Sevgili Dostlarim esim 10 haftali hamile idi.Gecen gun gittigimiz kontrolde cocugumuzun yasamadigini kalp atislarinin olmadigini ogrendik ve yıkıldık.Allah'ım nasil bir aci bu.Cocumuz 6 hafta 2 gunluk iken gelisimi durmus ve olmus.
Esim de ben de perisan olduk.Dayanilmaz bir uzuntu ve aci icersindeyiz.Neden neden Rabbim diye agladik ikimizde. Sonra aldilar onu bizden.Simdi bombos caresiz ce savruluyoruz acabalar ve nedenler icerisinde.Zaten 1 yıldir pesimizi birakmayan sıkıntlar dertler borclar ve issislik bogusorduk.Dayanmaya calisoyuduk.Ama buna dayanacak gucumuz kalmadi.Cunku bu tüm direncimizi ve hayat aolan bagimizi kopardi.Ne yapacagimizi esim de bende bilmiyoruz.Ama ölen goremedigmiz cinsiyetini bilemedigimiz cocumuza bir ad verdik.O ad " UMUT " idi.Bize umut olsun diye.Allah kimseye bu acıyı yasatmasin.Dualariniza ihtiyacimiz var dostlarim.
Cocugumuzu kaybettik Dostlar Dayanilcak gibi degil(azarath)
(27 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Azarath......... okudum ve icim acidi kardesim...bakin yasamda her türlü ama her türlü dert biz insanlar icin ..siz ki inancli bir kardesimizsiniz..Meleginiz melek olarak Rabbime geri gitmis...Allah mutlaka hayirli olani bilir...Allah mutlaka size ve esinize icinden gectiginiz bu aci dönem sonrasinda aydinligi ile sifasini sunacaktir.Sevgili kardesim ve esi; aciniz icin dua edecegim elimden geldigince...yalvaracagim Rabbime..su an icinde bulundugunuz ruh hali cok zor anlamaya calisiyorum sizi ...ama ne olursunuz Rabbime inanin sizin icin mutlak bir bildigi vardir...Rabbim eger böyle taktir ettiyse mutlak Yüceler yücesi Rabbim böyle olmasini istemisse mutlak bir nedeni vardir..Allah yürek acinizi tez zamanda serinletsin...Allah yar ve yardimciniz olsun..Allah sizi sevkatiyla ve yüce lütüflariyla en kisa zamanda sevindirsin.Basiniz sag olsun.El Fatiha...
18 yıl önce gönderildi # -
ÇOK İYİ ANLIYORUM KARDEŞİM...
RABBİM İLAHİ HİKMETİYLE YÜREĞİNİZDEKİ ACIYI METANETE, SABRA VE TESLİMİYETE DÖNÜŞTÜRSÜN İNŞALLAH!!!
11 SALAVAT OKUYORUM SİZİN İÇİN...18 yıl önce gönderildi # -
TÜYLERİM ÜRPERİYOR ! RABBİM ONU SİZE VESİLE KILIP MEKANINIZI CENNET EYLESİN
RABBİM SABRINIZI ARTTIRSIN İNŞALLAH
21 BESMELE OKUDUM KABUL BUYURUN18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim, sabırlı olun. Rabbim herkesi bir vesile ile imtihan ediyor. Beterin beteri vardır halinize şükretmeniz yerinde olur, çünkü şükür ve hamd kapıları her zaman nimeti ziyadeleştirir. Ümitsizliğe kapılmayın. Küçük Umut'un anne karnında neden öldüğünü yalnızca Rabbim bilir ve mutlaka bunda bir rahmet vardır. Bunu sakın aklınızdan çıkarmayın. O küçük minnacik yavrunun mutlaka ters giden bir durumu vardı ki yaşamı daha doğmadan son buldu. Bakın nice evlatlar var yaşları ilerlemesine rağmen hala annelerinin bakımlarına muhtaç. Rabbim size hayırlı ömür, bakabileceğiniz kadar sağlılı elma yanaklı çocuklar ve torunlarınızın yüzünü görmeyi ve onlarla oynamayı nasip etsin. Allah CC. asla kullarına zulmedici değildir. Bunda bir rahmet olduğunu sakın aklınızdan çıkarmayın. Veren Allah alan Allah, bizlerse yalnızca onun tasarrufundayız. Allah CC. acınızı sıkıntınızı hafifletsin. Rızkınızı Allah CC. ziyadeleştirsin. Vakıa Suresini okumanızı tavsiye ederim.
Efendimiz (s.av) buyurdu ki; Her gece vakıa suresini okumayı adet haline getiren kimse fakirlik yüzü görmez. Vakıa suresi zenginlerin suresidir.
Allah CC. yar ve yardımcınız olsun, her iki cihanda af ve afiyet versin sizlere. Bir Fariha sıkıntınızı hafifletmek adına size hediyem olsun. Selam ve dua ile.
Allah cemi cumlenizden razi olsun dostlarim.su anda gozyaslarimi tutamiyorum.Ne diyecegimi bilemiyorum.Allah Yar ve Yardimciniz olsun.Tum dua dostu kardeslerime tesekkur ederim.Acimizi paylastiklari icin.
155. Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla, bir de mallar, canlar ve ürünlerden eksilterek deneriz. Sabredenleri müjdele.
156. Onlar; başlarına bir musibet gelince, "Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah'a aidiz ve şüphesiz O'na döneceğiz" derler.
157. İşte Rableri katından rahmet ve merhamet onlaradır. Doğru yola ulaştırılmış olanlar da işte bunlardır. (bakara suresi-155-157.ayetler)
değerli kardeşim, hepimiz Allah'a aitiz ve O'na dönücüyüz,,
Rabbim sabrınızı ve gücünüzü arttırsın, eşinize şifalar versin, kalbinize huzur nasib etsin,
katından yardımlarla rızıklandırsın ve size sağlıklı, afiyetli bebecikler nasib etsin
amin amin amin
selam ve dua ile.....18 yıl önce gönderildi # -
allah sabır versin
rabbim sabır versin size yardımcınız olsun ummadığınız yerden kapılar açsın sizler için 21 besmele ve 1 fatiha benden size ve eşinize
çook zor kardeşim,Allah bu acınızı unutturacak başka bir acı vermesin.YA METİN,YA SABUR,zikirlerini sürekli okuyun,İnşirah suresini okuyun sürekli...Allah eşinizle sizi birbirine bağışlasın,İnşaallah başka bir bebeğiniz olur,tabi bu acının yerini tutmaz ama biraz olsun yüreğinizin yangınını hafifletir.Çocuğunuza bir Yasin-i şerif okuyacağım birazdan.sizlerede İnşirah suresi okuyacağım.Metanetli olmaya çalışın kardeşlerim.Allah rahmet eylesin.
INNA LILLAHI VE INNA ILEYHI RACIUN Allah evladinizi Size sefaatci kilsin Azarath kardesim.Evlat acisini cok iyi bilirim.Cennette sizi bekliyor evladiniz.Allah sabir yagdirsin üzerinize kardesim.Rabbim yar ve yardimciniz olsun
Allah evladinizi Size sefaatci kilsin İNSALLAH
DİLERİM BU ŞER GİBİ GÖRÜNEN OLYINIZ İÇİNDE NİCE NİCE HAYRLAR GİZLİDİR SİZİN İÇİN İNSALLAH.. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNSALLAH SAĞLIKLI HAYIRLI BİR EVLADINIZ OLUR YENİDEN ÜZÜLMEYİN MUTLAKA AMA MUTLAKA Bİ HAYR VARDIR ALLAH BİLİR BİZ BİLMEYİZ..
,Allah sabır ve kolaylık versin,kardeşim.Allah kimseye yaşatmasın.Ama başımıza gelen her olay o kadar hikmet dolu ki.Bir bilebilseydik sesimizi çıkaramazdık mutlaka.Veren O alan O.İnna lillah inna ileyhi raciun.Allahtan geldik yine Ona döneceğiz.O bir melek.Vazifeli bir melek.Ahirette anne babasını bekleyecek,Onlar girmezse cennete girmek istemeyecek.Allahın lutfu işte.Nice evlatlar var keşke seni doğuracağıma taş doğursaydım dedirten.Allah muhafaza etsin.Bize düşen Rabbimize sığınmak.O ne demişse doğru demiştir.Ne emekler harcanıyor,ne babayiğit evletlar yetiştiriliyor,dağlar gibi.Öleceklerini bile bile bizi korumak adına gidiyorlar çatışmanın ortasına.gurur duymalıyız onlarla.Allah hepisinden razı olsun.Allah şefaatlerine nail etsin.Özür dilerim,niye bu kadar uzun yazdım bilmiyorum.Allah sabır versin yüreğini ferahlandırsın.Hayırlı, sağlıklı nice evlatlar nasip etsin.Amin.
Değerli dua dostum,benim kardeşim gurbette,bi çocuğunun olacağını öğrendik çok sevindik sonra doğum yaptı eşi ve 3 gün yaşadı bebekleri.Ardında bi oğlan çocukları bi de kız çocukları oldu.Kız çocuğunu bi görseniz yeşil gözlü sarı kıvırcık saçlı.bakmaya doyamazsınız.sonra benim meleğim,abisiyle kapının önünde oynarken,abisinin bi anlık boş bırakıp yakındaki bakkaldan çukulata almaya gitmesiyle,sitedeki süs göletinden kuş tüyü almaya çalışırken düşmüş ve orda öylece kalmış bir müddet.Bu onun melek olmasına yetmiş.gurbet elde yan yana iki çocuk.Acılar insanlar için.sabretmek lazım.Başka çare yok.Bizden kötüleri düşünmeliyiz.Yavrularımız asıl sahiplerine gittiler.Bu bizim tesellimiz.melek oldular.Dünyaya bulaşmadan.Allah tekrar nasip eder hayırlı,sağlıklı güzel güzel yavrularınız olur.Allah sizlere, sağlık, sıhhat, afiyet versin.İnşallah hayırlı bir iş nasip etsin.Amin.
"Ey Rabbim! Senin ilmine müracaat ederek hayrı senden istiyorum ve kudretine sığınarak senden kudret istiyorum ve senin büyük fazlından diliyorum; çünkü sen, her şeye kadirsin, ben bir şeye kadir değilim. Sen bilirsin, ben bilmem, Sen gaybleri bilirsin."
oku kardeşim allah adına oku rabbim yardımcınız olsun
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.yeni hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim size inş...
kardeşim azarath ne yaşadığınızı nasıl bi acı içinde olduğunuzu anlayabiliyorum çünkü çok yakın bi dostum aynı acıyı gözümün önünde yaşadı.
rabbim sabır versin demekten başka ne gelirki elimizden.tabiyki dua ederiz ama ne olur üzmeyin kendinizi kolaymı diyeceksin,biliyorum hiç kolay değil ama rabbim verdi rabbim aldı vardır bi hayır.allah yar ve yardımcınız olsun.dualarım sizinle.bende rahatsızdım 5 gündür şiddetli diş ağrısı çekiyorum aranızda değildim yani bugün açabildim ve ilk gözüme siz takıldınız.
mevlam neyler neylerse güzel eyler canım kardeşim emin olun hayırlısı böyledir...
allaha emanet olun...18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Dua dua dua.Rabbim sizlere hayırlı evlatlar nasip edip mesut,bahtiyar kıldığı kullarından eylesin.
ALLAH SABIR VERSİN ŞÜKÜR EŞİNİZ SAĞ SİZ SAĞSINIZ BURAYA YAZACAK KADAR SIKINTINIZI ANLATACAK KADAR BİLİNCİNİZ YERİNDE GEÇMİŞİ BİR KENARA BIRAKIP YÜZÜNÜZÜ RABBİME VE GELECEĞİNİZE ÇAVİRİN ZAMAN EN İYİ İLAÇTIR ACILAR İÇİN SABIRLI OLUN DUA EDİN RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
ALLAH SABIR VERSİN,BU DÜNYA BİR SINAV YERİ,SİZDE BİZLERDE FARKLI KONULARDAN SINAVDAN GEÇİYORUZ,KAH CANIMIZ ÇOK YANARAK,KAH AĞLAYARAK AMA N'OLUR İSYAN ETMEYİN.YARADANA SIĞININ.RABBİM SON GÜLDÜRDÜĞÜ KULLARINDAN ETSİN,SİZİ SEVGİSİYLE SARIP SARMALASIN.AMİN.
allah sabır versın zor cok zor bazen kelımeler yetmıyoo allah yardımcınız olsun
Allah yardımcınız olsun...sizin kadar anlayamam ama idrak edebiliyorum...
Sabır ederseniz sevabıda çoktur inşaAllah..bakınız Peygamber efendimiz(s.a.v.) ne buyurmuş;
Sahih-i Müslim'de nakledilen bir rivayette de şöyle denmektedir: "Küçükken ölen çocuklar, Cennete girip çıkarlar. Anne-babaları ile karşılaşınca, eteklerine yapışır veya ellerinden tutarlar. Ana-babaları Cennete girinceye kadar, onlardan ayrılmazlar." Taberânî'nin rivayetine göre; Allah Rasûlü (aleyhi ekmelüttehaya), "Üç çocuğu ölen, Cennet'e girer" demiştir. Oradakiler, "İki çocuğu ölen de girer mi?" diye sual edince Peygamber Efendimiz, "İki çocuğu ölen de Cennet'e girer" karşılığında bulunmuştur. "Bir çocuğu ölen de öyle mi?" sorusu üzerine de, "Allah'a yemin ederim ki, çocuk düşük de olsa, annesi sabredip sevabını Allah Teâlâ'dan beklerse, o çocuk annesini Cennet'e götürür" buyurmuştur.
Rabbim bu müjdeye nail etsin sizi...
Esselamün Aleyküm...18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim. Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin iki cihanda yüzünüzü güldürsün inşaallah. AMİN AMİN AMİN
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim. Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin iki cihanda yüzünüzü güldürsün inşaallah. AMİN AMİN AMİN
BAŞA GELEN HER ŞEY BİR İMTİHANDIR RABBİM KULLARI NEYE DÜŞKÜNSE ONU ONUNLA SINAR ALLAHIM BİZLERİ DÜNYA VE AHİRETTE KURTULUŞA ERENLERDEN EYLESİN BOLBOL SABIRLAR VERSİN
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
size üzülmeyin desem siz üzüleceksiniz o yüzden allah sabırların en büyüğünü versin..
allah sizi öyle senindirsin ki mutluluktan uçarsınız.inşallah..BİR KAPIYA KAPATAN ALLAH
BİR KAPIYI AÇARMIŞ yani herşeyde bir hayır arayın ALLAH nasıl isterse öyle verir kullarına, o yüzden heşey nasip bence hayata daha sıkı sıkı sarılın,sarılın ki umutlarınız geçekleşsin bence umudunuzu kaybetmeyin çünkü o sizi bulacak ben inaniyorum.allaha emant olun mutlu olun... amin amin amin...18 yıl önce gönderildi # -
ayrıca size ve sizin gibi olan insanlara dua edicem sabır versin diye allah yardım etsin tekrar...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.