Sevgılı dua kardeslrım carsamab gunu bır mulakata gırcem .allahım inşallah hayırlsıyla mulakttanolumlu sonuclarla cıkarım ınsallah benı kabul ederelr.Benım ıcın sızde dua edermısınız.Allah ınsallah sevdıkelrı ınsanalr ve peygamber efedımızın yuzu suyu hurmetıne hayırlsıyla bu mulakatt kbul ıle sonuclandırır.Ve ben eger ben kabul edılırsem benı tembellıkten korur ve onu hakkıyla yapmam ıcın bana yardım eder ve zıhın acıklıgı verır.allahım bana bu mulakatı olumlu sonuclarla gecmemı hayırlsıyla nasıp eyle.Amin Amin Amin
Lutfen benım ıcınde dua edın
(13 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
benim gul yuzlu arkadasim.insallah o mulakattan senin icin en hayirli sonucla ayrilirsin.amin.
18 yıl önce gönderildi # -
Ey Rabbim selda` nin göğsüne genişlik ve rahatlık ver. İşini kolaylaştır. Dilinin Bağını çözki sözünü anlasınlar. Rabbim anlamasini ve ilmini arttır.AMIN.
Allah yar ve yardimcin olsun kardesim18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
EĞER HAKKINDA HAYIRLI İSE ALLAH SANA YARDIM ETSİN YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
allah yardımcın olsun rabbimin adaleti tecelli etsin inşallah torpil allahtan olur sana inşallah 1 ayetel kürsü 3 ihlas 1 fatiha okudum kardeşim allaha emanet ol müjdeli haberlerle inşallah ..
Amin Amin Amin Allah hepınızden razı olsun benım ıcın ve kendınız ıcın ettıgınız dualrı kabul eylesın.Amin
Allah yzandan ayzmıyandan razı oslun.Sıze sonucu haber verecgım ve nasıl gecıtıgını.allahım ınsallah buraya kabul edılmem ıcın hayırlı bır yola acarsın amin.
Hakkında hayırlı ise Rabbim yardımcın olsun. Amin.
allah hepınızden razı olsun.Allah ım hayırısysa baan abunun nasıp eyle degılse neolur yadaanım bunddan daha hayırlı daha bol kanzaclı benı daha cok mutlu edecek bı kısmet nasıp eyle.Allahım sen ol dersen hersey olur ne olur benım ve tum ınanların yolunu acık eyle bızım ayr ve yardımcımız ol.Amin
3ihlas 1fatiha okudum Rabbim gönlüne göre versin kardeşim..
DUA DOSTU ÇARŞAMBAYI GEÇTİK CUMARTESİYE GELDİK AMA YENİ GÖRDÜM İNŞALLAH İŞİN OLMUŞTUR ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
Daha cevap gelmedı bekllıyorum.allahım ınsallah ısze ıyı ahberler vercem.Allahıma sukur olsun bekledıgımden daha ıyıydı.amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.