çok sıkıntılıyım ne olur dularınızı allah vesile kılsın ve muradımı versin allah razı olsun
çok sıkıntım varr allah rızası için dua edelim
(31 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah icine rahatlık versin bugüzel mübarek günlerin yüzü suyuhürmetine rabbim icindeki sıkıntıyı alsın..seni anadan dıoğmuş gibi temiz ve rahat eylesin...allah yardımcın olsn kardşm..biliyrm bu sıkıntı işi hicbirşeye benzemez..icin icine sığımaz cannın hicbirşey yapmak istemez..hicbirşeyden zevk almassın öylece oturur kalırsın...allah tez zamanda alsın sıkıntılarını amin
18 yıl önce gönderildi # -
sağolun allah razı olsun cümlemizinkini inş..
ALLAHIM SANA GÜZEL GÜNLERİ EN YAKIN ZAMANDA GÖSTERSİN İNSALLAH HAYIRLISIYLA MUTLULUĞA KAVUSURSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
sağol kardeşim amin amin amin :(
ALLAH yardımcın olsun kardeşim.tüm zorluklar geçer elbet.ALLAH sabır versin.tez vakitte yüzünü güldürsün.
Senin için ve tüm dua dostları için 1 Fatiha,3 İhlas,1 Ayet El-Kürsi okuyorum.Allah içindeki sıkıntıları giderip feraha erdirsin.Dualarında bulunmak dileği ile...
amin inş.. kardeşim
5ihlas 1fatiha okudum,Allah dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda verin kardeşim..
rabbim yar ve yardımcın olsun dileklerin duaların en yakın zamanda kabul olsun tüm sıkıntıların geride kalsın aminnn
rabbim yardımcın olsun kardeşim
3 inşirah okuyorum18 yıl önce gönderildi # -
bugun 298 kere ya rahman cektım dunya sıkıntısından kalkıp gonulere yumusaklık vermesı ıcın tum dua doslarına ve kendıme rabbım kabul ederse hedıye edıyorum alllahım tez zamanda sınkıntılarından kurtulmayı nasip etsin
aminn allah kabul etsin
allah razı olsun zeliha. zeynep sıkıntılarına vesile olması dilegiyle 1 fatiha 3 ihlas okudum.. allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun.İnsallah hayırlı kapılar acsın.Amin
sağolun kardeşlerim allah hepimzin dularalını kabul eyler inş..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN TEZ VAKİTTE RABBİM MURADINI VERSİN İNŞALLAH. 3 İHLAS 1 FATİHA OKUYORUM SENİN İÇİN. RABBİM KABUL EYLE AMİN.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM KALBİNE GÖRE VERSİN AMİN
Bol bol La havle ve kuvvete illa billah de kardeşim, bol bol selavat-ı şerife getir. Sıkıntıların ortadan kalkar Allahın izniyle.
RABBİM TEZ ZAMANDA GÖNLÜNÜN MURADINI VERİR İNŞALLAH...ÇOK DUA ET.
1 aytel kürsi okuyorum
sağolun kardeşlerim allah hepinizden razı olsun
1 ayet-el kürsi
1 fatiha
7 inşirah suresi
3 ihlas suresi
7 hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşıl azim..
3 "ve men yettekıllahe yecallahu mahracen ve men yetevekkel allallahu ve huve hasbuh"
7 salavat
rabbim zeynep kardeşimizin tez zamanda sıkıntılarını gider, ona ferahlık ver allah ım. ona hem bu dünyada hem de ahirette iyilik güzellik ve afiyet ver. gönlünden geçirip sana el açıp istediği hiçbir dileğini geri çevirme rabbim. senin hiç bir şeye ihtiyacın yok ey yücelerin en yücesi!ama biz kulların sana muhtacız. hepimizi bağışla, dualarımızı kabul eyle, kardeşimizin sıkıntılarını gider.şüphesiz ki sen merhametlilerin en merhametlisisin..allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. amin amin amin ya rabbel arşıl azim..18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yar ve yardımcın olsun. İnsallah hayırlı kapılar acsın, SIKINTILARINDAN KURTULURSUN İNŞALLAH.
11 salavat okudum. Rabbim sıkıntılarınızı giderip feraha çıkarsın sizi.Amin!
sağolun arkadaşlr allah hepinizden razı olsun
mertebesindeki bir duayı sizlerle paylaşmak istedik (Bu duanın çok darda kalındığı zaman vesile yapılması önerilmektedir)
“Subhâne Rabbike Rabbil ızzeti ammâ yesifûn ve selâmûn alel murselîn vel hamdulillâhi Rabbil âlemîn”
“Er-rahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke nağbudu ve iyyâke nestaîyn”
“Kul huvallâhu ehad. Allâhus-Samed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekullehû kufuven ehad”
“İnnâ eğtaynâ kel kevser. Fesalli li Rabbike venhar”
“Tenzîl-el azîzir-Rahîm. Selâmun kavlen min Rabbir-Rahîm”
“Elif, Lâm, Mim. Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm”
“Yâ Erhamerrahimîn.Yâ Rabbî, Ya Rabbî, Ya Rabbi. Lâ ilâhe illâ ente. Yâ Hannânu Yâ Mennânu.Ya Bedî-us-semâvâtu vel ard. Yâ Zul Celâli vel İkrâm”
“İhtinâs sırât-el müstakîm. Sırat ellezîne en'amte aleyhim. Ğayril mağdûbi aleyhim veleddâllîn. Amennâ ve saddaknâ”
Ya Habibi! Senin rızan için, Peygamberimizin (Sallallahu aleyhi ve sellem) şefaati için, ………….( Baba adı ). olma, ………….(anne adı) . doğma, Muhammed (Sallallahu aleyhi ve sellem) ümmetinden …………(isim)…………………. olarak, senin……(esmaül hünsadan)…………… .…. (Rezzak sıfatına, Hadi sıfatına, Şafi sıfatına vs.) sıfatına sığınıyorum ve seni vekil tayin ediyorum.
“Hasbunallâhu ve niğmel vekîl, Hasbunallâhu ve niğmel vekîl, Hasbunallâhu ve niğmel vekîl”
Ya Habibi! Sana ……….. için yapılan duaların kabulü için vesileler göster ya Rabbî!
“La ilâhe illallâh, Muhammedun abduhû Ya Resûlallah”
“Allahume salli alâ seyyidinâ Muhammedun ve alâ âli seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammed”
“Subhâne Rabbike Rabbil ızzeti ammâ yesifûn. Ve selâmun alel murselîn. Velhamdulillâhi Rabbil âlemîn”(inşaallah bu dua sıkıntılarımızdan kurtulmamıza vesile olur)
Yarabbim kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip et hayırlı olanı kalbine kabul ettir. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
3ihlas 1fatiha okudum,Allah dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin amin..
sağol derin ve diyer bütün arkadaşlar ama en çok tşkkürüm sana bana bu siteyi söleidn içn hepinizde allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.