Sevgili kardeşlerim, az evvel aldığım yaptığım telefon görüşmesinde kuzenimin 4 yaşındaki kızının rahatsızlığını öğrendim. Çocuk kendi eliyle yemek yiyemiyor ve yaşıtlarından zekası geri durumda imiş. Doktor ilerde durum düzelebilir de düzelmeyebilir de demiş. Tedavi altında kalacak. Kuzenimin tek yavrusu. Biri de bir bini de bir. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Bu küçük yavru o kadar tatlı ki, yüzüne bakılmıyor güzellikten. Allah'tan şifasını diliyorum. Amin. Sizlerde de dualarınızdan eksik etmemenizi diliyorum.
KUZENİMİN KIZI RAHATSIZ
(18 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah şifa versin. Bu gece bu forumda ki dua dostlarına Yasin-i Şerif hediyemdir. Niyetim öncelikle dünya tatlısı yeğenin kızı için. Rabbim kabul etsin. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Allah tez zamanda şifa verir inşallah.
10ihlas 1 fatiha okudum,Allah acil şifalar versin dilara kardeşim..
Şifa için Allah ismi 70 defa bir kağıda yazılıp, yazı su içinde silindikten sonra, hastaya içirilirse; hasta şifa bulur.
2000 Ya Şafi, 200 Salavatı Şerife, 100 Besmele, 11 ihlas 3 fatiha hediye eyledim, Rabbim inşallah şifasını verir. Amin.
tabi,Arap alfabesi ile yazılırsa bence daha makbul.Ayrıca böyle yazılmalı duaları Misk veya Zefiran denilen sıvı türleriyle yazılmasını tavsiye ediyor İslam Alimleri.Allah Cellecelalüh tez şifa versin İnşaallah,amin.
RABBİM tez zamanda şifasını versin inşallah kardeşim benden de 100 ya şafi 1 ihlas 3 fatiha küçük hastamıza allah kabul etsin amin
Bu hastalığı gider ey Yarabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık kalmasin bu bebekte..Tüm imkanlari sunsun size Rabbim.Amin ..yaaa Şafi.......1000 tane ya Şafi cekiyorum...bebegimize..Allah güzel ve ilgili doktorlar cikartsin karsisina ve mucize gibi iyilessin insallah.....
RABBİM ŞİFASINI VERSİN İNSALLAH.AMİN
1 fatiha okuyorum.Rabbim şifasını versin inşallah...
rabbim tez günde şifa versin ihşallah
rabbim hayırlı şifalar versin inşallah ya şafi 100 adet okudum
Ya Şafi sen bu yavrumuza şifa ver.
Ya Şafi sen bu yavrumuza şifa ver.
Ya Şafi sen bu yavrumuza şifa ver."Hastalandığım zaman bana şifa veren O'dur;" (Şuara Suresi, 80)
Rabbim en kısa zamanda yavrumuza Şafi ismiyle tecelli etsin.
ALLAH CC. RAZI OLSUN KARDEŞLERİM. HEPİNİZİN NE SIKINTISI VARSA ALLAH'TAN DERMAN DİLERİM.
dua dostu ilk önce rabbim o küçük meleğe şifa ,sağlık verir inşallah allah yar ve yardımcısı olsun sizinde kardeşim allah izin verirse bu akşam namazdan sonra dua okuyacağım küçük yavrunuz için inşallah kabul eyler
10ihlas 1fatiha okudum,Rabbim tez zamanda acil şifalar versin sevdiklerinin yüzünü güldürsün inşallah amin..
Allah tez zamanda şifa verir inşallah.size bagişlar amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.