Yüce ALLAHIM.şüphesizki SEN sana açılan elleri boş çevirmezsin hani SEN buyuruyorsunya,dualarınız olmasa ne emniyetiniz olurdu diye,işte Allahım bende huzuruna geldim kapına geldim sana ellerimi açtım SENDEN yardım diliyorum,ey merhameti bol olan Rabbim dua dostlarımın dualarını kabul et.sevgili peygamberim hazreti MUHAMMET MUSTAFA hazretlerinin hürmetine ve bu mübarek cuma akşamının hürmetine kabul et.
ALLAHIM bizler sadece sana inanır sana sığınırız,bizlere huzur ver bizlere mutluluk ver.ey yerlerin ve göklerin ve alemlerin tek sahibi ALLAHIM dua dostlarımın her türlü maddi zorluğunu gider onlara ömürleri boyunca yetcek kadar helalinden bol rızıklar ver.sevgi,dostluk ve yardımlaşma gibi çok güzel insani özelliklerimizin ve vasıflarımızın güçlü duygular haline dönüşmesini bizlere ve tüm insanlığa nasib et.
bizleri görünen görünmiyen kazalardan ve her türlü olumsuzluklardan koru.
ŞÜPHESİZKİ SEN ESİRGİYEN VE BAĞIŞLIYANSIN.
amin.
Dua********gülşen
(21 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN ALLLAHJ RAZI OLSUN GÜLŞEN ABLAMM ALLAH NE MURADIN VARSA YÜZÜNÜ HAYIRLI VE TEZ VAKİTTE GÜLDÜRSÜN İNSALLAH..3 FATİHA GÖNDERİYORUM SENİN İÇİN ALLAH RIZASI İÇİN
18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin
kardeşim
Allah dualarınızı makbul kılsın
selam ve dua ile
hayırlı cumalar18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN KARDEŞİM.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
amin..amin..amin.
Allah sizlerden razı olsun kardeşlerim.500 salavat büyüklerim tarafından sizler için okundu.
Rabbim razı olsun,dualarınızı hayırlısı ile katında makbul eylesin.Amin.
RABBİM razı olsun sizden her daim yar ve yardımcınız olsun dualarınızdan bizleri de nasiplendirsin inşallah amin amin amin
amin amin amin
allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin........
AMİN AMİN AMİN .. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
AMİN AMİN AMİN ....
ABLACIM ALLAH RAZI OLSUN.
SİZİN İÇİN 500 BESMELE OKUYACAĞIM İNŞAALLAH..SELAM İLE.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN..SENGÜL KAREŞİM
HAYIRLI CUMALAR OLSUN..18 yıl önce gönderildi # -
AMİN..
Allah razı olsun Gülşen kardeşim.
GÜNAYDIN,GÜNÜN BEREKETİ RAHMETİ VE MERHAMETİ ÜZERİNDE OLSUN.RABBİM DUALARINI KABUL İBADETİNİ MAKBUL KILSIN.1 İHLAS,1 FELAK,1 NAS SENİ KORUSUN KÖTÜLÜKLERDEN.21 İHLAS BESTEM İÇİN.
Canım kardeşim...
Bu bahçenin dua pınarı:)
Sağolasın.İyiki varsın...
Gönül dolusu Aminler...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM CENNETİN EN GÜZEL ÇİÇEĞİ GİBİ GÜZEL KIL KALBİMİZİ BİZLERİ AHİRETTEDE BİRBİRİMİZDEN AYIRMA.AMİN
ALLAHIM CENNETİN EN GÜZEL ÇİÇEĞİ GİBİ GÜZEL KIL KZLBİMİZİ BİZLERİ AHİRETTEDE BİRBİRİMİZDEN AYIRMA.AMİN...
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DOSTLARIM.
amin gülşen kardeşim allah senden razı olsun
amin benim canım ablam amin amin amin rabbim dualarımızı kabul etsin ablam benim seni çok seviyorum ve ellerinden öpüyorum ablacım benim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.