rabbim çok şükür sana fatih kardeşim çok sevindim batuhanda çok iyi rabbim ellerimizi boş çevirmiyor bak gördünmü. bende aylar öncesi çok çaresizdim ama inanın sizlerin duaları güç verdi bana ,batuhanıma .fırsat buldukça siteye girebiliyorum kusuruma bakmayın ne olur çok yoğun çalışıyoruz sevinçli haberlerinin devamını bekliyoruz
HAYIRLI BİR HABERİM VAR . DUASININ KABUL OLMADIĞINI DÜŞÜNENLERDE OKUMALI
(42 mesaj) (30 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM SEN DOSTLARIMI BENDEN KALBİMDEN YANIMDAN EKSİK ETME . ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN . SÖZLERİNİZ DUYGULARINIZ DÜŞÜNCELERİNİZ SEVİNÇ GÖZYAŞLARINA SEVK ETTİ BENİ. HİÇBİŞEY DİYEMİYECEĞİM ŞU AN . ANCAK ÖZEL OLARAK BİR BAŞLIK AÇACAĞIM DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN. BİZLER BİR ORDUYUZ . ALLAH YAR HEPİMİZİN SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERİP HEPİMİZE HUZUR VERSİN . HAKKINIZI HELAL EDİN . SİZLERİ CANI GÖNÜLDEN SEVİYORUM DOSTLARIM .
19 yıl önce gönderildi # -
Fatih abicim Allah hep böyle içini ferah tutsun inşallah. İnşallah inşallah hayırlısıyla çok hayırlı bir yuva kurarsınız.
Güzel kardeşim gözün aydın Allah devamını getirsin inşallah güzel haberler gelmeye başladı sen Batuhan hadi hayırlısı bakalım .Yüce Rabbim tüm sitedeki arkadaşların hayır haberlerini nasip etsin inşallah Amin amin amin.Çocuklar sevinince Yaşasın diye bir çığlık atar ya içimden öyle geliyor Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
COK AMA COK SEVINDIM...INSALLAH BENDE KAVUSURUM..:((((
FATİH ABİ GÖZÜN AYDIN RABBİMİN TÜM KULLARI İNŞ HAYIRLI KİŞİLERLE KARŞILAŞIR
FATİH KARDEŞİM HABERİNİ ŞİMDİGÖRDÜM SENİN ADINA ÇOK MUTLU OLDUM BİZ İSETEYİNCE RABBİM GERİ ÇEVİRMİYOR İNŞALLAH TAMAMINA ERDİRSİN ALLAH AMİN
Fatih kardeşim.bende okuyunca çok sevindim.niye çok sevindim biliyor musun çok iisin hep iyi dilekler ve dualarla samimi olarak herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun ya. Seni kardeşimiz gibi çoktan sevdik.Aman kardeşim,islamı biliyorsun.uygun olan olmayanı bilyorsun.çok sevinmeme rağmen hatada desteklersem sana ayıp etmiş Allaha isyan etmiş olurum.Allah tez zamanda hayırlısıyla size bir yuva kurmayı nasip etsin de benim hakkım çoktan helal size.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN .
FATH GELMİŞ HOŞGELMİŞ.BUGECE DUALARINDA UNUTMA ABLACIM ..
ABLAM SANA ÖZEL PAKET HAZIRLADIM .
50 AYETEL KÜRSİ
50 FATİHA
50 İHLASHEDİYE EDECEĞİM BU GECE . ALLAH KABUL ETSİN . NOTUMA YAZIYORUM ŞİMDİ. ÇOK İYİSİN . ALLAH HER DERDİNE DEVA VERSİN ABLACIM .
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM NE İSTEĞİN VARSA BU GECEVE CUMA HÜRMETİNE VERSİN.GÜZEL YÜREKLİ KARDEŞİM BENDE SANA DUA EDECEĞİM İNŞAALLAH..ALLAHA EMANET OL.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.