Dua dostlarım Peygamber Efendimize salavat getirelim dualarımızı onu vesile kılarak Rabbimizden isteyelim. Gıyabımızda tefriciye okuyalım. Ben benden sonraki kardeşim için muradının tez vakitte hasıl olması için 50 tefriciye okuyorum. Sizlerinde desteğiyle bitirelim. İnşallah devamı gelir ve herkes için hayırlısı olur. AMİN AMİN AMİN
4444 TEFRİCİYE OKUYALIM MI? BESMELE İLE BAŞIYORUM...
(31 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin inşallah.. 100 tefriye aldım
18 yıl önce gönderildi # -
100 ADETTE BENDEN
AMA BAŞLARKEN OKUNMASI GEREKEN Bİ DUA VAR HERKES ONUDA OKUSA...
hatta 2 rekat namaz kılmak lazım evvela ve ardından duası var.okunma adabı var kardeşlerim.
100 ADET ALDIM AMA ÖNCE DUASINI YAPALIM DAHA OKUMADIM BEN ARKADASLAR BU YÜZDEN BEKLİYORUM NE DİYOSUNUZ??
Duasını bilmiyorum ama 2 rekat namazı kılıyorum arkadaşlarım niyetimi de bu sitedeki dua dostları için dileyip başlıyorum. Dua konusunda yardımlarınızı bekliyorum. İnternette bakındım ama bulamadım.
100 adette ben aldım.şimdi okumaya başlıyorum.
estağfurullah el aziym ve etübü ileyh 21 kez söylenip niyet edilip euzü besmeleyle başlanıyor benim bildiğim
Tamam aynen öyle başladım sitedeki bütün kardeşlerim için niyet üzerine 2 rekat namaz kıldım Rabbim kabul etsin niyetimi dua dostları için Rabbime sundum artık takdir O'nun.Allah hayırlı ne ise onu versin gönlümüze de sevdirsin. 250 adet ben alıyorum.
Toplam : 600 adet
Kalan : 3844 adet18 yıl önce gönderildi # -
100 adet de ben aliyorum....estağfurullah el aziym ve etübü ileyh 21 kez söylenip niyet edilip euzü besmeleyle başlayacagim .Allah tez zamanda tamamlamamizi nasip etsin ....Amin.Firsatim oldukcada seve seve alirim kardesim.
dostlar ben kendim için başlamıştım onu bırakıp okuyamam sanırım ama bittiğinde bende alacağım Rabbim kabul etsin inşallah amin
arkadaşlar bu duayı okurken ilk önce namaz kılınıyormuş iki rekat .yanlız dileğinin ne olması gerektiğini iyi bilmen gerekiyormuş örneğin bir kadın oğlunun eve sağ sağlım dönmesi istemiş oğlı askerden sağ salim bir şekilde dönmüş ama dışarıda vefat etmiş(yanlış hatırlamıyorsam)tam tam 4444 kere okuyacakmış ne eksik nede fazla olmayacakmış ama şöle de bir şey var niyet önemli bana göre:)sonra rüyanda melek geliyormuş sana dileğinin ne olduğunu soruyormuş
:) SEVİLL KARDEŞ BİR ANNE OĞLUNUN EVE SAĞ SAĞLİM GELİPTE ÖLMESİNİ İSTEMEZ.. ALLAH O KULUN YAPTIĞI DUAYI YANLIŞMI ANLADI HAŞA... HURAFE BUNLAR PEK MANTIĞI OLMAYAN ŞEYLER İYİ HALİS BİR DUA VE HAYIRLISINI İSTEYEREK DUADA BULUNMAK KAFİDİR SANIRIM..
Alah Kabul etsen kardesim.İnsallah dilegin yerine gelir ben de sana 50 tane okuyorum .
estağfurullah el aziym ve etübü ileyh 21 kez söylenip 100 tanede ben katılıyorum ıns allah kabul etsınn
Eceli gelmemişse kişinin dua ancak öbür dünyasına yetişir. Duayı elden bırakmamak lazım.
100 tanede ben alıyorum.Allah kabul etsin inşallah....
Herkesten Allah razı olsun. Rabbim cümlemizin dualarını kabul et. dua etmemize sebep olan bu sıkıntılarımızdan bizleri kurtar Allahım. AMİN.
TOPLAM : 950
KALAN : 349418 yıl önce gönderildi # -
DOSTLAR BENDE 100 TANE ALIYORUM, ALLAH HERKESİN DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN FERAHA KAVUŞTURSUN ,AMİNNNNN
bittimi acaba?
bitmediyse bende almak istiyorum
ALLAH kabul etsin INSA'ALLAH
haberlrinizi bekliyoruuuz18 yıl önce gönderildi # -
Arkadaşlar kusura bakmayın geç farkettim tefriciyemiz yarım kaldı ama sizler yetişmişsiniz gecikme için tekrar kusuruma bakmayın lütfen. 50 ADET TEKRAR ALIYORUM.
TOPLAM : 1100
KALAN : 334418 yıl önce gönderildi # -
bendende 344 allah kabul etsin inş...
ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN..TÜM DUA DOSTLARININ NE NİYETİ VARSA...2REKAT NAMAZ KILIP 21ESTAĞFİRULLAH ÇEKİP BEN DE 170 TANE OKUMAK ÜZERE ALIYORUM .ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN
kardeşim bende 202 tane SALATU TEFRİCE ALDIM ALLAH KABUL ETSİN
benden de 500 tane
GÜZEL ALLAH'IM kabul eder INSA'ALLAH
amiiiiiiiiiiiiiin
canim kardesim tekrar hesaplarsin INSA'LLAH
sayi tam olsun
ALLAH'A EMANET OLUN18 yıl önce gönderildi # -
Selamünaleyküm kardeşlerim Allah razı olsun cümlenizden.
TOPLAM : 2316
KALAN : 212818 yıl önce gönderildi # -
Sevgili Dostlar başlatmış olduğum tefriciyeyi aşağıda belirtmiş olduğum topic'e ekledim. İnşallah sizlerde hoşnut olursunuz. Cuma günü ilgili kardeşimiz tarafından duası yapılacaktır. Aminlerinizi ekleminizi rica ediyorum.
bendende 300 tefriciyye muradi olanlara
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.