500 adet alıyorum. Allah kabul buyursun.
ÖLEN ABLAM ICIN 75 000 KELIME-I TEVHID OKUYORUM..YARDIM EDRMISINIZ???
(51 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
10 300 daha eklendi arkadaslar .son sayi 56 050.allah hepinizin duasini kabul etsin...
18 yıl önce gönderildi # -
100 ADET ALLAH NUR İÇİNDE YATIRSIN İNSALLAH
2.000 adet daha alıyorum.
Annemden 1.000 adet hediye edildi. Allah kabul buyursun. Amin.
100 tane okudum Allah kabul etsin..
400 adet okudum.
Allah kabul etsin.
DUA DOSTLARIM SON SAYIMIZ SU AN 72.750 BUNU TAMAMLAYIP DUASINI OKUYACAGIM..YAPTIGINIZ DUALARIN ALLAH KATINDA MAKBUL OLMASINI DILIYORUM..RABBIM HEPINIZDEN RAZI OLSUN..BIR KAC SAATE KADAR HABER VERIRIM SIZLERE....
YA RABBİ...
BİRSİN,TEKSİN,
MALİKEL MÜLK SENSİN,
SEN HERŞEYDEN MÜNEHZEHSİN,
BÜTÜN EKSİK VE NOKSANLARIMIZLA SANA SIĞINIYORUZ,
AFFINI VE MAĞFİRETİNİ UMUYORUZ.BİZLERİ KENDİ GÜNAHLARIMIZ KARANLIĞINDA ÇARESİZ VE
AFSIZ BIRAKMA,
BİZLERİ TEVHİDİNİN NURUYLA BİRLEŞTİR VE AYDINLAT,
TEVHİDİNİ BİLENLERDEN VE TEVHİDİNE ERENLERDEN EYLE BİZLERİ,
SENİN RIZAN İÇİN GÜLER ABLAMIZA OKUDUĞUMUZ 75.000.ADET KELİME-İ TEVHİDİ EKSİĞİ VE NOKSANI İLE BİRLİKTE RAHMETİNLE KABUL BUYUR,
HASIL OLAN SEVABI ÖNCELİKLE RESULALLAH EFENDİMİZ HZ.AHMET MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V)EFENDİMİZİN RUHUNA HEDİYE EYLEDİK HABERDAR EYLE,
DAHA SONRA ADEM A.S EFENDİMİZDEN ŞU ANA KADAR SENİN RAHMETİNE KAVUŞMUŞ TÜM PEYGAMBER VE NEBİLERİMİZİN RUHLARINA,
KAİNATIN BAŞINDAN,KÜNFEYEKÜN DEDİĞİN ANA KADAR YAŞAYACAK VE ÖLECEK TÜM TEVHİD EHLİNİN RUHLARINADA HEDİYE EYLEDİK HABERDAR EYLE.
TÜM DUA DOSTLARININ VE BU DUANIN TAMAMLAMASINDA YARDIMCI OLAN TÜM MÜSLÜMAN KARDESLERIMIZIN ÖLMÜŞLERİNEDE HEDİYE ETTİK VASIL EYLE RABBİM.
SENIN RAHMETINE VE AFFINA SIGINARAK GÜLER ABLAMIZIN KABIR VE AHIRET HAYATINDA MAGFIRETINI DILIYORUZ YARABBI..AFFINDA SONSUZ HIKMETINDE…..
BİRAHMETİKE YA ERRAMERRAHİMİN.
EL FATİHA.18 yıl önce gönderildi # -
türkü gözler ben son anına yetiştim okuyamıyordum baktımki tamamlamışsınız allah kabul etsin kabir azabı yaşatmasın ablana amin
3500 ADET OKUDUM.KABUL ET ALLAHIM
3500 adeti dün akşam saat 20 ile 22.30 arasında okumuştum sanırm duasından önce,kusura bakmayın evdeki bilgisarayda problem var,o yüzden giremedim ve zamanında bildiremedim.
allah hepinizden razi olsun ...meral arkadasimizin okuduklarina 1500 adet daha ekliyorum ve siteye basisliyoruz..okumak isteyenler kendi tesbihlerine ekleyebilirler..allah duasiz ve aminsiz birakmasin....
Ablanız için okuduğumuz KELIME-I TEVHID ler , ablanızın kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe yapar inşaallah.
"TürküGözlüm" benim adim ..sitede yarim cikiyor maalesef..allah hepinizden razi olsun..dilerimki okunanlar okuyanlar icinde fayda saglar..
AMİN. ALLAH KABUL ETSİN. SELAM VE DUA İLE.
100 ADET İNŞALLAH AMA BİTTİĞİNİ SONRA FARKETTİM
(300)adet okuyacağım inşallah. Allah Rahmet etsin kardeşim. Rabbim mekânının cennet etsin...
500 okuyacağım inşaallah
ALLAH TAKSİRATINI AFETSİN MEKANI CENNET KABRİ GENİŞ OLANLARDAN ETSİN BENDE BUGECE 100 ADET OKUYCAM TÜM AHİRET ALEMİNE GÖÇENLERİN RUHUNA RABBİL LEMİN*
6000 kelime-i tevhidimiz var ...bunu bir arkadasimizin kayin validesi vefat etmis ona hediye edelim..hakkinizi helal edin ..hepinizden allah razi olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.