S.A. KARDEŞLERİM AYRILIK ACISI ÇEKEN TÜM DOSTLARI DUALARIMIZLA DESTEKLEYELİM.TÜM SEVENLER YUVA VE EVLAT ACISI ÇEKENLER BU SİTEDE DUALARIMIZLA KATKIDA BULUNALIM.ALLAH SEVENLERİ AYIRMASIN,TEZ VAKİT KAVUŞTURSUN.AMİN
ALLAH TÜM SEVENLERİ SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN
(27 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNSALLAH İNSALLAH DUALARIMIZ DİLEKLERİMİZ KABUL OLUR ALLAH İŞLERİMİZİ RAST EYLESİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
amin rabbim sevenlari ayırmasın
amin amin amin bu acıyı yaşayanlardan biride benim.İsmim Arzu ve sevdiğime kavuşmayı diliyorum onun ismi Ekrem lütfen dualarınıza beni de eklermisiniz.Allah razı olsun.Rabbim sevenleri tez zamanda kavuştursun inşallah.
10ihlas 3fatiha okudum Allah kalbine göre versin kardeşim
amin inşallah kardeşlerim.herkes gönlündeki muradına kavuşur inşallah
amin ihşallah rabbim ayrılık acısını kimseye yaşatmasın amin
amin amin amin .Rabbim sevgisi hayırlı olanların sevgisini kalbimize koysun ve onların sevgilerini daimi eylesin.Bizleri sahte sevgilerden korusun inşallah...
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİ BU CUMA VAKTİ TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH.
amin amin amin
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN....
DUALARIMIZ TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM İÇİNDİR.ALLAH HERKESE GÖNLÜNDEKİ İSTEKLERİNİ VERSİN.
Amin Amin.Allahım sen bizim karsımıza hayırlı ınsanlar cıkar yadaranım sen bıze senın ıstedıgn yolda yurumemız ıcın o yolu gonlumuze koy.Sen bızı sasrıtma sen bızı o guzel askı sevgıyı bulduktan sonra degerını bılmemızı sagla yaradanım sen bıze yardım et senın hayırlı kıldıgın razı geldıgın kımselerı gonlumuze koy o ınsanın gonlune de bızı koy.Allahım sen yardımını merhametını esırgeme suphesızkı sen herseyın sahıbısın.sen bıze acı sen ıcımızdekı sıkıntıları al gotur.Allahım guzel hayırlı bır ınsan nasıp eyle o ınsnala bır omur nasıp eyle oyle asık olalım kı bakmayalım ozenmıyelım kımseye oyle asık oyle sevelımkı bırbırımızı gordugumzude gozlerımız ısıldasın ne kadar uzun sursede.allahım oyle guzel bır hayat nasıp eylekı o hayatta kımseye muhtac olmayalım sen lutfunla ver oyle guzel duygular koy kı gonlumuze herkese yardım edelım .Oyle bır hayat yasıaylımkı senın yolundan cıkmıyalım kybettıklerımızı aramıyalım .Aılelelrımıze uzun hayırlı saglık lı mutlu bır omur nasıp eyle.Allahım sen bızı affet dualşrımızı kabul eyle.amin amin amin
AMİNNN ALLAH KİMSEYİ SEVDİĞİNDEN AYIRMASIIN
AMİN.AMİN ECMAİN.
amin
Amin amin amin....
Allah razı olsun. 1 fatiha okuyorum sizin için, kabul buyrun18 yıl önce gönderildi # -
AMİN. ALLAH RAZI OLSUN.
“Ümmetimden herhangi biri, işi gücü bozulup, ihtiyaçları zorlaşıp çıkmaza girdiği zaman, benim üzerime çok çok salevât-ı şerife okusun. Zira benim üzerime okunan salevât-ı şerife, tüm hüzün ve kederleri, sıkıntı ve tasaları, musibetleri izale eder (giderir). Rızıkları çoğaltır. İşlerin, ihtiyaçların güzelce sona ermesini sağlar.” Hadis-i Şerif
Amin Allahım hayırlısı ile kavuştursun amin.
RABBİM HAYIRLARLA KURULAN YUVALAR VE HAYIRLAR ÜZERİNE YETİŞTİRİLEN EVLATLAR VER
RABBİM CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı.[Duha-3]" Allah tüm sevenleri kavuştursun inşallah .AMİN
aminn selda kardeşimamin..negüzelifade etmişsin negüzel anlatmışsın..söylenecek söz yoktur başka..amin demekten başka..amin..
tam bana göre ben ögrenciyim gurbetteyim ailemden ayrıyım ve erkek arkadasımdan da ayrıldım dua edin ne olur kavuşalım bir birimize ben seviyorum onu:s
allah razı olsun.tüm sevenlerin kavuşması için bende dua ediyorum.
allah razı olsun dua dostum rabbim tüm sevenleri buluştursun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.