guleysacım çok haklısın kardeşim bunları görmüyormuyum görüyorum ama gönül...
ah gönül illede Rabbim O'nu bana hayırlı kıl diyor !
kaldı ki biz iş nedeniyle her gün! beraberiz :(
çook sevdiğim işimi bile bırakmayı denedim onun için ama yapamadım! olmadı
bazı şeylere biz karar vermiyoruz böyle olmasını da Rabbim istedi
CANIM YANIYOR DOSTUM ÇOOOK ACIYOR :(
ve dilerim dualarımın sabrımın gözyaşlarımın karşılığını bana hayırlı eyleyerek verir Rabbim
hakkımda hayırlısı 0 mu olacak bilmem ama Rabbim benim için kimi tayin ederse de kabulüm
ama o güne kadar sanırım ben hep zafer'in benim için hayırlı olmasını dileyeceğim Mevlamdan :(
iki cihanda mutlu ol canım dostum ...
YARDIM ET RABBİM ! ÇOK YORULDUM BEN :(
(45 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
18 yıl önce gönderildi #
-
sanki değişik bi ümit doğdu içime
sanki dualarımı tesbihlerimi bitirmemi bekliyor bişeyler değişecek gibi :)
ara ara oluyor bu bi umudum tavan yapıyor bi ümitsizliğim dibe vuruyor
hala imkansız görünse de her şey , şimdi umut dolu günlerdeyim sizlerin dualarıyla. Mevlam gerçek eyle daim eyle kabul eyle amin18 yıl önce gönderildi # -
artık daha bilinçliyim dualarımda bu aralar en çok sevdiğim duam
RABBİM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE , EĞER DEĞİLSE HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE ...
AMİN ...18 yıl önce gönderildi # -
işte aynen böle dua etmelisin kardeşim inşallah hakkında hayırlısı kimse o olur beklediğine değer amin..
18 yıl önce gönderildi # -
cnm inan bu duaları bende okuyunca ağladım.şuan seni çok iyi anlıyorum.onsuz bi hayat düşünemiyorsun değilmi.sanki nefes alışların kesik kesik gibi oluyo.onsuz bi hayat seni korkutuyo.aynen bende bu durumdayım.5yıldır seviyorum onu.ama olmuyo.rabbim hakkımızda hayırlı olanı tez zamanda versin bizlere.amin.allah yardımcın olsun kardeşim.
yasemin78 canım dostum dilerim seni tez zamanda muradına erdirir hayırlısıyla Rabbim
evet çoook acıtıyor zaman ne de çabuk geçiyor değil mi
sanki başkasını sevmek haksızlık gibi geliyor
çünkü başka bir kulu çook sevmişsin
yıllar ... yıpranmaya değiyor mu bunu düşünmeye başladım artık
Rabbim diyorum hayırlısı neyse artık olsun çok yoruldum :(18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM ÜZÜLDÜM.ÇOK DUA ET.İNŞALLAH RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI TEZ ZAMANDA VERİR.SENDE BENİM İÇİN DUA EDERSEN SEVİNİRİM.AYNI SIKINTILARI PAYLAŞIYORUZ.
amin canım dostum yüreğine huzur versin Mevlam inşallah :(
Kalp Rabbini bulup kalbini aklını nefsinin elinden kurtarana dek onu seversin. ancak nefsini farkettiğin zaman Allahı seversin sadece ..ve sadece artık canın için kimseyi sevmez Allah için sever olursun. bunlar bu sıkıntıları yaşayıp kalplerinden bu sevgi çıkarıldıktan sonra Allah ile başbaşa kalan kullara ne mutlu...
CANI KİM CANANI İÇİN SEVSE,CANANI SEVER CANI İÇİN KİM Kİ CANANI SEVER,CANIN SEVER......... FUZULİ
sevdiğini yalnız kendisi için sevenlerin sevgisinde hayır yoktur. onun adı aşk değil bencilliktir. Her zaman Allah için sevilenlerden oluruz inşallah... Amin.
Rabbim sevgimizi kendi sevgisine layık gördüğü sevgilerden eylesin
sevdiklerimizi razı olduğu kullarından eylesin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Amin Merve amiiiiiiiiin.....
hepimiz için inşallah canım Rabbim önce kendi sevgisini koysun içimize sonra da kullarına olan sevgimizi karşılıklı eylesin :)))
canım kardşlerim canm dua dosttları...canm din kardşlerim..gercekten yazdıklarınızı tüm formda da yazılanları hep dikkatlice okuyrm...benim başımdan da gecti.bir erkek olarakda incinmek tekrk edilmek severken terk edilmek cok zor..özellikle güleysacım canm kardşm öyle g üzel ifade etmişsinki öyle güzel özetlemişsin ki herşeyi..bunun üzerine aslında konuşulacak birşey yok..canlı bir şahit bir örnek bir ders bizim icin güleysanın yaşadığı daha doğrusu rabbimin ona yaşattıkları....arkadaşlarrrr can kardşlrm bizler insanız zavallıyız bilemeyiz göremeyizz duyamayız..o nefsimiz varya o nefsimiz bizi günaha sokan bizden olmayanı isdeten..bizden hayırlısı olsunu bile söyletmeyen..ahh kardşlerim ahh...o nefiss..bazen bildiğin halde..inandığın halde ..doğruyu gördüğn haldeee olsunnn dersin...bile bile göre göre olsn dersin...sonuunun kötü olacağını bile bile..ama illede olsn dersin...işte o zaamn nefsimize yenik düşüyrz..rabbimin hayrını istemiyoruz tövbe haşa...arkadaşlarm kardşlerim...rabbim ne buyuruyr..sizinhayır bildikleriniz belki şer şer bildiklerinizhayır diyor rabbim..öyle buyuruyor siz bilemezsiniz ben bilirm diyor..güleysanın ya z ısını birdaha birdaha okuyun..size cokşey vercek oyazı....bende ders aldımm..bende yanlıştan döndün..allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin...rabbim hepimizin kalbine allahsevgisini allahinancını allah korkusunu versin...rabbim hepimizin kalbine huzur ve ihsan versin....
SAĞOLASIN KAANM ... HAKLISINIZ HEPİNİZ TABİKİ HAYIR DİLİYORUM RABBİMDEN
EN BAŞINDAN BERİ ... AMA İNSAN BAZI ŞEYLERİ SONRADAN ANLIYOR DEĞİL Mİ?
İYİKİ OLMAMIŞ YERİNE RABBİM GÖNLÜNÜZÜ RAZI EYLEMİŞ BENCE
ŞU AN ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ İÇİM BUNU KABUL EDEMİYOR
HAYIRLISINI DİLERKEN BİLE RABBİMDEN Bİ BAKIYORUM
RABBİM SEVDİĞİMİ HAKKIMDA HAYRA ÇEVİR DİYE DUA EDERKEN BULUYORUM KENDİMİ ... :(
SEVGİ ... NE BİT DEYİNCE BİTİYOR NE DE SEV DEYİNCE SEVİLEBİLİYOR
ÇOK İSTİYORUM HAKKIMDA HAYIRLI OLAN O OLSUN İSTİYORUM AMA HERŞEYE RAĞMEN
EĞER OLMAYACAKSA HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE RABBİM
CÜMLEMİZİN İNŞALLAH
BU GÖNÜL DERTLERİ BİZİ SANA YAKINLAŞTIRABİLDİYSE ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH RABBİM
DUALARINIZI BENDEN EKSİK ETMEYİN DOSTLARIM :(18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.