Aslında yazıp yazmamakta kararsızdım,ama annemin bugünkü çaresizliğini görünce dayanamadım,siz dostlarımla paylaşmak istedim çünkü biz kocaman dualar ve güzellikler üzerine kurulmuş bir aileyiz(en azından ben öyle görüyorum).Tüm anneler vefakardır ama benimkisi bir başka,hayatını çocukları üzerine kurmuş biri,çocukları için herşeyi göze alan biri.İşte bu yüzden şimdi ekonomik olarak çok fazla sıkıntıda,caresiz durumda ben elimden geleni yapıyorum ama yetmiyorum ve diyorum ki dualarınızda aklınızın bir ucunda annemde olsun...
Dualarınız annem için olsun..............meral
(32 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim sizi,annenizi sıkıntılardan kurtarıp felaha eriştirsin.Hep bolluk içinde yaşayın.
18 yıl önce gönderildi # -
allah anneizin yardımcısı olsun çok üzüldüm ama üzülmek fayda etmiyo siz evlimisiniz anneizden uzakmısınız?
3 ihlas 1 fatiha güzel anneciğiniz için benden kabul buyrun
dilerim tez vakitte feraha erer amin18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas 1 fatiha güzel anneciğiniz için benden kabul buyrun
dilerim tez vakitte feraha erer amin18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim meral ablamızın annesinin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Kalbine ferahlık ver. Senden başkasına muhtaç etme. Ummadığı yerden hayırlı bol rızıklar nasip et. Yar ve yardımcıları ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHABAblacım yunus duası okuyorum eve gidincede inşaallah kenzul arş ve ismi azam duası okuyacağım. Rabbim teyzemizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah. AMİN AMİN AMİN
PNARR DUA DOSTU,ANNEMİN SIKINTISINI BURAYA YAZARKEN,SİZLERİ ÜZMEK İSTEMEDİM,HATTA ÜZÜLMEYİN,SADECE DUA İSTEMİŞTİM.
ALLAHIM BU ANNEMİZİN SIKINTILARINI GİDER, ÖYLE RIZIK KAPILARI AÇ Kİ ONA UMMADIĞI YERLERDEN RIZIKLANSIN. RABBİM REZZAK ADINLA SIKINTIDA OLAN MERAL ABLAMIZIN ANNESİNE BOL BOL RIZIK YAĞDIR. AMİN
BU ARADA MERAL ABLA İSTANBULDAYIM.İLAÇ KULLANIMINI ÖNERMİYOR BU HOCAMIZ. SİTESİNE GİRİP YORUMLARI OKURSUN. name=hakkhttp://www.saracoglu.at/index.php
Annenizin ellerinden öperim.
"Allâhümmekfiniy bihelâlike an haramike ve agniniy bifadlike ammen sivâk"
"Allahım, haramından (beri) helal (rızık) ile bize yet (kafi gel); ve bizleri lutfunla gayrına muhtaç olmayacak zengin kıl".
Bizi kullarina muhtac etme Rabbim tek senden dileriz.Allah’ım rahmetini umuyorum,Meral kardesimin annecigine afiyet ver, bizleri göz kırpması kadar bile nefsime terketme,
her anımızi düzelt, Allahim tek sen varsın..18 yıl önce gönderildi # -
MERAL ABLA SENİNLE GÖRÜŞMEK İSİYORUM:( AMA TELEPATİ KURMAMIZ GEREK SANIRIM:)
YA GANİYYU YA MUĞNİYYU YA VEHHABU YA FETTAHU YA REZZAKU YA ALLAH...
Allah yar ve yardımcınız olsun.üzerinizdeki maddi ve manevı butun sıkıntılar yok olsun hayırlı rızık kapıları acılsın inşaallah.amin.
alllah annenizi ummadığı yerden rızıklandırsın..rabbimin hazinesi ne büyüktür ne geniştin...rabbimin hazinesiii sonsuzdur...o isterse bollğu bereketi herşeyi bize verir..allaha sığın kardşm beraberce dua edelim..tüm anneler melektir..annelerimizi bizim başımızdan eksik etmesin rabbim....nerde biranne lafı duysam birde böyle sıkıntılı ise gözlerim dolar..rabbim onu önce sana sonra tüm sevdiklerine bağışlasın rızkını artırsn..amin.
Ya Rezzak Ya Allah
Ya Rahman Ya Allah
Ya Rahim Ya Allah
Allahım senin güzel isimlerinle Meral kardeşimizin annesine yardım et.
ablam rabbim annenizin yar ve yardımcısı olsun ve onu hiç bir şekilde karda bırakmasın
5ihlas 1fatiha okudum,Allah annemizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin kalbini genişletsin ferahlatsın bulundugu durumdan düzlüge çıkarsın Yar ve Yardımcısı olsun güzel Rabbim..
3 İhlas,1 Fatiha,1 Ayet El-Kürsi anneniz ve tüm anneler için.Yüce Mevlam onları başımızdan eksik etmesin.Maddi-manevi ferahlıklar nasip etsin.
RABBİM MERAL ABLAMIN ANNESİNE(ANNEMİZE) RAHMAN ,RAHİM,GANİ,REZZAK İSİMLERİ HÜRMETİNE ONA RAHMET VE MERHAMET ET.
MADDİ VE MANEVİ NE SIKINTISI VARSA GİDER LÜTFEN.....YA ALLAH YA FETTAH YA ALLAH YA REZZAK YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH....
100 BESMELE
100 YA FETTAH YA REZZAK
100 YA GANİYEL HACET OKUYORUM ABLACIM ANNECİĞİN İÇİN...18 yıl önce gönderildi # -
1.VAKIA SURESİ BIRAKTIM DOSTUM,ANNEM İÇİN,İLETİRSEN SEVİNİRİM.SELAMETLER SİZLERLE OLSUN İNŞALLAH.
Allahım meral ablama umulmadık yerlerden hesabsız rızık gönder.Allahım meral ablama ve anneciğine selamet kapılarını aç onları ferahlığa erdir bütün yüreğimle diliyorum yüce rabbimden.
Allahım senin güzel isimlerin hürmetine eksiksiz tam sıfatların hürmetine salih kullarının hakkı için meral teyzeminnannesine bir çıkış yolu bereketli kazançlar ver RABBİM.amin
Rabbim tez zamanda maddi manevi feraha çıkarsın inşallah.1000 La havle çekicem .Selametle.
100 LAİLAHEİLLALLAH!,1 Ayetel kürsi,3İhlas,1 Fatiha gönderdim,Allah Anneni tez selamete çıkarır İnşaallah!!!amin.......
Ben biraz daha okudum,
101 YA FETTAH,101 YA KERİM,41 YA REZZAK,hemen bugün Allah mucize versin Anneciğine İnşaallah.Amin...
Anne başka yaa!! Allah Annelerimizi üzmesin.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
meral ablacığım,canım ablam gün boyu sizin ve anneciğiniz için dua edicem bu sabahta dua ettim.
21 ihlas süresi okudum.
Allah'ım sana sığınan sana güvenen sana dayanan kullarına yardım et SEN ÇOK YÜCESİN ÇOK MERHAMETLİSİN bizleri bu dünyada çaresiz bırakma.18 yıl önce gönderildi # -
mubarek gece hurmetine allahım tüm sıkıntılarını alsın anneciğinizin
meral kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ANNENİZİN YOLUNU AÇSIN... GÜZEL GÜNLERİN HÜRMETİNE SIKINTILARINI GEÇİRSİN...
şu günler hürmetine rabbim annezin ne sıkıntısı varsa alsın ona huzur bol rızık versin hiç bir zaman darda koymasın 41 ya fettah ya rezzak hediyemdir
TÜM KABUL OLUNAN DUALARDAN YAPILAN DUA SAYSIN RABBİM EN KISA ZAMANDA SELAMETE ULAŞIRSINIZ İŞAALLAH BİHÜRMETEN LİL ALEMİN*
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.