merve sıkma canını güzel kardeşim vardır bunda da bir hikmet, Allah belki başka yerden çıkaracak. Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle hakkımızda hayırlı olanı ise gönlümüze sevdir.Amin Amin Amin. Neden hep böyle olur anlamıyorum bazı insanlar gerçekten insanlara zulüm yapmaktan haz alıyor. Kardeşlik bu mu neden her insan karşındakinin kırılabileceğini düşünmez. Aslında cevabı var insan dinin içine girince (samimi olarak tam bir ihlas ile)gerçekten çok farklı oluyor sebep bence bu o zaman insan değerli oluyor kırmak, incitmek onun için olanaksız oluyor. Allah böyle ihlaslı kişileri karşımıza çıkarır inşallah. Çevremizde sevilen ve karşımıza çıkanlar da bizler gibi sevilen kişiler olur inşallah. Din ve sevgi bu kavramlar insanı çok farklı yapıyor.
Allah razı olsun canım dostum ben 4 yıldır sabrediyorum ve en imkansız dediğim zamanlarda bile mevla içime bi umut koydu ve dualara sarıldım
Mevlamız olmazı olduran değilmidir buna inanıyorum en yürekten
Rabbim onu bana hayırlı eylesin sabrımın ve dualarımın meyvesini onunla almak istiyorum
Rabbim siz güzel yürekli dostlarımı bana vesile kılar umarım amin amin amin ecmain18 yıl önce gönderildi # -
MERVECIGIM..BASVURACAGIMIZ ALLAHTAN BASKA KAPIMIZ YOK .O NEYLERSE GÜZEL EYLER..GÜNDE 409 DEFA ALLAHÜMME YA TEVVAB CELLE CELALUHU OKU..DILERIM TEZ VAKITTE MURADIN OLUR..
Allah razı olsun okuyacağım inşallah dualarınızı eksik etmeyim mevla yüreğinize huzur versin inşallah amin
10ihlas 3fatiha okudum Allah kalbine göre versin kardeşim
Allah razı olsun derin dostum amin
Rabbim cümlemizden razı olsun merve kardeşim
İNSALLAH BU BOCALAMA DÖNEMİNDEN SAĞ SAĞLİM KENDİNE DAHA ÇOK GÜVENEN DAHA ÇOK İNANAN VE DAHA ÇOK BÜYÜMÜŞ BİR İNSAN OLARAK ÇIKARSIN...ACI ÇEKMEDEN ANLAMIYOR İNSAN BAZI ŞEYLERİ VE BİZİM TÜRKİYE ŞARTLARINDA EN NORMAL OLAN RUH HALİNİ YAŞIYORSUN AMA DUAYA SARIL... VE RABBİMİZİ ASLINDA SADECE DUALARIMIZ KABUL EDECEK BİR VARLIK OLRAK GÖRMEMEYİ ÖĞRENİYORSUN YAVAŞ YAVAŞ.. EMİN OL SANA KAR OLARAK GERİ DÖNECEKTİR YAŞADIKLARIN SEN YETERKİ HERDARA DÜŞTÜĞÜNDE ALLAHA SIĞIN AMA HER MUTLU OLDUĞUNDADA ŞÜKRÜNÜ EKSİK ETME İNSALLAH. NASİHAT VERMİYORUM SADECE İÇİMDEN GEÇENLERİ YAZIYORUM SANA İNSALLAH HAKKINDA EN HAYIRLI OLAN OLSUN HAYIRLI OLANDA GÖNLÜNDEKİ OLSUN İNSALLAH MEVLA NEYLERSE GÜZEL EYLER... BU SINAVDAN ALNININ AKIYLA ÇIK İNSALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.