Arkadaşlar ben özel bi üniversitede %100 burlu bi şekilde okuyorum fakat inkilap dersinden devamsızlık yaptığıım için kaldım gerçi rapor getirdim ama kabul edilmemiş ama ben itiraz ettim şimdi de hocanın insafına kaldım eğer sınava alırsa beni geçicem Allah'ın izniyle ama kabul etmesse devamsızlık yüzünden bursum kesilicek ve bende okul parasını ödüyemicem çaresizim bana dua edin arkadaşlar hoca raporumu kabul etsin
duaya ihtiyacım var (Barış)
(35 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
21 besmele barışım ...
ya Rabbi dostumun işlerini kolaylaştır amiiin18 yıl önce gönderildi # -
amin. Allah razı olsun çok saol
18 yıl önce gönderildi # -
Allah işlerini yolunda götürsin insallah eğitimine en güzel şekilde devam etmen için Allah yardımcın olsun kardeşim amin
Allah razı olsun hepinizden saolun
bir öğrenci olarak ne kadar berbat bir durum olduğunu bütün benliğimle hissetim valla. ALLAH YARDIMCIN OLSUN , RABBİM HOCANIN KALBİNİ YUMUŞATSIN İNŞALLAH...
(Hocana karşı Allahümme ya vedüd oku... ben çok faydasını gördüm öyle ne derslerden geçtim bi bilsen...)18 yıl önce gönderildi # -
çok saol Allah razı olsun denicem şimdi duayı:)
özellikle hocanın yüzüne oku gerçekten çok faydalıdır.
:))) tamam
3 İhlas,1 Fatiha okuyorum kardeşim.Allah yardımcın olsun.(Seni yanıltmayayım ama raporun kabul edilmeli ve sınava girebilmelisin.En azından bizim zamanımızda öyleydi)
Başarılar...18 yıl önce gönderildi # -
Getirdiğin rapor kanunen kabul gören kurumlardan ise hocayı dava edersin. Peşini bırakma. Hukuki yönlerini araştır. Rabbim kolaylık göstersin sana zorluk göstermesin. Allah yar ve yardımcın olsun. İşlerindeki düğümün çözülmesi adına sana 100 besmele hediyem olsun. Amin.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim İnşallah herşey senin lehine gelişir.Hoca raporunu kabul eder sende sınava girip başarılı olursun.Ama bidaha devamsızlık yapma olur mu Barış Bak burslu da okuyormuşsun gerçi geçerli sebeplerin vardır mutlaka.1 Yasin okuyacağım.Hayatında hep başarılı ve mutlu olasın diye.Rabbim kabul eylesin.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
hepinizden Allah razı olsun inşallah hoca kabul eder yaa çok sıkıntıdayım
vela havle vela guvvete illa billahil aliyyil azim.sende bu duayı çok oku barış kardeşim.rabbim yardımcın olsun..
Rabbim yardımcın olsun kardeşim inşallah hayırlı haberlerinialırız.Kalbini feah tut.
BARIŞ KARDEŞ İNŞALLAH HOCA RAPORUNU KABUL EDERVESENDE ZOR GÜNLER YAŞAMAK ZORUNDA KALMAZSIN BENDE SANA AYETEL KÜRSİYİ TAVSİYE EDİYORUM OKU FAYDASINI GÖRCEKSİN ALLAHIN İZNİYLE
Allah razı olsun hepinizden
Ya Latif Ya Vedud la ilahe illallah Ya Hayrel Halas
İmdadıma yetiş HIZIR İLYAS18 yıl önce gönderildi # -
Amiiin
yarabbi yarabbi yarabbi bu arkadasımızın yardımcısı ol insallah gönlünce olur bursun iptal olmaz duaların kabulu icin 3 ihlas 1 fatiha bide ayetel kürsi okuyorum Allah sana yardım etsin amin.
Amin güzel kardeşim saol inşallah dualarımız kabul olur
Rabbim güzel yürekli dostumu zorda bırakma onun yollarını aç Rabbim
Amiiiiiiin:(
Amin .Allahım inşallah hocan raporunu kabul eder ve sende bu olayı kazası belasız atlatırsın ve bu olay sana sdace ders niteliğinde kalır.Allah yardımcın olsun yüce yaradanım inşallah senin sıkıntını alır.Amin
inşallah sadece bana güzel bi ders niteliğinde olur:(
Allah yardımcın olsun,bu sıkıntılı durumdan kurtarsın seni ve hayatın boyunca basarıyı nasıp etsin sana.emeklerın bosuna gıtmesın inşaallah.amin.
ALLAH HOCANA NIN KALBİNE MERHAMET VERSİN İBŞALLAH.SIKINTINA VESİLE OLUR İNŞALLAH BARIŞ KARDEŞ 1 FATİHA 3 İHLAS 1 AYETEL KÜRSÜ OKUDUM ALLAHA EMANET OL..
rabbim inşallah hocanın kalbine merhamet verir seni de zor durumda bırakmaz başarıyla bitirirsin üniversiteni hayırlısıyla allah yar ve yardımcın olsun kalbini ferahlatsın darda sıkıntı da bırakmasın
amin18 yıl önce gönderildi # -
kardesim allah yar ve yardımcın olsun.umarım raporun kabul edilir.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.