ALLAHIM ÇEKTİĞİM SIKINTILARDAN DOLAYI ÇOK YORULDUM YARDIM ET İNCE BİR ÇİZGİDE DURDUĞUMU
HİSSEDİYORUM DİNİMİZCEDE KABUL GÖRMEYEN BİR BİÇİMDE HAYATIMA SON VERMEKMEK İÇİN BANA YARDIMCI OL BANA YOL GÖSTER ARTIK BU SINAV BENİ YORDU DAYANAMIYORUM YİNE SANA GELDİM SENDEN MEDET UMUYORUM YANLIZCA SENDEN YARDIM ET BANA RABBİM
ALLAHIM YOL GÖSTER
(18 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim sıkıntılarına,üzüntülerine,çaresizliğine dermanlar versin.Rabbimin verdiğinie ve verceğine şükr edicez kardeşim.İyiliklerdede,güzelliklerdede ,mutluluklardada şükür,darlıktada,yokluktada şükür.Rabbimizden gelene sayısız şükür.Pes etmek yok.Sabır,şükür,zikr.Nice sıkıntı çekenler,hastalıktan inim inim inleyen kardeşlerimiz var şükür diyorlar.Nice yokluk çeken kardeşlerimiz var,tevazu gösterip yapılan iyilikleri kabul etmeyip benden daha kötü durumda olanlar var diyorlar.Ne olur şükür et,sabır dile yaradandan.Her ne ise ise üzüntün Rabbim yardımcın olsun,dayanma gücü versin yaradan.Son nefes bitene kadar Rabbim seni şükürden,zikirden,secdeden ayırmasın,imandan ayırmasın.1ooo tevhid hediye,1 yasin,1 mülk,1 nebe sürelerini hediye ediyorum yüreğne huzur ,nurlar versin inşallah.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ALLAH SANA DARLIK YÜZÜ GÖSTERMESİN SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN
Amin.İnşallah Yüce Rabbim tez vakitte darlıklarını bolluğa çevirsin,üzüntülerine,sıkıntılarına derman versin,hayır kapılarını açsın yaradan.Amin.Amin.Amin.
Degerli Ahmet Abicim!
Unutmayalım ki;
Hastalıkta dertte bile Allah c.c kullarının günahlarını affetmek için sebep kılmış.***Mümin hastalanıp iyileşince, hastalığı günahlarına kefaret olur.) [Taberani]
***(Allah yolundaki mümine isabet eden her yorgunluk, hastalık, sıkıntı, üzüntü, keder, hatta ayağına batan diken, günahlarına kefaret olur.) [Buhari]
Allah yar ve yardım cın olsun..Habibi yoldaşın olsun...
Rabbim tez vakitte sıkıntılarını gidersin inşaAllah aminesselamün aleyküm..
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim Kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. İki cihanda yüzünü güldür. Yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
Ayetel kürsi okuyorum kardeşim rabbim yüreğine ferahlık versin selamete çıkarsın inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
DUA DOSTUM;500 ADET TEVHİD YÜREĞİNİZDEKİ SIKINTILAR,KORKULAR BİTSİN DİYE.ALLAHA SIĞNIN.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah’ım!
Bizleri dünlerde kaybolmaktan muhafaza eyle, yarına kalabilenlerden eyle, Ya Rabbi!AMİNhasbünallahü venimel vekil ....1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsü 100 ya fettah okudum kardeşim rabbim sıkıntılarınıza vesile eder inşallah allah yardımcınız olsun..
ALLAHIM SİZLERDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN BU SİTEYİ KURUP KULLANDIRANLARDAN KULLANANLARDAN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN YÜCE RABBİM MEKANINIZI CENNET EYLESİN BU DÜNYADA SIKINTI KEDER VERMESİN HİÇ BİRİNİZE ALLAH RAZI OLSUN AMİN AMİN AMİN
Allahım günah bize yakışmıyor. ama affetmek sana cok yakışıyor. bizleri affet bizleri bagışla. hertürlü sıkıntılarımızı gider. bizi bu dünmya ve öbür dünyadada mesut bahtiyar kıl. amin
Hasbünallahü venimel vekil , diyiniz kardesim..Hepimizin zaman zaman bu düsüncede boguldugumuz bir gercektir..evet aci cekiyoruz,caresiz kaliyoruz,eziliyoruz hatta ruh sagligimiz etkileniyor inancli bir insanin düsünmesi gerekn en son seyi düsünür oluyoruz bakin size bir yazi yollayimmi lütfen okuyun....sizin icin 1000 kez YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK .......
derken sizde bu yaziyi okuyun sevgili kardesim...
****Bir kimse, Peygamber efendimize gelerek:-İzin ver yâ Resulallah, ölümümü temenni edeyim.
Peygamber Efendimiz(aleyhissalatu vesselam): -Ölüm öyle bir şeydir ki onun için hazırlıklı ol! Yol uzun, azık ister. Ölümü temenni edenin on hediye hazırlaması lazım.
O kimse sordu: Hediyeler kime yâ Resulallah? Peygamber Efendimiz(aleyhissalatu vesselam)(s.a.v) buyurdu:
1- Azrail’in hediyesi.
2- Kabrin hediyesi
3- Münker ve Nekir’in hediyesi.
4- Mizanın hediyesi.
5- Sırat köprüsünün hediyesi
6- Malik’in hediyesi.
7- Rıdvan’ın hediyesi.
8- Rûhun hediyesi.
9- Peygamberinin hediyesi.
10- Rabbinin hediyesi.- Bu hediyeler nelerdir, ya Resulallah?
Azrâil’in hediyeleri dörttür:
1- İyi huylu olmak.
2- Geçirdiğin ibadetleri kaza etmek.
3- Ölüme hazırlanmak, sefere çıkacak yolcu gibi.
4- Kalbinde Allah(celle celalüh) aşkını taşımak.Kabrin hediyeleri de dörttür.
1- Söz taşımayı terk.
2- Elbiseye idrar sıçratmamak.
3- Kur’an-ı Kerimi okumak.
4- Salevât-ı şerifeyi çok okumak.Münker ve Nekir’in hediyeleri;
1- Doğru konuşmak.
2- Gıybeti terk etmek.
3- Hakkı kabul etmek.
4- Tevazu sahibi olmak.Mizanın hediyesi:
1- Amelini ihlâs ile yapmak.
2- Başkasına eza yapmaktan sakınmak.
3- Güzel ahlak sahibi olmak.
4- Allah(celle celalüh)ı çok zikretmek.Sırat Köprüsü’nün hediyesi:
1- Gadabını yutmak, kızmamak.
2- Takva sahibi olmak
3- İlim meclisine devam etmek.
4- İbâdetlere ara vermeden devam etmek.Malik’in hediyeleri:
1- Allah(celle celalüh) korkusundan ağlamak.
2- Gizli sadaka vermek.
3- İsyanı terk etmek.
4- Anne ve babaya iyilik etmek.Cennet meleği Rıdvan’ın hediyesi:
1- Kötülüklerden kaçınmak.
2- Ni’metlere şükretmek.
3- Malını Allah(celle celalüh) yolunda infak etmek.
4- Emaneti muhafaza etmek.Rûhun hediyesi:
1- Az yemek.
2- Az konuşmak.
3- Az uyumak.
4- İstiğfara devam
etmek.Peygamberin hediyesi:
1- Ehl-i beyti sevmek.
2- Sünnete uymak.
3- Peygamberin sevdiklerini sevmek.
4- Sahabe-i kiramı sevmek.Allah(celle celalüh) zülcelalin hediyeleri:
1- Allah(celle celalüh)’ın emirlerini yapmak.
2- Nehyettiği, yasak ettiği şeylerden kaçınmak.
3- İnsanlara nasihat etmek.
4- Bütün mahlûkata karşı merhametli olmak.Bunlara hazırsan ölümü temenni et!
Allah mucizesini sunmayacak olsa size dua ettirmez.Güzel kardesim dualarimizdasiniz..mutlak icimizden birinin nefesi ,birimin amini diyisi Rabbimi mutlu edecektir.Bakin 1000 kisiden fazlaymisiz...Allah yar ve yardimciniz olsun...ya Vekil ya Fettah ya Rezzak......
İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir. Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız. Duâ şöyledir:
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."
"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."
rabbim sizi iki cihandada mesut etsin inşallah...
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
Allah yardımcın olsun....
Allah yardımcın olsun kardeşim.
ALLAH RAZI OLSUN BİR TEK KELİME ÖGRETENDEN DESTEK OLUP YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN HEPİNİZDEN RABBİM RAZI OLSUN ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN SİZLERE DARLIK YÜZÜ GÖSTERMESİN İYİKİ VARSINIZ DUA DOSTLARIM ALLAHIMA SİZLERLE KARŞILAŞTIRDIĞI İÇİN BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
RABBİM!
SEN ABİMİZE YARDIM ET!
YOL GÖSTER ALLAHIM!
ONA ÇOKÇA SABIRLAR VER!
ONU ÇIKMAZLARINDAN, AÇMAZLARINDAN GÜN IŞIĞINA ÇIKAR!
O Kİ SENİN KULUNDUR,ONU EN ÇOK YİNE SEN SEVERSİN,
YİNE SEN KOLLAR, GÖZETİRSİN...
"YORGUNUM" DİYOR...
ONA GÜÇ VER...
YÜREĞİNE GENİŞLİK VER...
YEPYENİ UMİTLER İLE DONAT,YEŞERT YÜREĞİNİ...
MEDETİ SENDEN UMANA, SEN YOL GÖSTER ALLAHIM!
HİÇ ŞÜPHE YOK Kİ SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER...
DİĞER KARDEŞLERİN YANINDA,
BİR BAŞKA KARDEŞ GÖNLÜNDEN DE KOPAN 1 FATİHA, 11 SALAVAT VE BİR KAÇ CÜMLELİK TE OLSA İÇTEN GELEN DUALAR, BELKİ BİRAZ SERİNLİK VERİR YÜREĞİNİZE...RABBİM! SEN SINAVLARIMIZI BİZ ACiZ, ÇARESİZ KULLARINA KOLAY EYLE...
AMİN!18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN CUMALARIMIZ MÜBAREK OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.